2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741498 بازدید | 44744 پست

سال نو رو به همتون تبریک میگم انشالله سال خوب و پربرکتی براتون باشه ،خروجی امروزم یه بلوز دخترم که پاره شده دیروزم خواهرشوهر برای دخترم عروسک خریده باید وقتی رفتم خونه یکی دوتا از عروسکای کهنشو بذارم خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ❤️

امروز یه ورودی داشتم‌.یه بلوز تو خونه ای( کادو)

چون تو خروجی هام بلوزهای کهنه م کنار رفته و کلا ۳تا بلوز و تیشرت برای استفاده تو خونه داشتم،پس اینو نگه میدارم.

خروجی جدید هم چند تا تیشرت و پیراهن داداشم بود که دیگه استفاده نمیکرد و اندازه ش نبود،داد بهم بدم به کسی.

یه پاپیون از گل سر ، دوتا تکه شال و روسری قدیمی،و یه چادر تو خونه ای مامانم،و یه جوراب و یه پیراهنشم گذاشتم خروجی.

چندتا تابلو و مجسمه های قدیمی خونه مامانممم رفت خروجی.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

❌لایک❌

من به غیر از دوتا ماهی ورودی هفت سین نداشتم که دوتا ماهی رو سفر رفتنی میدم به مادرهمسرم 

ظروف هفت سین پایه های شیشه ادویه های مامانم هست که بردم پس دادم (ظروف رنگی دوسال پیش واسه هفت سین خریدم هنوز استفاده نکردم امسال هم به مناسبت مینیمالیسم شدنم عشقم کشید تاحدودی سفید بچینم😄)

تخم مرغ هم با رژلبم صورتی کردم با مداد چشم گذاشتم واسش که غروبی پخته شد خوردیمش😄

سکه سیر سنجد سماق و شمع ها (که حدود پانزده تایی دارم مناسبتها استفاده میکنم و هر سری کمتر میشن )واسه پارسال بودن که سکه رفت خروجی سنجد سماق ریختم سطل اشغال سیر هم پلاستیکی هست نگه داشتم واسه سال دیگه 

ظرف ماهی هم که جای یخ سفره هست🫠

سبزه هم ک نخریدم گلدون پتوس جایگزین شد

قران هم که واسه سیزده سال پیش هست 

آینه هم از این سفال آبی ها هست که سالهای قبل ست ظروف هفت سینم بودن امسال رنگ سفید بهش زدم و مواقع اصلاح ابرو که میخوام نشسته بردارم استفاده میکنم ازش

۶تاقوری زیاد نیس واسه نگه داشتن تو خونه؟

سلام عزیزم سال نو مبارک

چرا زیاده ولی نگهمیدارم اگر یکی شکست دیگه نخوام بخرم.هر چند خداروشکر من اصلا ظرف نمیشکونم.

یه قوریم ست کتریم هست،یکی استیله نمیدونم چرا مامانم خریده برای جهازم.شاید ب خودش دادم.یکی خیلی بزرگه اون کادو هست بعدها برای مهمونی بزرگ استفاده میشه،یه کوچولودارم همیشه استفاده میشه با یه پیرکس 

عه این ک شد ۵ تا😄😄😄😄😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام عزیزم سال نو مبارک چرا زیاده ولی نگهمیدارم اگر یکی شکست دیگه نخوام بخرم.هر چند خداروشکر من اصل ...

سلام عزیزم سال نوی شما و همه ی بچه های تاپیک مبارک باشه

امیدوارم سالی پر ازاتفاقای قشنگ باشه براتون.

خوب شد همون یکی هم کمتر باشه آدم کلی سرش خلوت میشه😅