2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741173 بازدید | 44737 پست
خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز 

قوری دو تا یکی برا چای یکی دمنوش 

سینی یدونه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا قوری دوتا سینی که یکیش بهتره واسه مهمون بیشتر استفاده میکنم اون‌یکی هم دم دستی هست البته ترک خورده باید ردش کنم بره

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
آها واینم بگم کل خریدای من برا عید یه جفت دمپایی با سه تا شال بوده و تمام ...خیللللللللی خوشحالم .خد ...

افرین دقیقا منم هی نگاه میکنم خروجی زیاد دارم داخل منزل ولی خب نمیتونم دل بکنم هنوز 

ولی شدیداً دارم در برابر ورودی مقاومت میکنم 

سینی یه دونه برای پذیرایی مهمان گرفتم درصورتی که اکثرعروس ها دوتا یا سه تا ازسایزای مختلف میگیرن،دم دستیمم یه پلاستیکیه که توی سرویس پلاستیکم بود

قوری هم یه دونه دارم باکتری استفاده میکنم،سماورم نگرفتم کلا

چای ساز ندارم.سماور دارم مال جهیزیه است استفاده نکردم هنوز.

دوتا قوری دارم دم دستی،مهمان.

سینی جهیزیه ام سه سایز بود کهنه که شدند دوسایزش رد کردم یه سایزش تو سبد پیک نیک گذاشتم.

در حال حاضر فقط یه سینی گرد دارم برای مهمان.

سینی استیل بزرگ دوتا دارم +دوتا سینی روحی بزرگ

شادی صدام کنید

بچه ها این چندتا عکسی که گذاشتم از نظر من آیتم های غیر ضروری وبعضا غیر کاربردیه که تو سرویس قابلمه من بود 

به نظرم اگه همچین مواردی تو خونه دارید شده عکس نتی اش بذارید تا خواننده های خاموش،تازه عروس ها آگاه بشند که نخرند.

مخصوصا تو این گرونی ها

شادی صدام کنید

من این مدت چیزای که نمیخاستم ولی قابل استفاده بود گذاشتم کنار سطل اشغال یا به دسته سطل بعد یساعت که جک کردم نبودن خداکنه یکی که لازم داشته بردا باشه برندارن بندازن تو سطل دوباره😑

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...