2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736662 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اگه تو مغازه های بعدی قیمت بگیریم خیلی خوب میشه واسه تجربمون که بدونیم کدوم مغازه قیمت مناسب ت ...

در کل بله 

ولی بعد خرید دیگه من خودمو اذیت نمیکنم 

اصولا جاهایی که میشناسم و میرم برای خرید قیمتهاش نسبتا بالاست ولی کیفیت جنسش عالیه 

بعد از تجاربم دیگه جرات نمیکنم مثلا بگم این چادر رو چند گرفتم به جز انگشت شماری از اطرافیانم همه گارد میگیرن 🥴

❌لایک❌
من همچنان دارم مصرف روغن کنترل می کنم اول می خواستم ظرف بخرم براش بعد دیدم نیازی ندارم براش ورودی جد ...

اینکه دغدغه محیطت زیست رو تو پست هات میبینم واقعا لذت میبرم

❌لایک❌
من همچنان دارم مصرف روغن کنترل می کنم اول می خواستم ظرف بخرم براش بعد دیدم نیازی ندارم براش ورودی جد ...

اگه میتونید روغن مصرفیتون رو روغن های سالم انتخاب کنید 

ما روغن مصرفیمون،کنجد هستش 

❌لایک❌
اگه میتونید روغن مصرفیتون رو روغن های سالم انتخاب کنید  ما روغن مصرفیمون،کنجد هستش

بله گزینه خوبیه دروغ چرا روغن کنجد تا حالا استفاده نکردم.

روغن زیتون استفاده داریم که اونم تو سالادها استفاده می کنیم یا مثلا موقع سرو تو خوراک لوبیا یا عدسی

شادی صدام کنید
جدی میگم نه تعارف ،  اگه تهرانی بگو بیام کمکت .  اگه نیستی هم اصلا نگران تمیزی و کثیفی نب ...

قربونت بشم عزیزی .لطف داری گلم .حرفات خیلی خیلی عالی ان.درسته   این از بزرگواری شماست که میگین بیاین کمکم   

👩‍❤️‍👨

راستش دوستان من چون مدتهاست خونه ام بهم ریخته .خیلی خیلی خروجی دارم .منتها بیشتر سعی میکنم از وسایلایی عکس بدم که تکی هستن ...از خوردو‌ریزاحوصله ام نمی‌کشه عکس بدم   یجورایی هم روم نمیشه ..میگم شاید دوستان بگن عه اینو چرا گذاشتی بمونه پرتش نزدی عه اونو چرا گذاشتی .آخه خیلی بهم ریخته ام     

👩‍❤️‍👨
شهرداری با تفکیک زباله های تر می تونند همین کار ما انجام بدن اینجوزی از هزینه خوراک طیورشون کم میشه. ...

الان خیلی ها خشکاله درست میکنن و جاهایی هستند که جمع آوری میکنن و میدن به دامداری ها

مثلا مسجد محل ما جمع میکنه 

البته من تا حالا درست نکردم 

همینجوری وقت کم میارم، باید یکم جلو بیفته کارام و بعد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند