2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741630 بازدید | 44746 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خروجی امروزم یه جفت جوراب کهنه دخترم، دوتا بلوز یه شلوار لی دخترم که اندازش نمیشد سه تا رژ که دوسال بود خریده بودم نهایتا دو بار استفاده کرده بودم حاصل خرید هیجانی بود،یه جفت کفش مجلسی که پوشیدنی پامو شدیدا اذیت میکرد

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز تو گروه نوبت بخش پاکسازی لباس بچه ها بود بنابراین ۵ تیکه لباس دخترم خارج شد و تمام لباس ها مرتب و تا کرده سرجاش برگشت 🥰

یه سری خورده ریز هم از گوشه موشه ها انداختم 😁

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
با کمترین داشته ها از زندگیت لذت ببر

اقامن دوست دارم اینطوری باشم ولی همش. حس میکنم شایدروزی به این مثلابرگه کتاب لباس احتیاج پیداکنم وگرنه خیلی دوست دارم بریزم دور

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
اقامن دوست دارم اینطوری باشم ولی همش. حس میکنم شایدروزی به این مثلابرگه کتاب لباس احتیاج پیداکنم وگر ...

عزیزم وقتی ی مدت زیاد به کارت نیومده پس دیگه بعد ازاینم به کارت نمیاد.

من الان تغییر روحی خودمو بعد ازچندماه همراهی با تاپیک حس میکنم.

خیلی آرامشم بیشتر شده

راحت تر برنامه ریزی میکنم

تو خریدام دقت بیشتری میکنم

حجم تلفنی حرف زدنام با مادر و خوهرامم کمتر شده

حتی تفریحم بیشتر میکنم

درکل حس میکنم خودمو خیلی بیشتر دوست دارم

عزیزم وقتی ی مدت زیاد به کارت نیومده پس دیگه بعد ازاینم به کارت نمیاد. من الان تغییر روحی خودمو بعد ...

بله ازفرداشروعش میکنم حس سبکی میکنم بااینکار یکم اتاقمومرتب کردم

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
عزیزم وقتی ی مدت زیاد به کارت نیومده پس دیگه بعد ازاینم به کارت نمیاد. من الان تغییر روحی خودمو بعد ...

دقیقا منم الان بخوام چیزی بخرم خوب فکر میکنم ببینم نیاز دارم آیا یا همینجوری میخوام بخرم . اون چیزی که میخرم به بقیه چیزا میخوره یا نه کلا دقتم بیشتر شده که چیز الکی نخرم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
وای چقدر پر حرفی کردم🤪🤪 ولی هنوزم خیییییلی کار داره خونشون،چون مامانم ب حساب کتاب وسیله میخره همی ...

عالی بود عزیزم خسته نباشی.

واقعا چرا وقتی وسیله نو میگیرن قبلی رو هم دارن؟ مامان منم همینجوریه😶

جاروبرقی جدید گرفتن پارسال. قبلی هنوز هست. میگم چرا میگن حیفهههههه. باشه واسه جارو کردن داخل ماشین😏 حالا قبلش که فقط یه جارو بود چیکار میکردین میبردین کارواش دیگه. الانم همونکارو کنین خب.

اگه قبلی خوب بود چرا نو خریدین اگر هم بد بود بدین بره دیگه😔😔