2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737035 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمشون چیه؟  شومیز حساب میشه؟ خیلی خوشم میاد  منم  یبار تن  یه نفر دیدم بیرون ...

مانتو مدل شومیز میگن آره حالا اگه اسم دیگه ای هم داشته باشه نمیدونم ولی واقعا راحتن واسه تابستون 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

خانما یه نکته ای در مورد لباسشویی که شاید حواسمون بهش نباشه

تمیزکردن خود دیگ لباسشوییه، که می گن باید ماهی یکبار انجام بشه

ولی من خودم چون استفاده ام از لباسشویی خیلی کمه، هر فصل یعنی ۳ ماه یه بار انجام میدم

لباسشویی من خودش یه برنامه داره به اسم drum clean  و حدود ۲ ساعت و نیم طول می کشه، کامل لباسشویی رو جرم ضدایی می کنه و باکتری هارو از بین می بره

اگه احیانا این برنامه رو لباسشویی تون نداشت، بذارین روی طولانی ترین زمان شست و شو، دمای ۶۰ یا ۹۰ درجه، دور چرخش ۱۲۰۰ ، بدون ریختن شوینده و با دیگ خالی بذارین شسته بشه

نتیجه عالیه و برای سلامتی هم مهمه 

مخصوصا اگر بچه دارین و لباس هاش رو داخل ماشین می شورین(حتی جدا از لباسای خودتون)

واقعا تصورش کردی ؟

بله دقیقا ، فقط این بار که اصولی تمیزش کردی بعد از هر اشپزی یه دستمال نمدار بکش که لکه ها موندگار و مقاوم نشن ، چون لکه وقتی تازه است سریع پاک میشه اما وقتی لکه پاک نشه و دوباره شعله ها روشن بشن ، اون موادغذایی که روی اجاق ریخته میسوزه و لکه گاهی ثابت میشه .

حالا درست میشه .انشاالله همین جمعه پاکش میکنم     همین جمعه که بیاید   تازه مثل ...

این بار که تمیزش کردی یه ورق الومینیم ضخیم بخر بنداز روش که هر بار اونو بندازی دور تا بچه ات کوچیکه و زیاد گاز رو تمیز نمیکنی .

خانما یه نکته ای در مورد لباسشویی که شاید حواسمون بهش نباشه تمیزکردن خود دیگ لباسشوییه، که می گن با ...

لیلی دیلی تو پبج اش تمیز کردن لباسشویی کامل توضیح داده

شادی صدام کنید
این بار که تمیزش کردی یه ورق الومینیم ضخیم بخر بنداز روش که هر بار اونو بندازی دور تا بچه ات کوچیکه ...

استفاده از ورق الومینیوم به حفظ محیط زیست آسیب می زنه.

ضمن که اینکه باعث ورودی به خونه میشه.

تولید زباله است.

به نظرم بهتر کم کم نوزادشون به صداهای کم،متوسط عادت بدند.

واینکه از تجربه خانم هایی که فرزندی با شرایط ایشون دارند استفاده کنند که ببیند چطوری هم به خانه داری می رسند هم به بچه داری

شادی صدام کنید
خانما یه نکته ای در مورد لباسشویی که شاید حواسمون بهش نباشه تمیزکردن خود دیگ لباسشوییه، که می گن با ...

افرین ب نکته خوبی اشاره کردی عزیزم..

من ۲ماه یبار  آخرشبا  میزنم لباسشویی  رو  شسته میشه 

داخلش جوش شیرین و یه فنجون سرکه میریزم داخل مخزن  ...

روی ۶۰درجه میشوره

اما گزینه ای نداره مخصوص  لباسشوویم..

آخرشک تموم میشه درش رو باز میزارم  قشنگ تا صبح  ک هوای داخلش عوض شه و خشک شه  یه دستمالم داخل واشرش مخصوص بعد از شست و شوی همیشگیش دارم !

خیلی مهمه

ممنون ک یاداوری کردی عزیزم...

انقدر بوی تمییزیه  بعدشو دوست دارم😍😍

استفاده از ورق الومینیوم به حفظ محیط زیست آسیب می زنه. ضمن که اینکه باعث ورودی به خونه میشه. تولید ...

بله حق با شماست ولی کسی که گازش رو عادت نکرده زود به زود تمیز کنه ، کم کم عادت میکنه به تمیز کزدن روزانه ، تا اون زمان بهتره به نطرم الومینیم استفاده کنه که سطح گاز نابود نشه . 

🌹