2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741137 بازدید | 44737 پست
سلام ب روی ماهتون عزیزم. من سر جهیزیه ۶ تا کلا گرفتم بعدها دیدم کمه ۶ تا اضافه کردم شیشه های جه ...

خوب فکر کنم درستش اینه دو دست که شبیه ترن یا به هم میان رو نگه دارین و کلا ۱۲ تاش کنین. همینم کلی به هماهنگی فصای کابینت کمک میکنه.

یه دست رو رد کنین. و چیزی هم نخرید.

🧡 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز 

یک قوری فقط توی خونه دارم هم واسه خودمون هم مهمون همون یکیه

یک کتری واسه دم نوش

دوتا سینی دم دستی

دوتا سینی مهمون

سلام بچه ها

امروز ورودی نداشتم.

فقط جای مبل ها توی خونه عوض کردم که تغییر دکوراسیون بدم که روحیه ام عوض بشه

خروجی هم نداشتم

فقط اگه کسی اومد که بخاد بره شهرم، لباس هایی که جمع کردم ببره بده اونجا.خیلیاش نو بودن.

خوب فکر کنم درستش اینه دو دست که شبیه ترن یا به هم میان رو نگه دارین و کلا ۱۲ تاش کنین. همینم کلی به ...

سلام عزیزم هرکدوم یک مدله بعدم اونا ک از قبل داشتم اصلا کیفیت خوبی ندارن خیلی نازکن.حالا عجله ای ندارم انشالله از سر جدیدا اگر پبدا کنم میگیرم قبلیا رو رد میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز 

من امروز دوباره شمردم ی قوری استیل یه قوری پیرکس برای دمنوش ۴ تا هم چینی😶😶😶سینی هم دوتا شیشه ای سه تا ملامین یه دونه پیوتر.اینا تو جهازم بوده فقط یه ملامین رو خودم گرفتم چون دوتای دیگه برای دم دستم بزرگ بودن.

اهان بالاخره بخت کمد دیواریم باز شد.همه وسایلش رو ریختم بیرون دوباره چیدم البته فقط پتو و تشک هستن ک همشون برای مهمانن.یه سری وسایل به امانت بود تو کمد اونا رو گذاشتم بیرون قراره فردا ببریم شهرستان.لباسای زمستونیمم جمع کردم هم کمدم مرتب شد هم کشوم

من ۵ساله ازدواج کردم کلا توی این سالها...

۲تا قوری دارم‌کلا 

۱دونه چینی 

۱دونه پیرکس.

سینی ۱دونه پلاستیک دم دستی

۲تا  از جهیزیه  برای مهمونی هامه!

چای ساز ندارم

کتری قوری دارم و کمکمه همیشه 

سماورم دارم اما راه ننداختمش کلا

بچه ها این چندتا عکسی که گذاشتم از نظر من آیتم های غیر ضروری وبعضا غیر کاربردیه که تو سرویس قابلمه م ...

من تابه دو طرفه خیلی استفاده می کنم برای کو کو سبزی مرغ کبابی که عالی می شه سیب زمینی سرخ شده ماهی درسته سرخ می کنم البته شاید به سبک زندگی هم بستگی داره 

من امروز دوباره شمردم ی قوری استیل یه قوری پیرکس برای دمنوش ۴ تا هم چینی😶😶😶سینی هم دوتا شیشه ای س ...

چینی خیلی داری منم دوتا چینی دم دستی یکی هم برای سماور رو گازی دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
یک قوری فقط توی خونه دارم هم واسه خودمون هم مهمون همون یکیه یک کتری واسه دم نوش دوتا سینی دم دستی ...

عالی عزیزم تو قوری مینیمالی منم تصمیم دارم یدونه از دم دستیام بره خروجی فقط یکی بمونه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.