2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735256 بازدید | 44657 پست
اگر انباری داری هر چیزی اضافی هست بزار انباری ی مدت خونه خلوت باشه خودت هم روحیه ت خوب میشه

انباری هم پر شده از ات و اشغالایی که شاید ی روز ب کار بیان😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم وقتی برنج میخری، کیسه برنج رو  بذار توی فریزر یکی دو روز بمونه بعدش دربیار بریز تو سطل بر ...

تخم حشره به نظرم توی خونه هست اخه خونه رو عوضم کردم بازم به برنج و حبوباتم حشره افتاد.یه جور پروانه هست اسمش پروانه هندیه

پارسال به حدی زیاد بود کل کابینت پر از کرم و پروانه شده بود

توی شکر و حتی چای خشک هم بودن.

الان دیگه میزارم توی فریزر کمتر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انباری هم پر شده از ات و اشغالایی که شاید ی روز ب کار بیان😅😅😅

از چیزایی ک توی دید همسرت نیست و برش مهم نیست شروع کن . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
تخم حشره به نظرم توی خونه هست اخه خونه رو عوضم کردم بازم به برنج و حبوباتم حشره افتاد.یه جور پروانه ...

عزیزم کلا چیزایی مثل برنج و حبوبات و کشمش و مغزیجات و ... حتی داروهای گیاهی که میخری بذار تو فریزر چون همشون ممکنه تخم حشره داشته باشن و تو گرما زنده بشن و راه بیفتن تو خونه و همه جا دوباره تخم ریزی کنن

من پارسال گل بنفشه خریده بودم از عطاری اوردم ریختم تو ظرف دمنوش هام، چندروز بعدش دیدم حشره زده ولی هنوز تو ظرفش بودن و نیومده بودن بیرون، چون کابینتامو یه جوری میچینم که همه چی جلوی چشمم باشه سریع متوجه شدم و ریختمشون دور

دیگه ازون به بعد همون اول هرچی میخرم میذارم فریزر بعد میارم می ریزم تو ظرف دربسته، دیگه هیچ مشکلی نداشته خداروشکر

ولی دیگه داروی گیاهی هم سعی میکنم از بیرون نخرم چون دیگه بدم اومد. میرم خودم یه چیزایی از کوه و دشت جمع میکنم. مثلا الان اینجا فصل بابونه و پنیرکه. میخوام برم خودم جمع کنم یه مقدار خشک کنم 

من کارم با ابزاره و یه عالمه ابزار داریم،یه پگ بورد خریدم براشون❤️اگه فنی ان خودشونم میتونن بسازن❤️

عزیزم پگ بورد برای کارگاه بیشتر جواب میده و اچار و اینا. تو اتاق خواب نمیشه پگ بورد زد اخه ما یه اتاق بیشتر نداریم

اینا هم که گفتم ابزار لوله کشی ان مثلا لوله و واشر و مغزی و شیر و این چیزا، و اینکه با خودش میبره بیرون بعضیاشو. برای همین پگ بورد به دردش نمیخوره 

عزیزم پگ بورد برای کارگاه بیشتر جواب میده و اچار و اینا. تو اتاق خواب نمیشه پگ بورد زد اخه ما یه اتا ...

پگ بورد رو من داخل کمد دیواری نصب کردم❤️

برای واشر و پیچ و مهره ها ارگانایزر گرفتم❤️

روی پگ بورد میتونی انواع باکس های مختلفم نصب کنی❤️

پگ بورد رو من داخل کمد دیواری نصب کردم❤️ برای واشر و پیچ و مهره ها ارگانایزر گرفتم❤️ روی پگ بورد م ...

اهان اینجوری خوبه

ما کمددیواریمون جا نداره متاسفانه. فعلا تو یه طبقه از کمد دیواری چیدم وسایلشو مرتب تر شده. یه سری هاش هم که خیلی استفاده میکنه کلا گذاشتم صندوق عقب ماشینش که هی نبره و نیاره 

💚

سلام بچه ها من طی یک عملیات انتحااااری انباری رو ریختم بیرون و در کمال تعجب همسرم هم تو دور ریخت همکاری کرد شاید باورتون نشه یک وانت پر شد🫠بردیم فروختیم شد ۴۸۰ الان انباری خلوته خلوت شده

عزیزم کلا چیزایی مثل برنج و حبوبات و کشمش و مغزیجات و ... حتی داروهای گیاهی که میخری بذار تو فریزر چ ...

اره از بیرونم میان.دیگه از این به بعد برنجم میزارم فریزر ی روز باشه بعد استفاده میکنم.

ولی یه چیز جالب متوجه شدم حبوباتی ک از شهرستان میخریم یا داروی گیاهی حشره نمیزنه چیزایی که از شهرمون میخریم حشره میزنه

2810