2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736592 بازدید | 44687 پست

بچه ها میشه یه چیزی بگم که مربوط به تاپیک نیست ؟ 

زعفرون ساب بیتا که ستین جان پیشنهاد کردن تو د ی ج ی کالا ۴۹ تومنه بعد تو فروشگاه پلاسکو ۸۵ تومان . 

دارم می خرم ، یکی هم برای خواهرم . 

پی نوشت : الان خواهرم میگه این هیچیش به ادمیزاد نمیره اون از خونه و لباس های ساده اش  ، اینم از بنجل خریدن هاش ، حالاطفلک اون نمیدونه با چیزهایی که من براش می خرم چکار کنه 🤭🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه نکته راجبع کادو ما روز مادر پول روی هم گذاشتیم برای مادرم هدیه خریدیم اون روز تشکر کرد وچ ...

وای بهترین کامنت . 

قدیمی ها چقدر خوب بودن همیشه پول می دادن . من که جز برای بچه ها هیچی نمی خرم اونم کتاب و لباس . تازه اونم قیافه مادره رو میبینم که دلش نمیخواد برای دخترش شلوار پیش بندی و سارافون بخریم ، بیشتر خوشش می اومد یه لباس تورتوری و مجلسی برای دخترش با سلیقه خودش بخره . اما متاسفانه نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم که برای بچه ها لباس نخرم و پول بدم . باید اینم روی خودم کار کنم . اما اخه لباس بچگونه ها خیلی قشنگن ، نمی تونم بی اعتنا از کنارشون رد بشم .😍

افرین دیگه داری تو عمیق ترین و کنج ترین زوایا وارد میشیا 😊🥰

خخخ دیروز میخواستم استفاده کنم دیدم قابل استفاده نیست فکر کردم اولش سفت شده گذاشتم دم دست امروز صبح نوکش رو سوزن زدم دیدم ن بابا کلا خراب شده . فک کنم مال زمان مجردی م بوده🤭🤭

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
بچه ها میشه یه چیزی بگم که مربوط به تاپیک نیست ؟  زعفرون ساب بیتا که ستین جان پیشنهاد کردن تو ...

🤣

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم