2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736695 بازدید | 44690 پست
سلام بچه ها من طی یک عملیات انتحااااری انباری رو ریختم بیرون و در کمال تعجب همسرم هم تو دور ریخت همک ...

دست راستت رو سر ما😁😁😁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یسوال دارم .من این سیب زمینی و پیازامو کجا بذارم هرجایی از خونه میذارمشون سبز میشن خراب میشن .قبلنا اینجوری نبود الان مدتیه اینجوری سبز میشن و رنگشون تغییر می‌کنه .پیازها هم رشد میکنن  خودم که فکر میکنم بخاطر گرمی خونمونه.اخه خونمون خیلی خیلی گرمه .شوهرم همش میگه سردمه و دمای شوفاژارو زیاد می‌کنه .واقعا من میپزم دیگه 

👩‍❤️‍👨
دوستان یسوال دارم .من این سیب زمینی و پیازامو کجا بذارم هرجایی از خونه میذارمشون سبز میشن خراب میشن ...

اگه یخچالتون بزرگه بزارین تو یخچال.بعدم هم سیب زمینی هم پیاز کم بخرید که زود تموم بشه.مال منم سبز میشه ولی یخچالم کوچیکه جا نمیشن

عزیزم اگر اینجوری فکر میکنی باید تمام وسایل رو ضدعفونی میکردی و شستشو بعد انتقال میدادی

نمیدونستم گلم.دیگه الان همه حبوباتو میزارم توی فریزر بعد میزارم تو شیشه.

همین دیشب میخواستم فرنی درست کنم یه پروانه توی ارد برنجم بود اردمم توی یخچال بودتازه

جدی یعنی خوبه ؟

اره عالی میشه  اونارو برداری 

یه دونه هم  از این جای مایع ظرفشویی ها که ب دیوار  وصل میشه بتونی بعدها بخری عالی میشه!

منم پارسال  این کارارو کردم خیییلی راضیم