2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742376 بازدید | 44766 پست

سلام سلام

چقدر پستتتتتت حالا من کی وقت کنم همه اینا را بخونم😱

منم که به شدتتت مشغول خونه تکونی و خیاطی هستم 

برنامه ریزی نوشتم مثلاً .اما آخرشم بعضی کارام عقب میمونه اما بازم تلاش خودمو میکنم 

یک عالمههه هم دورریختنی داشتم 

از لباس خودم،شوهر و بچه تا خرت و پرت ها که تمومی ندارن😤

یک سبد دیگه از پارچه ها کم شد😍

ووووو یک غول بزرگ اون دراور که گفته بودم میخوایم بفروشیم بالاخره فروش رفت.اما صاحبش هنوز نیومده ببرش 

یه جاقاشقی آویزی استیل داشتم که دیگه ازش بدم اومده بود.میخواستم برم یکی بخرم .اما بعد یادم افتاد یه مدل شیشه ای رومیزی شو دارم و فعلا همونو استفاده میکنم اگه نشد میخرم.استیل رو هم انداختم رفت 

خرید عید هم رفتم و خرید خودم یک عطر،یک شال و یک روسری،یه رژ و یه کیف بند دستی خریدم و یک جفت کفش که بیشتر برای زمستون خوب بود 

یه چیزی که برای خودمم جالب بود  و بعد متوجهش شدم این بود که رفتم مغازه عطر و یه مارکی گفتم از بوش که خوشم اومد دیگه نپرسیدم بقیه عطرها چطورن یا اون کیفی که میخواستم فقط چشمم دنبال اونی بود که تو ذهنم بود .تو بقیه خریدا هم همینطور. وقتی اومدم خونه گفتم چرا من بقیه عطرا رو امتحان نکردم یا....اما بعد دیدم خوب کاری کردم .عادت کردم دنبال همون چیزی باشم که واقعا بهش نیاز دارم و پی خریدهای هیجانی و حاشیه ای نباشم 

هرچند که با این قیمت ها دیگه باید خیلی تو خرید دقت داشت

یه کیف بزرگ چرمی که مال شوهرم بود و دربو داغون هم انداختم دور . خیلی دو ریز داشتم .ای کاش تو ذهنم بود همه رو تک به تک میگفتم 

یه عالمه چوب لباسی از لباسهای نوزادی بچم مونده که نمی‌دونم چکارشون کنم .بنظرتون سیسمونی ها برمیدارن؟

آخه حیفه بندازم بازیافتی 

پسرم رو دیوار ها کلی خط خطی کرده .مایع لکه بر تاژ تو خونه داشتم و امتحانی با اسفنج روی خط ها کشیدم و یکم بعد با پارچه نم گیر خشک کردم. خیلی راحت پاک شد . گفتم اینجا بگم شاید به درد بچه دار ها بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون بچه هام کوچیکن مرتب خونه رو کثیف میکنن هرچند که هم وقت خوردن یه چیزی براشون پهن میکنم و هم وق ...

روزی سه بارررر😱

یک بار عصر بکش خواهر .هم خودتو خسته میکنی هم اون جارو گناه داره 

منم تا میام تکونی بخورم باید خورده آشغال های که بچم رو زمین میریزم رو بردارم .راستی یه قندون هم برام شکست دیروز 

یه فنجون رو هم خودم شکستم از روی عصاب خوردی😐

اینم بگم تا یادم نرفته 

میخواستم یه تونیک ساده بلند برای زیر مانتوم بخرم چون جلو بازه .اون چیزی که میخواستم آماده ش که اصلا نبود 😑 گفتم پارچه میخرم که اونم وقت نشد ... خلاصه یادم افتاد یه مانتو مشکی بلند دارم که خیلی وقته نپوشیدم و در واقع مدلش هم تکراری شده بود .اما هنوز نو بود

جونم براتون بگه با قسمت دامنی همین مانتو یه تونیک دوختم 😁و قسمت بالاتنه ش هم شد یک شومیز خانگی .البته یه تغییراتی میخواد که به سال بعد موکول میشه .فعلا کارای مهم تر دارم 

و اینگونه یک ورودی حذف شد

اینم بگم تا یادم نرفته  میخواستم یه تونیک ساده بلند برای زیر مانتوم بخرم چون جلو بازه .اون چیز ...

کجا بودی خواهر اتفاقا خیلی وقت پیش یادت کردم گفتم یه ماهی تنگ طلا داشتیم که دیگه نیست😄پیش خودم گفتم رفته سبد پارچه هاش رو خالی کنه😄خوش اومدی خسته نباشی 😚

بچه ها مامانم رفته از مغازه ای که لوازم شوینده میفروشن برای چدنای گاز پرسیده یه چیزی مثه نشاسته هست ...

سرکه سفید و جوش شیرین قاطی کن بذار یکم بمونه بعد خود چربی ها و کثبفی ها جدا میشن قشنگ بعدش با ی پارچه بسابونش قشنگ مثل روز اول میشه.

میتونی خمیر دندون و مایع ظرفشویی یا لباسشویی هم اضافه کنی ولی ی گازی تولید میشه که واسه ریه خوب نیس.

همون با مواد طبیعی کار کنی خیلی بهتره 

این هم راهروها و وردی خونه که خیلی خلوته .خلوت که چه عرض کنم کلا خالین    

کاغذ دیواری هاتونو اگه ی رنگ ملایم و طرح ریز تر میگرفتین آرامش خونه بیشتر بود.تمام دیواراهاهم نباید یکدست کاغذدیواری بشن.پشت تی وی باید ی طرح متفاوت با بقیه خونه میزدین.

البته من کلا خونه سفید یکدست میپسندم.فقط اصول کاغذ دیواریو بهتون گفتم

چرا استفاده نمیکنین از غذاساز و سرخکن؟اینا خیلی کمک دست آدمن. من پیشنهاد میکنم چندبار باهاشون کار ک ...

اخه سرخ کنم مارک دلونگی هست که روغن باید توش بریزی،چندسال اول  استفاده کردم بعد گذاشتم کنار،سرخ کن رو ولی از اول باب میلم نبود بلک اند دیکیر هست،همون اوایل واسه رنده سیب زمینی و ...اونجور که میخواستم نبود،گداشتم کنار.حالاوسوسه شدم با حرفتون شاید برم دربیارم ببینم چجوریه.

اخه سرخ کنم مارک دلونگی هست که روغن باید توش بریزی،چندسال اول  استفاده کردم بعد گذاشتم کنار،سرخ ...

نمیدونم تجربه کار با سرخ کن روغنی ندارم.شاید واقعا سخته.

من سرخ کنم بدون روغنه

البته ی مقدار روغن نیازه و طبیعتا مزه مثل سرخ کردن تو روغن  فراوون نمیشه اما بازم خوشمزش و من میپسندم.توش میشه کیک هم درست کرد.برای ماهی هم عالیه

سلام دوستای عزیزم همین سرصبحی دست بکار شدم یه جفت کفش اسپرت دخترم که بالاش چسب بود یه چسب کنده شده بود تازگیا هم اذیتش میکرد براش کوچیک شده بود با یه تاب دخترم که رنگ و روش رفته بود گذاشتم خروجی ،آب پاش گلدونامم که گذاشته بودم کنار یکم دیگه رفتنی خونه مامانم با خودم میبرم امروز یکم پول دارم میخوام بدم یه سکه پارسیان بگیرم بجای خرید اضافی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اخه سرخ کنم مارک دلونگی هست که روغن باید توش بریزی،چندسال اول  استفاده کردم بعد گذاشتم کنار،سرخ ...

منم سرخ کن تفال دارم قدیمی

سالهااااست تو انباری  بی استفاده

از اولش از مکانیزمش خوشم نمی‌مد 

مصرف اون همه روغن ...اونم چندین بار استفاده بشه

درواقع از روی اجبار اومد  تو خونه و بی استفاده موند