2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736675 بازدید | 44690 پست
دوستان به نظرتون بهترین جنس بالشت برای زیر سر چیه؟ بالشتهای مهمان من داخلشون پره و خیلی پرن واقعا سر ...

الیاف فکر میکنم بالش های جهیزیه من هم در هستن ب همین زودی ها از دستشون خلاص میشم 😁 . بالش های سرویس خوابم الیاف هستن خیلی خوبن . البته اینم بگم الیاف و پشم شیشه میخابن و باید هر سال یکم پرشون کنی . پنبه هم ک باید سالی یک بار بدی برات بزنن . اگر به پر حساسیت نداری ببر تو حیاط یا تراس از هر کدوم نیم کیلو خالی کن درست میشن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

خرید های دی جی کالام رسیدن . دی جی کالا یک ماگ هدیه فرستاد برام ک تقویم سال ۱۴۰۲ روش چاپ شده . از اونجایی که ماگ ندارم اینو نگه میدارم . عوضش تقویم رومیزی نمی‌گیرم و اگر تبلیغاتی بهم دادن وارد خونه نمیکنم . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه آزمایش قندت نرماله مشکلی برای خوردن شکلات نداری گلم  مگر اینکه دکتر برات منع کرده با ...

این هفته ازمایش میدم.

نون خشک ها میشه نکه داشت برای این غذایی که شما عکس دادید یا مثلا ابدوغ خیار اگه خانواده مصرف داشته باشند یا چیزایی شبیه این.

ولی خوب این دیگه میشه نکات ظریف خانه داری.البته من اعتقاد دارم قدیمی ها با اینکه تعداد بچه هاشون بیشتر بود وحجم کار فیزیکی شونم بیشتر باز نسبت به نسل جدیدتر خیلی با سلیقه تر بودند.

شادی صدام کنید

من همچنان دارم مصرف روغن کنترل می کنم اول می خواستم ظرف بخرم براش بعد دیدم نیازی ندارم براش ورودی جدید بیارم تو آشپزخونه تو همون بطری خودش استفاده می کنم ولی دارم دستم عادت میدم کم بریزم.هم سلامتی هم جنبه اقتصادی

هم هر یه بطری روغنی که من زودتر تموم کنم یعنی یه بطری پلاستیکی زودتر وارد محیط زیست شده.

شادی صدام کنید
چیزی که خریدی یا فروختی دیگه به ارزون یا گرون خریدنش یا فرختنش اصلا فکر نکن من یه وقتاییکه با کسی م ...

بنظرم اگه تو مغازه های بعدی قیمت بگیریم خیلی خوب میشه واسه تجربمون که بدونیم کدوم مغازه قیمت مناسب تر میفروشه و تو خرید بعدی ازکجا خرید کنیم بهتره.این تجربه ی منه

اومدم از کابینت وسیله بردارم دیشب دیدم یه شیشه کوچلو عسل تو کابینت بوده یادمون رفته اونم گذاشتم صبح همسرم برد سرکار برای صبحونه اش.تا جایی که بتونم یخچال وفریزر دکابینت ها چک می کنم مواد غذایی نمونه خراب شه[می دونم عسل خراب نمیشه]وتا تازه اند استفاده کنیم.

اون همه اسفناجی که همسرم خریده بود انقدر بورانی اسفناج درست کردم تا تموم شد.دو سه تا بسته سبزی قرمه سبزی دارم

اونم نهایتا تا هفته اول عید تموم میشه فعلا دیگه نمی گیرم .چون چندماه ادل اون ورسال نیازم نمیشه.

یه کم سبزی سوپ دارم تنبلی ام میاد ولی اونم باید سوپ بپزم تا تازه است  تموم شه.سبزی سوپ اون ورسال لازم دارم می مونم بعد از عید می گیرم.

کلا می خوام تمام مواد غذایی فریزر تموم شه دوباره تازه تهیه کنیم.

شادی صدام کنید
من باقاشق میریزم توغذا مثلاً تخم مرغ یه قاشق.برنج سه قاشق و...

چقدر جالب واقعا ایده های خوبی از این تاپیک میاد بیرون.از قدیم گفتند هر سری یه عقلی داره.این نکته ای که شما گفتید حتما تو ذهنم نگه می دارم تا عملی کنم.

شادی صدام کنید
اینکه نیروی خدماتی بیارن

بلهذولی مثل این ک در حال حاضر از نظر مالی نمی‌رسند. ایشالا هرچه سریع تر حال روحی شون خوب بشه خودشون به همه چیز برسن

این هفته ازمایش میدم. نون خشک ها میشه نکه داشت برای این غذایی که شما عکس دادید یا مثلا ابدوغ خیار ا ...

پاکتش بزرگ بوده،مصرف شده و همینش مونده و فعلا مصرف نداریم 

بیشتر بمونه شاید بوی کهنگی بگیره حیفه،لااقل بره خروجی شاید یکی استفاده کنه اینجوری بهتره.

به نظرم قدیمی ها همینکه گوشی و اینترنت نداشتن کلی تو وقتشون از ماها جلو بودن 😁

❌لایک❌