2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741265 بازدید | 44739 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من امروز رفتم سراغ بخشی که تاحالا پاکسازی نشده بود و قول آخر بود  راه پله که گل ...

اگه به این شکل هست که میگی نگهداری گل برات وقتگیرِ و نمیرسی مراقب و رسیدگی کنی

همه ی گلدونات بزار دیوار بفروش 

منکه حدود ۵۰ تا گل داشتم از کاکتوس تا هرچی فکرشو کنی

امسال تابستون که بچه ها واقعا اجازه سرخاروندن بهم نمیدادن ، بخشیدم به یه عزیزی علاقمند به گل و الان فقط دو تا گلدون بزرگ امانت بودن،  که متاسفانه گلهاش تو اسفند یخ زدن مونده رو دستم که مبخوام داخلش گل بکارم و یه کاکتوس که دوسش دارم 

تا وقتی سرم خلوت بشه 😅 بی خیال گل و گیاهای عزیز شدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اگه به این شکل هست که میگی نگهداری گل برات وقتگیرِ و نمیرسی مراقب و رسیدگی کنی همه ی گلدونات بزار د ...

گل که دوست دارم اما از آشفتگی که بوجود اومده بود خوشم نمیومد و دوست دارم کمتر کنم و هماهنگ تر 

تا یسال پیش همه جا گلدون بود، 

کم کم رد کردم یا تو سرماهای زمستون خراب شدن 

میخوام گل‌هایی بخرم که هماهنگی داشته باشن 

مثلا برای توی نشیمن 6 تا گلدون دارم دوست دارم انواع سانسوریا بکارم 😍

توی راه پله هم دو مدل باشه فقط 

بقیه هم توی باغچه و روی پشت بوم 

انگار بیماری ست کردنم از لباس و وسایل رسیده به گل 😅

تو دیوار هم یه چرخی زدم خیلی قیمت نداشت گلدون دست دوم و فکر نکنم فروختنشون ارزش داشته باشه به جز چند تاشون که اونارو هم همسر نمیزاره بفروشم 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام خانمای مینیمال.. امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه..

من تعطیلات مسافرت بودم .. سمت جنوب و برای اولین بار ورودی نداشتم.. 

و از این بابت خوشحالم.. چون همیشه کلی لباس میخریدم... 

🤩

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

ی سوال داشتم.. لباسهای ک برای عید خریدید اگ نشه جاهای دیگه پوشید و نو بمونه  رو چیکار میکنید؟؟؟

من خودم کت خریدم ۷۵۰ تومن . ولی جاهای دیگ نمی‌پوشمش... 

دلمم نمیاد بزارم خروجی. 

شما چیکار میکنید ؟ میزارید سال دیگه بپوشید ؟ با تکراری بودنش مشکلی ندارید؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
ی سوال داشتم.. لباسهای ک برای عید خریدید اگ نشه جاهای دیگه پوشید و نو بمونه  رو چیکار میکنید؟؟؟ ...

من که نگه میدارم و حتما میتونم یه جای دیگه هم بپوشم و با تکراری پوشیدن هم مشکلی ندارم.

ماجرای پاکسازی منزل مادرتون شده مثل یه داستان دنباله دار چقدر قلم تون تو نوشتن خوبه

😊😊ممنون عزیزم.خودم از فکر پاکسازیا شبا خوابم نمیبره حتی😁😁😁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
در راستای خروجی هم گالری گوشیمو بازم پاکسازی کردم و نزدیک دو هزارتا عکس پاک کردم    

یه حس خوبی داره ک نگو

من همیشه فکر میکردم گوشیم نیازی ب پاکسازی نداره چند روز پیش نزدیک ب ۴۰۰ تا عکس ک ژستاش تکراری بود حذف شد،

پیام های اوپراتور ک دائم میان حذف شد

ی سری فروشگاه ها مثل رفاه و غیره پیام میفرستن اونارو بلاک کردم باز میرم تو لیست بلاک از اونجاهم پیامارو پاک میکنم

یه عالمه چت قدیمی تو واتساپ اینستا و تل داشتم پاک کردم

یه عالمه برنامه نصب نشده یا حذف نصب شده بودن ولی رو حافظه گوشی بودن پاک کردم

فقط پسرم بیکار ک میشه از پیشونیش سلفی میگیره یا از پاهاش عکس میگیره روزی ی بارم نزدیک صدتا عکس و فیلم از پسرم پاک میکنم😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم