بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در مورد محافظ تشک تخت از اینا که چهار گوش ملحفه کش داره کسی تجربه ای داره بیاد بگه من قبلا جنس (نمیدونم چی بود )داشتم خراب شد دیگه نخریدم چون بعد بچه روی تخت نخوابیدیم یه پتو مسافرتی مینداختم روی تشک دیگه غافل شدم و تشک تخت شده بود ترامپولی بچه ها😄😄لک شد که دادم بیرون واسم بشورن توی بازار جنس پارچه پلاستیکی خیلی ضعیف دیدم نخریدم حالا به نظرتون این مدلی خوبه یا سایز تشک بدم براش کاور بدوزن که تشک کامل بره تو جلد؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خانما یه نکته ای در مورد لباسشویی که شاید حواسمون بهش نباشه تمیزکردن خود دیگ لباسشوییه، که می گن با ...
ممنون عزیز ازنکته خوبتون،نصاب لباس شویی ما یه پودرم بهمون داد که بریزیم توش تعمیرکارم به مادرم گفته بود جوش شیرین بریزید واگه اینکارو نکنی آسیب میبینه ماشین
خانوما از کشو قاشق چنگالاتون عکس میزارین لطفا مال من لیمون هس به نظرم خیلی فضا گرفته.قاشق ها و چنگالا رو به نظرم هر کدوم تو یه باکس در دار یا بدون در بزارم به نظرم بهتره،ولی واسه اینم باید باکس بخرم
ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم