2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743012 بازدید | 44773 پست
همسرتون شاید عفونت یا التهاب یا کم خونی دارن که دائم سردشونه پیگیری کنید بد نیست هم گرما  و هم ...

سلام دوست عزیز .ممنونم بابت راهنماییت ..اما واقعا همسرم سالی دوبار چکاب کامل میده چون واقعا به کارشونم مربوطه و باید چکاب رو حتما بدن .خدا گواهه حتی در حد یه جوش صورت هم مشکلی ندارن .کاملا سالم سالم .تازه چند ماه یبار هم میره خون میده از بس که خونش زیاده       برعکس اونم من خودم کمخونی دارم اما مدام گرممه  

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه تا خونه رو خالی نکنی دست بردار نیستی دیروز اونقد ازش کار کشیدم طفلک😀

همه خروجی هام رو انتقال داد به بیرون فقط مونده سبزی خورد کن که میگه من نمیبرم سمساری خودت یه بلایی سرش بیار😀

از فروش مینی واش در حال حاضر صرف نظر کردم چون لباس های سفید و میریزم داخلش لکه پاک کن میریزم دیگه نمیخواد با دست بشورم هر وقت پتو شور خریدم اینو میذارم خروجی

سلام  نگهداری سیب زمینی در یخچال باعث می­شود که نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل شود و ...

نشاسته خودش نوعی قنده دوست عزیز!اصالت ریفرنس مهمه،چه کسی نوشته،مال کدوم ژورناله

اين كاهش وابستگى رو منم داشتم ... من قبلا اينطورى بودم كه كسى به كتابام يا لباساى مصرف شده ام حتى، نگاه چپ ميكرد كلى عصبى ميشدم 

خداروشكر بهتر شدم، راحت از چيزاى نو و دوس داشتنى ام ميگذرم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بچه ها من چندماهه تاپیکو میخونم و پاکساری میکنم ولی هربار فکر میکنم خونم خالی شده باز انباشنگی میبین ...

یکی از دلایلش اینه که وابستگی ما به وسایل و تجملات کم و کمتر میشه و به سمت سادگی و ارامش که هدف مینیمالیسم هست نزدیک میشی

در کنارش اهداف بزرگتری که تو ذهنت هستن خودشونو نشون میدن و شما در پی رسیدن به اون اهداف نیازهای جدیدی خواهید داشت که به اسم ورودی و با سبک مینیمال وارد زندگیتون میکنید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام من چرا نمیتونمرفع انباشتگی کنم

برو از صفحات اول شروع کن

تمرینات ار صفحه ۸ هست

مطابق تمرینات بیاید جلو که اول از همه بتونید بدردنخورها رو دور بریزید تا ذهنتون آماده بشه و بتونید از اضافات دل بکنید و رهاشون کنید

سلام بچه ها من یه چند روزی سرم شلوغ بود و نیومدم گزارش بدم. خوب این مدت یک لباس گلدوزی شده دخترم بو ...

لبلسای زمستونی چندماه دیگه که گرم شد بیار دم دست و بررسی کن.

من همیشه تو تابستون لباسای گرمو میندازم ماشین و یه روز جلو آفتاب خشک میکنم تا صدعفونی بشه

لبلسای زمستونی چندماه دیگه که گرم شد بیار دم دست و بررسی کن. من همیشه تو تابستون لباسای گرمو مینداز ...

من فعلا دارم لباس گرم ها میشورم و توی ساک مسافرتی میگذارم.اره به قول شما تابستون باید یه بررسی بکنم.و چون بافت و جاگیر هستن حسابی جا گرفتن.خوش حال بودم که لباس هام کم شده پاکسازی کردم حالا دوباره کلی لباس گرم زمستونی جاهای خالی رو پر کرد😶

بچه ها شما از چمدون های مسافرتی چه استفاده ای میکنین؟!

سلام به همگی  من امروز کل خونه رو می‌خوام سم پاشی کنم . دخترم رو میزارم داخل اتاق خواب تا عصر& ...

سلام عزیزم ببخشید چه سمی استفاده میکنید  میشه اگه ممکنه مارکشو بگید منم باید بگیرم ؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
با چی سم پاشی میکنین ستینا جان؟

یک اسپری هست ب اسم کامن و یک سم پودری ب اسم آرش 

این دو تا رو زدم . 📌حتما ماسک بزن 

من سال اول ازدواجم خونه رو ک از مستاجر تحویل گرفتم خیلی حشره داشت و کثیف بود انواع و اقسام سم رو زدم این دو تا خوب جواب داد . حتی از اون سوسک ریزها هم توی کابینت ها بود کابینت ها رو همون اول بردم داخل حیاط با آب داغ شستم ( فلزی هستن ) ی دور هم دادم رنگ کردن خونه رو هم کامل سم پاشی کردن بعد دو سه ماه بازم سوسک دیدم اینقدر سم های مختلف امتحان کردم تا با ترکیب اینا ب نتیجه رسیدم . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام عزیزم ببخشید چه سمی استفاده میکنید  میشه اگه ممکنه مارکشو بگید منم باید بگیرم ؟

عزیزم پیام بالا توضیح دادم 

برا جنوبی ها با شروع فصل گرم سم واجبه واقعا 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم پیام بالا توضیح دادم  برا جنوبی ها با شروع فصل گرم سم واجبه واقعا

شما اون گروهی که ایتا زدن رو نداری اینجا یمدت خیلی سرعتش بالا رفت همه حرف میزدن بعد گروه زدن تو ایتا اینجا دیگه کم کار شد گروهو میخام یکی عضو میکرد پیدا نمیکنم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...