2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742197 بازدید | 44760 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اصلا میز ناهار خوری نداریم .برای جهیزیه ام به پدرو مادرم گفتم من فقط لباسشویی و یخچال و جار ...

چقدر کیف کردم .. آفرین دخترر.. ک هم دنبال چشم و همچشمی نبودی هم ب خونوادت فشار نیاوری👌👌

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

منم گزارش بدم :

ی کت دامن مجلسی ساتن داشتم ک با وجود نو بودن پنج سال نگهش داشتم چون تا حالا نپوشیده بودم گذاشتم خروجی..

دو تا کیف سنتی ک کادو گرفته بودم نو نو ولی سلیقه ام نبود

ی روسری 

دو تا گلدون 

همه رفتن خروجی... 😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

خداقوت دوستان چهارشنبه سوریتون مبارک باشه 

یه شلوار خونگی داشتم یه بند انگشت چسب ریخته بود روش دیروز حین بیکاری هی چسب رو با ناخن هام کندم آخرشم شلوار پاره شد😐😄دیگه گذاشتم خروجی 

یه چهارپایه واسه حمام بچه ها بود روی سرویس حمام سیسمونی بود ولی دیدم هر سری صندلی هاشون میارن حمام روی اونا میشینن دیگه چهارپایه گذاشتم خروجی

کلا سرویس حمام که توی سیسمونی ها هست الکیه من همشو گذاشتم خروجی توصیه میکنم کسی باردار هست قصد سیسمونی خریدن داره از پلاسکو ها یه لگن کوچیک و آفتابه کوچیک بخره همین دوتا کاربردیه

ورودی هم خداروشکر کنترل شده چیز غیر ضروری وارد خونه نشده دوتا دمپایی واسه بچه ها خریدم دمپایی های قبلی گذاشتم واسه دستشویی رفتنشون 

دیگه قصد خرید برای عید ندارم به جز یه مقدار پسته یه بسته خیلی کوچیک شیرینی برای پای سفره هفت سین که بعدش میریم مسافرت ببرم برای بین راهمون 

ولی توی مسافرت حتما خرید خواهم داشت چون یه سری وسایل هایی ک لازم داشتم نخریدم گفتم مسافرت رفتنی دیدم باب میلم بود بگیرم مثل کیف دوشی و کیف پول شلوار خونگی از این چیزا 

ان شاءاله سال خوب و پر برکت به همراه تن سالم و دل خوش داشته باشید و ازتون خواهش میکنم سال تحویلی واسه پسر منم دعا کنید🌷

یه سبکیه تو اروپا خیلی طرفدار داره, میگن انرژی منفی هم تو خونه کاهش پیدا میکنه

اره فیلمشم هست ولی ایرانیه 

نارنجی پوش

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
خداقوت دوستان چهارشنبه سوریتون مبارک باشه  یه شلوار خونگی داشتم یه بند انگشت چسب ریخته بود روش ...

سلام گلم خیلی کار خوبی کردی خریدت رو گذاشتی برای سفر آدم تو سفر دلش میخواد خرید کنه بالاخره . امیدوارم پسر کوچولوت هم هروی سریعتر حالش خوب بشه مهربون🙏🙏🙏❤️🌺🌺🌺

مینیمال 

من هیچی ازین سبک نمی‌دونستم تازه الان دارم میخونم

ولی

چند ماهی هست که هر چی میبینم اضافه هستو جاگیره میریزم دور

از لباس بگیر تا ات و اشغالا یه ماه پیش یه چهار تا مانتو ک یادم نمیاد کی پوشیده بودمشون همرو دادم رف 

چند تا شلوار چند دست لباس خونگی 

با اینکه تازه خریده بودم ولی پر از پرز بود میپوشیدم بهم انرژی منفی میداد 

بخشی از وسایل اشپز خونه ب درد نخور

و..و..و...

تازه دارم میفهمم منم یه مینی‌مالیست بودم🤣♥️