2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742436 بازدید | 44767 پست
مارک دسینی خیلی وقته فیک فقط میارن  اگر قابلمه چدن میخوای لایف اسمایل بگیر  چدن خوب ۳۵۰۰ ...

این از کارتنش پیداست قدیمیه.من خودم چدن سرامیک دسینی دارم مال دهه ۹۰.فکر کردم مشورت کنم ببینم بنظرتون مناسبه یانه؟

من از سر کنجکاوی توی دیوار میچرخم .بعد یه بوفه ی بزرگ  را گذاشته بودن برای فروش پرررررراز ماشین اسباب بازی بود.🙄🙄حتی روی سقفش...اینقدرزیاد والبته نو بودن.سرگیجه گرفتم🤪🤪🤪🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از سر کنجکاوی توی دیوار میچرخم .بعد یه بوفه ی بزرگ  را گذاشته بودن برای فروش پرررررراز ماشین ...

😄😄😄😄 همین دیوار راهنمای خوبی برای تازه عروس هاست ک چیز اضافی نخرن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
میز ناهار خوری هم دارین؟ خیلی خونه باصفاست.فکر نمیکردم اینطوری باشین.عکس گاز که دیدم فکر کردم خونه ش ...

نه عزیزم اصلا میز ناهار خوری نداریم .برای جهیزیه ام به پدرو مادرم گفتم من فقط لباسشویی و یخچال و جاروبرقی وزودپزو چنتا قابلمه و یه کتری قوری رو میخوام وتمامممم .گفتم پول بهم بدین   پولامو‌گذاشتم بانک .بیشترش خرج مسافرت و گردش شد والا .بعد شوهرم هم تختخواب و بوفه و یکیسری وسایل آشپزخونه گرفت که من چند وقته از طریق برنامه ی دیوار همه رو فروختم .من خیلی کم وسایل دارم.اما عوضش لباس زیاد دارم .ومیخوام لباسامو کم کم کنم .نه عزیزم خونه مال خودمون نیس مستاجریم

👩‍❤️‍👨
😄😄😄😄 همین دیوار راهنمای خوبی برای تازه عروس هاست ک چیز اضافی نخرن

اره منم وقتای بیکاری توش میچرخم مخصوصا قسمت ظروف

چقققدر ظرف برای فروش میزارن که حتی از کارتن درنیومده یا فقط جنبه دکوری داشته.

مثلا سرویس پذیرایی های سنگین ظرفای پیوتر 

ظرفای سرامیکی ظروف انجل و ....

همشون چون قشنگن میهریم ولی بعدا میفهمیم هیچ کاربردی ندارن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستای عزیزم یه شلوار بیرونی دخترم که جنسش خوب نبود بعد دوسه بار شستن رنگش کامل رفت گذاشتم خروجی با یه شلوارک خودم، یه مانتو جلوباز که جنسش خوب نبود پوشیدنی حس شلختگی بهم دس میداد رفتن خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستای گلم قاشق چنگال های جدیدم رسیدن و اون قبلی ها رفتن خروجی 

ایشالا بعد عید کفگیر ملاقه هم میخرم از همین طرح ک دیگه کامل بشن برا دم دست اولش نمی‌خواستم کفگیر ملاقه بخرم اما امروز دو بار از اون دسته پلاستیکی ها استفاده کردم برداشته بودم داخل نایلون بدم ب کسی دو بار در آوردم دوباره خشک کردم برداشتم . من دو سه روز دیگه میرم شهرستان و تا آخر تعطیلات میمونم برای همین دیگه بعد تعطیلات سفارش میدم کفگیر ملاقه هم بیاد برام . 

خروجی امروزم بیشتر  اون دستمال هایی که با لباس های دور ریختنی درست کردم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌امروز گاز رو کشیدم بیرون زیر و پشت و دورش کامل تمیز کردم جاش هم تمیز کردم شستم . کابینت هام فلزی هست گازم صفحه ای و جاش ام دی اف برا همین چند میل با دیوار و کابینت های اطرافش فاصله داره همین باعث میشه همیشه دورش و پشتش کثیف بشه . تصمیم گرفتم دور تا دورش رو ب همسرم بگم برام چسب کاری کنه ک دیگه دور گاز کثیف نشه . اگر پیشنهاد بهتری دارید که کم هزینه باشه ممنون میشم بگید 

چون تا آخر شهریور توی این خونه هستم نمی‌خوام هزینه کنم .

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

راجب هود باید بگم پشتش چرب شده و دسترسی خوبی ندارم تمیزش کنم نمی‌دونم چطور پشتش رو تمیز کنم عکس نتی گذاشتم از مدل هود نظرتون چیه . اون قسمت های ک علامت زدم پشتش چرب هست و خوب دستم نمی‌رسه تمیز کنم راهی غیر از باز کردن هود از دیوار هست ؟

من گفتم هفته آخر سال آخرین پاکسازی رو انجام بدم از شانسم زونا گرفتم اونم روی پام هست اصلا نمی تونم راه برم هی می یام اینجا پیام ها می خونم هفته دیگه قبل عید هم می خوایم بریم سفر خدا کنه زودتر خوب بشم 

هود رو من با بخار شو می شورم همیشه  

ایشالا برا خونه جدید بخارشو میخرم منم خیلی نیازش رو حس کردم این مدت واقعا صرفه جویی در وقت و انرژی هست