2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست
سلام عزیزم سال نوی شما و همه ی بچه های تاپیک مبارک باشه امیدوارم سالی پر ازاتفاقای قشنگ باشه برا ...

ممنون عزیزم

بله یکی هم ک کم بشه خیلی خلوت میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستای گلم ورودی دیروزم مادرشوهرم دو تا بلوز مجلسی و یه مانتو وشلوار برام گرفت یه جفت گوشواره نقره هم بهم داد یه جفت دمپایی برای دخترم خرید منتظرم برم خونمون یه تونیک که گشادشده مدلش قدیمیه،یه شلوار که اصلا باهاش راحت نیستم،یه تونیکمم دیروز خورد به گوشه ی نرده یکم پاره شد دوختم رفتنی خونمون اینم میذارم خروجی یه جفت گوشواره بدل میخی هم دارم که گوشمو خیلی اذیت میکنه اونارو میدم به کسی یه جفت دمپایی پلاستیکی دخترمم میبرم خونه ی مامانم رفتنی حیاط بازی کنه بپوشه

یعنی الان که از خواب بیدار شدم هنوز خونمون نرفته زود تو فکرم تجزیه تحلیل کردم که لباسای جدیدمو جایگزین چه لباسایی کنم حالا باید رفتنی خونه یکی از مانتوهایی که نمیپوشمم بذارم کنار

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عیدتون مبارک(یه تبریک مینیمال😅)

ما اومدیم شهرستان

امشب چندتا خروجی داشتم(خونه پدرهمسرم هست)

دوتا تقویم پارسال، یه تابلو که برای همسرم بوده قدیما، کلی دکوری قدیمی که خیلیم کثیف بودن، چندتا پوستر مذهبی که دیوارا رو شلوغ کرده بودن یه اسباب بازی که خراب شده بود یه استند(یلدا مبارک) البته بازم موارد خروجی زیاده ولی فعلاً به همینا بسنده میکنیم 

حساسیت ایجاد نشه😎

این قسمت؛ عروس بدجنس😅

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
سلام عیدتون مبارک(یه تبریک مینیمال😅) ما اومدیم شهرستان امشب چندتا خروجی داشتم(خونه پدرهمسرم هست) ...

کیک پرتقالی جان به نکته خوبی اشاره کردی تبریک مینیمال 

عیدتون مبارک هم جمله کاملی هم ساده وقشنگ‌.

امشب مهمون داشتم ومهمونم خوش صحبت ومن به حرف گرفت وچقدر از این خرف زدن مون ازرده شدم.نمی دونم چرا از این حجم حرف زذن لذت نمی بردم.

تازگیا دوس دارم تو گفتن وشنیدن هم مینیمال شم‌

حتی تو دیدن هم منیمیال شم.

تو مسافرت رفتن منیمال شم.تو دید وبازدید منیمال شم‌

کلا دوس دارم همه چیزم بیاد زیر ده تا.

شادی صدام کنید
کیک پرتقالی جان به نکته خوبی اشاره کردی تبریک مینیمال  عیدتون مبارک هم جمله کاملی هم ساده وقشن ...

دلیلش اینه که ذهنتون از آشفتگی و بارهای اضافی رها شده

ما بدلیل حجم زیاد لوازم دور و برمون همیشه ذهنمون درگیر و آشفته است

وقتی مینیمال میشی ،افکار آشفته نظم پیدا میکنن و جلوی ورود افکار مزاحم جدید گرفته میشه

پس نسبت به حرف اضافی و پرحرفی اطرافیان خسته میشیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دلیلش اینه که ذهنتون از آشفتگی و بارهای اضافی رها شده ما بدلیل حجم زیاد لوازم دور و برمون همیشه ذهن ...

دقیقا همینطوره.

پاکسازی محیط در ادامه پاکسازی ذهنی هم به دنبال داره

وهر دوش ارام بخش

شادی صدام کنید

خروجی امروز:

این ظرف مستطیلی برای زیر کیک بوده 

این دوتا قلبی هم مال سر سفره عقدم بوده انار دون‌کرده ریخته بودم داخلش، نگه داشته بودم که سبزه بکارم ولی استفاده نشد

اینا و یه زیرگلدونی اضافه رفت خروجی

خروجی من یک ظرف بزرگ حلوا شکری که تموم شده(اگه قبلا بود حتما نگه می داشتم که شاید بدرد بخوره.)ظرف جلا دهنده ماشین ظرفشویی، جا قاشقی بغل گاز دوتا داشتم واقعا هم استفاده میکردم از هر دوش ،ولی نمیدونم چجوری یکی اش شکست ،پس میره خروجی ولی جایگزین نمیکنم‌چون یکی دیگه دارم.

یک شال نخی هم دارم میخوام بزارم خروجی ولی تصمیم دارم اول بخرم جایگزین کنم بعد،چون رو سر خیلی خوب وایمیسته ولی پرز داده.

اینا ۴ موردن که😆

سلام. آره 😅

میخواستم ویرایشش کنم، اما وقتش گذشته بود 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

سلام سال نو همگی مبارک

ورودی های این مدت که نبودم: ترشی، نمک دریا، مربا، ارف اسباب بازی و برج هیجان که مهمونام واسم آوردن و خرید شکر .خرید دو تا کتاب واسه بچه ها...

خروجی های این مدت: یک سری از لباس هایی که قبلا گذاشته بودم دادم که ببرن شهرستان اما بقیه اش موند چون ماشینشون جا نداشت. یه بار که خودم رفتم آن شاالله میبرم.

یک کیسه شیشه گذاشتم خروجی

تی و جارو گذاشتم خروجی چون جایگزین کرده بودم

این مدت توی خونه نچرخیدم که خروجی داشته باشم. فقط چیزهای که قبلا گذاشته بودم واسه خروجی تا حدی رد کردم.

بنظرتون حس عذاب وجدانم طبیعیه؟!

سلام سال نو همگی مبارک ورودی های این مدت که نبودم: ترشی، نمک دریا، مربا، ارف اسباب بازی و برج هی ...

همه ی احساسات ما طبیعی هست فیگی جان. به خاطر احساساتت خودت رو سرزنش نکن هیچ وقت.

تمرکزت رو بذار رو کارهایی که باید انجام بدی و هر چقدر در توانت هست با توجه به شرایط انجام بده. 

کلی خروجی داشتی که خیلی عالیه. نگران نباش. مینیمالیست شدن زمان بره.

همه ی احساسات ما طبیعی هست فیگی جان. به خاطر احساساتت خودت رو سرزنش نکن هیچ وقت. تمرکزت رو بذار ...

الان یک حس عذاب وجدان دیگه اومده سراغم و اون این که یک سری سطل انداختم دور و امروز شوهرم اونا رو واسه گچ کاری لازم داشت... گفت نباید مینداختم دور و لازمش داشته.با اینکه گفت اشکال نداره و دوباره میخریم.من ناراحت شدم که باید دوباره هزینه کنه.زورم اومد.

از اون چیزایی بود که وقتی میخواستم بدازمش دور به شوهرم نگفتم.چون مدتها خاک میخورد و چند ساله کسی سراغش نگرفته بود

این اولین باری بود که توی پاکسازی ، کسی سراغ چیزی گرفته بود که رد کرده بودمش

خروجی امروز
اومدیم خونه باغ پدرشوهرم کلی پوستر مذهبی رو دیوارا بود همسرم همه رو کند رفتن خروجی
یه لباس کهنه رفت خروجی به جاش یه بافت بهتر جایگزین شد (اینجا چون پدرشوهرم باغبانی میکنه لباس زیاد به کارش میاد)
دوتا بادکنک فویلی خراب شده و یه حوله پاره و یه قندون قدیمی رفتن خروجی خوشبختانه فعلاً ورودی نیست

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

سلام دوستان،سال نو مبارک،امیدوارم سلامتی و عشق و زیبایی در سال جدید همراهتون باشه،خانوما من می‌خوام سرویس خواب تخت و ..بخرم ممنون میشم راهنماییم کنین و تجربیاتتونو بگید،نظرتون راجع به اینکه بجای تخت ،باکس  بگیرم چیه؟