2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741275 بازدید | 44739 پست

دوستان اگر درمورد عکس گذاشتن و صحبت راجع به خروجیها راحت نیستین به گروه ما در ایتا ملحق شین.

اونجا هر روز راجع به یه قسمت خونه یا یه موضوع صحبت میکنیم، برای پاکسازی و تغییر نظر میدیم. یه روز هم در مورد استایل مینیمال و روز جمعه بحث آزاد هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان مینیمالیستِ جان من مینیمالیست ترین شخص ایل و تبارمم  دیروز اینجا رو پیدا ک ...

من نگه داشتم.

بالاخره سرویس کامل باشه بهتره.و تو مهمونی ها هم سعی میکنم ی جوری در کنار بقیه ظرفام استفاده کنم.

مثلا ی بار چاییو تو فنجونای سرویس چینیم سرو میکنم

منم فنجون های چای خوری نگه داشتم چون سرویس ام ناقص میشه مهمون داشته باشم یه کمی رسمی باشند دور اول تو چای یا قهوهتو  فنجون سرو می کنم.از سوپ خوری ام همون مهمونی به مهمونی استفاده می کنم ولی قوری اش اصلا برام کاربردی نداره

شادی صدام کنید
سلام به همه دوستان مینیمالیستِ جان من مینیمالیست ترین شخص ایل و تبارمم  دیروز اینجا رو پیدا ک ...

من باشم نگهشون میدم.آشپزخونه من از ویترین های شیشه ای داره.من از اون ویترین های شیشه ای واسه سرویسم استفاده کردم که استفاده می‌کنم ازش.مثلا همون چای خوری ۱۲ تایی من استفاده می‌کنم باز میگذارم توی ویترین شیشه ای.

نمیدونم اما اگه ردش کنین سرویستون ناقص میشه.اما بازم تصمیم خودتون بگیرین.چون شما هستین که توی خونتون زندگی میکنین و آرامش و حس خوب شما شرط هست

سلام دوستان شبتون بخيررر❤️❤️ جاتون خالي قبل اسفند ماه حدود ٣تا كيسه ي بزرگ لباس رو جمع كردم دادم نيازمند. ٣تا تشك پنبه ي نو داشتم كه صد سال استفاده نميكردم فروختمشون ١مليون😜

يك دراور كشو و يك سبد بزرگ پر ظرفهاي كه هيچوقت استفاده نميكردم و يك صندلي كه ٢قرنه استفاده نشده گذاشتم  بيرون  هركس كه احتياج داره برش داره 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

چند ماه پيش راجع به اتاق دخترام ازتون راهنمايي گرفتم. يك روز قبل عيد طي حرك انتحاري رنگش كه صورتي تيره بود رو با سفيد عوض كردم (خودم رنگ زدم) خيلي تاثير داشت دلباز شد كمي. و ريسه ي چراغ  ١٠متري خريدم بالاي سرشون به ديوارها وصل كردم دوست داشتن

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
دخترا خونم خيلي كوچيكه بازم اگه ايده واسه سبك شدن خونه دارين بگين لطفا❤️

عزیزم میتونی بیای تو گروه و‌اونجا عکس خونه‌و‌وسایل رو بزاری ما هم راجب چیزای اضافی نظر میدیم و به قول خودتون خونتون سبک تر میشه😊

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎