2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741508 بازدید | 44744 پست
سلام  من امروز رفتم سراغ بخشی که تاحالا پاکسازی نشده بود و قول آخر بود  راه پله که گل ...

🥴🥴🥴😷😷😷😁😁😁✌️✌️✌️

احساساتم🙃🙃🙃

میدونید یه چیزهایی که جمع بشه و باید سروسامون بگیره و به تعویق میافته دیگه از یه زمانی به بعد خیلی سنگین میافته و ذهن ناخوداگاه نمیخواد بری سراغشون ....

اینکه الان تونستی به اون حس غلبه کنی یعنی خوب اراده کردی👏👏👏👏👏👏👏

خداقوت💕

❌لایک❌

امروز از عصری رفتیم بیرون برای سیزده بدر 

و الان رسیدیم خونه...

تو راه،چهار تا روستا ایستادیم یه جا برای تفریح،یه جا برای نماز و افطار(در حد یه آبجوش و خرما) یه جا برای شام و یه جا برای چایی خوردن ...

انقدر تو مسجد و اون استراحتگاه آخر بهم ریخته و نامنظم بود که فقط نگاه میکردم و برام تحملش خیلی سخت بود و اینکه نمیتونستم کاری انجام بدم .فقط همینقدر بگم الان رسیدم خونه میخوام تلافیشو سر خونه خودم در بیارم و بچسبم به یه خونه تکونی دوباره!!! 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب دوستان مینیمال بعد دیگه ای هم داره واون بحث تغذیه است. ما امروز باغ بودیم وبه خاطر شرایط خودم و ...

ماهم امسال بیشتر تفریح کردیم تا برنامه خوردن داشته باشیم و یه سری خوراکیها اصلا دست نخورده برگشت خونه و اینکه فاصله مناسب بین خورن هرچیزی رعایت شد

قبلا زیرانداز رو که مینداختیم سفره پهن میشد ناهار میخوردیم یا  چایی و آجیل و تخمه و میوه،کاهو سکنجبین و ... خورده میشد تا ناهار حاضر بشه.آخر سر انقدر سنگین بودیم فقط خواب میچسبید و بعدم جمع میکردیم میومدیم خونه !!!

امسال فقط غذا و چایی خوردیم.آجیل و تخمه،میوه و ... برگشت خونه😇😇😇

عاشق این حس سبکی و خستگی پیاده روی تو روستا و کوچه باغ ها هستم،دارم رو خودم کار میکنم اگه بشه حتی اون خوراکی هام که خورده نمیشه اصلا همراه خودمون نبریم

❌لایک❌
گندمی خوبه پتوس خوبه فیلودندرون خوبه سانسوریا غیر ابلق اش خوبه(ابلق اش نور بیشتری احتیاج داره) د ...

ممنون 

اسکرین گرفتم برم ببینم چه میکنم 

پارسال بیشتر پتوی و گندمی گذاشته بودم، خیلی رشد میکنن و شلوغ میشد 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام من خروجی امروزم یه جا اسکاجی بود قبلی وسط دو تا سینک بود هی آشغال توش می ریخت یه آویزونی گرفتم اونم رفت خروجی ولی امروزرفتم تو ماشین وسیله بر دارم دیدم شوهرم فلاکسی که انداختم بیرون گذاشته تو سبد ماشین   باید از این به بعدخروجی ها از شهر خارج کنم این نبینه