2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741428 بازدید | 44744 پست

مامانم اینا واقعا عادتای عجیبی دارن.مثلا بابام لامپ سوخته نگهداشته بود اونو انداختیم رفت.یا مامانم کوزه شکسته نگهداشته بود اونم به خواهرم گفتم پرت کن پشت خونه،انداخت صدای شکستنشم اومد خیالمون راحت شد😂😂

یا ی عاااالمه قوطی پلاستیکی و دبه سرکه ک در نداشتن یا بوی سرکه میدادن همرو نخ کرده بود از دیوار اویزون کرده بود،چند ماه پیش همرو فروختیم ولی الان باز اندازه یه نیسان قوطی پلاستیکی از اینور و اونور خونه پیدا شد🤐بعد جالبه واسه هرکدومم ی کاربردی پیدا میکنه هی میگه اینو رب میریزم توش این باشه حیفه،اینو توش ترشی میریزم این باشه حیفه😬

ابجیم تو همین چند وقته در ب در دنبال ی سطل بود ک آچارای شوهرشو بریزه داخلش مامانم گفت اصلا نداریم😄😄😄

تو این پاکسازیا شاید ۸ تا یا بیشتر سطل پیدا کردیم😅😅😅😅😅

مامانم کفگیر روحیشو گم کرده بود رفته بود ب جاش حتی خریده بود اونم پیدا شد🤭خودش هی راه میره میگه چقد دنبالش گشتم

چندتا ملاقه و کفگیر دیگه هم پیدا شدن،ک اگر مامانم احتیاج پیدا میکرد مطمئننا میرفت دوباره میخرید.الان همشون منظم توی انبار هستن.

مامانم هنوز خیلی مقاومت میکنه برای خنزر پنزرا باید اروم اروم پیش بریم براش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام  من امروز رفتم سراغ بخشی که تاحالا پاکسازی نشده بود و قول آخر بود  راه پله که گل ...

ماشالله با این همه گلدون میشه یه گلخونه جدید راه انداخت😄😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شرایط نوری و دمایی رو بهم بگی میتونم بهت بگم تو هر کدوم چه چیزی بکاری❤️که بتونی یسری رو رد کنی و ...

ممنون اوین جون تو راه پله نمیخوام چیزی بزارم 

چون زمستون مجبور میشم جابه جا کنم 

4 تا گلدون دیواری دارم میخوام گل ناز یخ بکارم 

4 تا هم شمعدونی روی پله ها 

اما روی پشت بوم جا دارم، هم جایی هست که نور مستقیم باشه و هم سایه داریم 

دما هم دمای مشهد هست دیگه، تابستون گرم میشه 

البته اگر پشت بوم بزارم تو زمستون میارم تو راه پله، اونجا هم سرده اما کمتر 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون اوین جون تو راه پله نمیخوام چیزی بزارم  چون زمستون مجبور میشم جابه جا کنم  4 تا گل ...

میتونی همه رو به پشت بوم منتقل کنی و روف گاردنش کنی

شمعدونی برای حیاط مناسبتره یا بالکن،نیاز به هوای ازاد داره

بله کاملا حق با شماست.من سالای پیش عیدیای پسرم ک جمع میشد میبردم وسیله و ظرف و ظروف میخریدم الان ی د ...

من خودمم هنوز به این مرحله نرسیدم

فقط شعار میدم هنوز عملیش نکردم

انقد پولا و موقعیت ها رو از دست میدم که نگو

تاریخ عضویتم😅😅
مامانم اینا واقعا عادتای عجیبی دارن.مثلا بابام لامپ سوخته نگهداشته بود اونو انداختیم رفت.یا مامانم ک ...

خوشبختانه اختلاف سلیقه نسل جدید و قدیم اکثرا مثل همه 

جدیدها پیرو مینیمال و بزرگترا همه عاشق وسایل و لوازم و حتی اضافاتشون هستن؛اقتضای سنشون هم شاید باشه

حالا بعضی کمتر یا بیشتر

اگه دقت کنید مامانا تو جهاز دخترا هم اصرار به زیاد بودن وسایل دارن (اونایی که جهاز میدن😅)

تو خونه ماهم همین رواله چند ساله با خواهرا با اصرار و التماس اضافات رد میکنیم بعدها مدرکی چکی چیزی هم گم بشه مامانم میگه دخترا انداختن رفته حتما😂😂😂

تا اون حد ناراحت و معترضه و میخواد ما رو متقاعد کنه

تاریخ عضویتم😅😅
من تازگیا حتی اگه پولم کم باشه میرم زود یه سکه پارسیان میگیرم هم پس انداز میشه همم دیگه خرید هیجانی ...

خيلى كار خوبى ميكنى عزيزم ، شما ميدونى حداقل قيمت سكه پارسيان چقدره؟ 👀 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
خيلى كار خوبى ميكنى عزيزم ، شما ميدونى حداقل قيمت سكه پارسيان چقدره؟ 👀 

من بار اول که خریدم نمیدونستم قضیه سود اینارو برای همین یه سکه ۵۰سوتی رو۱۸۰ حساب کرد ولی دفعه ی دیگه ۵۰ سوت رو ۱۲۴ تومن گرفتم! باید بپرسی از چند جا، خوبی سکه پارسیان اینه که با مبلغ خیلی کم هم میشه خرید برای من که یجور انگیزه شده فک کنم پارسیان ۳۰ سوت هم داشته باشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من بار اول که خریدم نمیدونستم قضیه سود اینارو برای همین یه سکه ۵۰سوتی رو۱۸۰ حساب کرد ولی دفعه ی دیگه ...

مرسى عزيزم

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
میتونی همه رو به پشت بوم منتقل کنی و روف گاردنش کنی شمعدونی برای حیاط مناسبتره یا بالکن،نیاز به هوا ...

تراس دارم 

گفتم راه پله قشنگ بشه ب

برای راه پله  چی بخرم خوبه؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
مامانم اینا واقعا عادتای عجیبی دارن.مثلا بابام لامپ سوخته نگهداشته بود اونو انداختیم رفت.یا مامانم ک ...

ماجرای پاکسازی منزل مادرتون شده مثل یه داستان دنباله دار

چقدر قلم تون تو نوشتن خوبه

شادی صدام کنید

خوب دوستان مینیمال بعد دیگه ای هم داره واون بحث تغذیه است.

ما امروز باغ بودیم وبه خاطر شرایط خودم ومادر همسرم ناچارا برخلاف سالهای پیش هردو با یک سبد رفته بودیم باغ چون شرایط جسمی مون اجازه نداده وسایل بیشتری ببریم.

انقدر سبک بود انقدر سفره زود جمع وجور شد که کیف کردم.

چون من هرسال کیک می پختم امسال پیشرف کرده بودم دلم می خواست آش رشته هم بپزم چون تو خانواده پدری خودم رسم آش پختن تو عصر سیزده بدر داریم بعد اونجا فکر کردم چه کاریه

سیزده که معمولا نهار کباب شیرینی واجیل عید ومیوه وشکلاتم هست دیگه اش رشته یا کیک برای چیه؟

آیا نمیشه این آیتم ها هفته های دیگه ماه های دیگه[البته عزیزانی که به دلیل مشغله کاری یا بعد مسافت دیر به دیر دور هم جمع می شن فاکتور می گیرم]تهیه وتدارک دید 

همین آش رشته میشه عصر عید فطر پخت یا یه پنج شنبه جمعه اخر هفته

شادی صدام کنید
تراس دارم  گفتم راه پله قشنگ بشه ب برای راه پله  چی بخرم خوبه؟

گندمی خوبه

پتوس خوبه

فیلودندرون خوبه

سانسوریا غیر ابلق اش خوبه(ابلق اش نور بیشتری احتیاج داره)

دیفن باخیا خوبه

شامادورا هم اگه خیلی سرد نباشه خوبه

همشونم خوشگل ان❤️

فقط زیاد بهشون اب نده😅اینو به همه میگم😅

دقیقا منم انقدر با ذوق تو بازار می چرخم کیف می کنم از دیدن اون همه رنگ وتنوع. ولی معمولا خرید نمی ک ...

فقط کسایی که مثه خودمون هستن درک میکنن چه حسی داره 

بقیه اصلا منوجه نمیشن چی میگیم

❌لایک❌