2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741505 بازدید | 44744 پست
خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز 

قوری فقط یه دونه که واسه چایسازمه

سینی ۳تا 

۲تا استیل واسه پذیرایی 

کوچیکه رو دم دست گذاشتم بزرگه رو واسه مهمون

یه سینی گرد هم دارم واسه پاک کردن برنج و حبوبات

قوری فقط یه دونه که واسه چایسازمه سینی ۳تا  ۲تا استیل واسه پذیرایی  کوچیکه رو دم دست گذ ...

چه خوب من دو تا دم دستی داشتم حالا یدونه رو‌گذاشتم کنار بذارم خروجی البته قوری چایسازمم هست

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،سال نو مبارک،امیدوارم سلامتی و عشق و زیبایی در سال جدید همراهتون باشه،خانوما من می‌خوام ...

مادرشوهرمم پایین تختش باکس داره خیلی راضیه ازش ولی من خودم تخت معمولی دارم ازش راضیم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یکی از مزایای اینجا واسه من این بود که هرچی نتونستم محیط زندگیمو خلوت کنم 

حداقل دو ماهی هست که به شدت حواسم به ورودی هست 

همه از نظر چیزایی که خودمون خریدیم 

هم هدایا 

ومن هم یک تی شرت و یک ظرف هدیه گرفتم که هردو مورد علاقه ام نبود و همون لحظه رفت خروجی 😁

حالا اگه سالهای قبل بود بعد از شش ماه اینور اونور گذاشتن آخرش می‌رفت خروجی ....خب چه کاریه چند ماه نگه دارم 

مادرشوهرمم پایین تختش باکس داره خیلی راضیه ازش ولی من خودم تخت معمولی دارم ازش راضیم

ممنون که جواب دادین،عزیزم منظور من اینه بجای تخت،باکس بخرم مثل هتلا که رو باکس تشک می‌زارن 

چندتا لباس گرم بسته بندی کرده بودم برای خروجی ، خواهرم اومده میگه دوستهام دارن میان پشت بوم مهمونی،براشون لباس گرم بده ببرم. چندتا دادم بهش و چندتا هم از کارتن خروجی در اوردم دادم تا کامل شد.

حالا اگه چند روز دیرتر مهمونی گرفته بود من لباس گرم به اندازه همه نداشتم وسرما میخوردن .

برای رفتن به مهمونی خونه دوستتون ،دقت کنید خواهرش مینیمال نباشه چون یک هفته تعطیلاتتون زهرمار میشه وسرما میخورین.

سلام ب همگی

ورودی امروز یک سبد جمع و جور برای داخل ماشین 

دو جفت کفش و یک کاپشن و دو تا پولیور برای همسرم 

( لباس زمستونی هاش رو اکثرا گذاشته بودم خروجی اینا رو با قیمت آف خورده برای سال آینده گرفت )

مینیمال 

ورودى امروز من يه پارچه اس كه كلللى روش فكر كرده بودم و با همه چى ست كرده بودم ، و دقيقا ميدونستم چى ميخوام 

و با وسوسه ى خريد بقيه پارچه ها جنگيدم 

داشتم مغلوب يكيش ميشدم كه همراهم گفت "خيييلى ضايعس " 😐 و اينطورى پيروز شدم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خروجی های امروز از منزل مادرشوهر 

یه جای دستمال کاغذی که شکسته بود یه تقویم استفاده نشده برای چندسال قبل دو تا ظرف پلاستیکی یه پارچه کهنه

اینجا خیلی کار داره و باید به مرور کارها انجام بشه

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن