دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جنسش منظورم هست،حریر ها درصد نخ و کیفیت های مختلفی دارن،ایتالیایی و انگلیسی اش بهترن،زود پرز و دوده نمیگیرن،زود از رنگ و رو نمیفتن،گرونترن اما جنسشون واقعا تفاوت داره
همه چیو فروختم تو دیوار راحت راحت شدم .البته اینم بگم من خیلی خیلی کم وسیله دارم .عوضش مرض لباس خریدن داشتم و احتکار کردن لباس ...اما خدارو گواه میگیریم همیشه از همون بچگیام از وسیله ی زیادی متنفر بودم .طوری که خانوادم بجز یخچال و لباسشویی و جاروبرقی و چنتا وسیله دیگه که حوصلم نمیکشه بنویسم و خریدن فقط تمام ..اما برا خواهرم اوووووو چقد وسیله خریدن .من فقط تعجب کردم .گفتم خدایا خواهرم اینارو میخواد چیکار البته هرکسی یجوره سبک زندگیش .یا یه سبکی رو میپسنده
عزیزم شما میگی وسایلتو تو دیوار فروختی چیا داشتی فروختی زود رفتن؟ من وسایلی که دارم میگم بفروشم باز پشیمون میشم میگم حوصله ندارم دیر میره یا دنگ و فنگ دااره و اینا
I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
پیشنهاد میکنم اگه کتاب تو خونه دارید نمیخونید یا خوندید ببرید اهدا کنید کتابخونه من خودم امروز کتابخونه بودم دفه بعدی که برم سه چارتا کتاب دارم میبرم چون توی کمدم فقط جا اشغال کردن☺
I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...