2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741466 بازدید | 44744 پست
مامانم اینا واقعا عادتای عجیبی دارن.مثلا بابام لامپ سوخته نگهداشته بود اونو انداختیم رفت.یا مامانم ک ...

خب بهشون بگین چون وسیله زیاد دارین قاطی پاطی میشه و گم شون میکنین. دور و برتونو خلوت نگه دارین

ی سوال داشتم.. لباسهای ک برای عید خریدید اگ نشه جاهای دیگه پوشید و نو بمونه  رو چیکار میکنید؟؟؟ ...

چرا نمی پوشی خب؟

واسه مهمونی و مراسم و عروسی استفاده کن با آیتمهای دیگه ست جدید بشه.

آره تکراری می پوشم چه عیبی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاشکی فضای سایت جوری بود هرروز کلی فیلم و عکس و ... از خونه هامون میذاشتیم تا راحت تر بقیه نظر بدن و کم و زیاد خروجی و داشته ها دستمون بیاد.

یا پروژه هایی مثل پاکسازی خونه پدر مادرا یا اطرافیان نزدیک خیلی جالب میشد.

مثلا من چند سال پیش رفتم یکی از اتاقای جاری رو ریخت بیرون دوتا گونی لباس انداختیم دور😅😅

قسمت های بعدیشو نرفتیم ولی خیلی جالب و دلچسب بود

تاریخ عضویتم😅😅
راستی یه راهکار که من دارم ازش استفاده میکنم برای کنترل ورودی ها اینه که من دو سه ماه تمام هزینه های ...

خوش اومدی عزیزم راهکارت عالیه از امروز دست به کار میشم هزینه هامو منم بنویسم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما کیا دست گل خواستگاریشونو نگه داشتن؟ برای من سبد گل هست میخوام سبدشو بندازم بره گلاش رو بذارم گلدون اونم که گلدون بزرگ ندارم اونوقت باید یه ورودی داشته باشم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خب بهشون بگین چون وسیله زیاد دارین قاطی پاطی میشه و گم شون میکنین. دور و برتونو خلوت نگه دارین

عزیزم الان بیشتر از سی ساله این مدلی زندگی میکنن،بعد همه چی قاطی پاتیه خدا نکنه یه مدرکی کاغذی لازم بشه باید بری توی کشوی جاکفشی توی کشوی tv توی کشوی دراور....همه جارو زیر و رو کنی تا پیدا بشه اخرم پیدا نمیشه.

کلا توی همه زمینه ها همینجورین،مگه یه روزه و یه شبه عوض میشن؟

سالای پیش وسایل بابامم میریختیم دور یه چیزی پیدا نمیکردن میوفتاد گردن من😑دیگ امسال ب هیچی از وسایل بابام دست نزدم

باز مامانم بهتر کنار میاد.

ینی یه کارایی میکنن بخدا سر ادم سوت میکشه دیگه اینه که جرات نداریم زیاد بندازیم بیرون وسایل رو

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یادمه مجرد که بود بابام یه قطعه از شیر اب ک برنجی بود گذاشته بود لبه طاقچه به مدت چننننننند ماه کسی دست نزد بابامم برنمیداشتش

من ی روز ورداشتمش یادم نمیاد کجا گذاشتمش

بعد شاید یه هفته اون قطعه لازم شد،نمیدونید چه قشقری شد🤣🤣🤣🤣حالا اونو گردن نگرفتم هیچوقت ولی کلا همینطورین 

همه وسایل رو میذارن در دسترس ترین جای ممکن بعدچند سالم دوباره میخوان از همونجا بردارن😑😑😑

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم