2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737009 بازدید | 44690 پست
https://reeno.ir/ اين يه جاييه كه پسماند هاى الكترونيك تون ازتون ميگيره و بازيافت ميكنه، ما يه جعب ...

چه عالی...ممنونم معرفی کردی.چند تا گوشی خراب شده دارم اما این واسه تهرانه...

من چون تو اداره ای که کار می کنم خیلی با افراد نیازمند سر و کار دارم دیگه اکثریت خیریه ها رو می شناس ...

من به یه خیریه کمک می‌کنم البته نقدی هست.واسه مشهده.چطور میتونم مطمئن بشم خیریه واقعا پول به نیازمندان می‌رسونه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قسمت از اتاق محل انباشت خروجی هاست! هی کمدارو می ریزم بیرون یه تیکه پرت میکنم اینور.  یه ...

چقدر خوب که یادداشت کردی.کاش منم این کارو می‌کردم.میفهمیم چی داریم و چی نداریم 

بچه ها حداكثر زمان استفاده از حوله چقدره؟ من يه تن پوش دارم انقد سنگين و جاگيره وختى حملش ميكنم حس ت ...

حوله تن پوشم رو من 15 ساله دارم و استفاده میکنم و مثل روز اولشه و اخ نگفته هم ابگیریش خوبه و هم سبکه...اگه اذیتت میکنه ردش کن بره ویه حوله جم وجور جایگزین کن

من به یه خیریه کمک می‌کنم البته نقدی هست.واسه مشهده.چطور میتونم مطمئن بشم خیریه واقعا پول به نیازمند ...

خوب پول تقدی رو بذار تو پاکت و بده به رفتگران عزیز ، فکر کنم کاملا نیازمندن عزیزم . اینطوری مطمئنی . من یکبار برای نذر ، چند کارتن سیب بردم برای خیریه معلولین ، بعد تو اتاق داشتم فرم ها رو پر میکردم معطل شدم بعد دیدم خانم مدیر که اطلاع نداشت که من هنوز نرفتم ، داشت بیرون از اتاق به سرایدارشون می گفت سیب ها رد بذاره تو ماشین خانم مدیر . 

امروز میرم سراغ کتابهای دانشگاهیم و همه رو میبرم بدم کتابخونه چون دیگه بدردم نمیخورن تو این سالها اصلا استفاده نکردم ازشون و من بعد هم استفاده نمیشن ...کتابهای دانشگاهی همسرم رو اون سالی که اسباب کشی کردیم دادم برد کتابخونه

دوستان در مورد عکس گذاشتن تو این تاپیک نمیدونم بعضی از دوستان چرا اینقدر مقاومت میکنن بابا یه عکس از یه گوشه خونه یا کشو یا کمد مگه به درد کسی میخوره که اینقد محتاطانه برخورد میکنین یا اصلا عکسه بره گوگل چی میشه مگه..عکس از چهره خودمون نیست که خدای ناکرده مشکلی درست بشه باهاش

اینجور تاپیکا با عکساشون قشنگه و ادم انگیزه بیشتری میگیره و ایده میگیره و دست به کار میشه

نظر شما چیه؟اگه من اشتباه فکر میکنم شما بگین

سلام به همگی 

امروز برای من روز بررسی زیورآلات و لوازم آرایشی بهداشتی هست 

با لوازم آرایشی بهداشتی شروع کردم و همه رو روی میز چیدم 

وسایل حمام و بعد از حمام : شامپو و نرم کننده مو . روغن آرگان . بادی اسپلش . شانه و روغن بدن . لوازم پاک کننده صورت . پد و پنبه و گوش پاک کن ژل شستشو صورت پاک کننده آرایش چشم . وسایل آرایش ناخن سوهان ناخن ناخنگیر هفت تا لاک یک پد لاک پاک کن . وسایل آرایش لب . رژ لب مدادی یکی . دو‌تا خط لب . یک اینا لب و یک بالم لب که نمی‌دونم کجا گذاشتمش. کرم ها : مرطوب کننده دور چشم مرطوب کننده صورت مرطوب کننده دست ضد آفتاب و یک کرم پودر . وسایل آرایش چشم و ابرو  . یک مداد چشم یک مداد چشم ماژیکی یک خط چشم مایع . یک پلت سایه با دو‌تا براش کوچک  و مژه مصنوعی برای احتیاط همیشه دارم تو خونه . برای ابرو یک مداد ابرو یک پماد ابرو یک ژل ابرو موچین و قیچی . رژ گونه و براش و پنککو ی اسفنج آرایشی . ب جز اینا یک نام زیر بغل و دو تا ادکلن هم دارم 

خروجی کرم پودر پلت سایه پنبه و دستمال مرطوب مال دخترم بود استفاده نشد تموم بشه خرید نمیشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
دوستان در مورد عکس گذاشتن تو این تاپیک نمیدونم بعضی از دوستان چرا اینقدر مقاومت میکنن بابا یه عکس از ...

اگر تاپیک نزاشته بودم و اطلاعات از خودم نداده بودم صد در صد میزاشتم دوست هم ندارم کاربری جدید درست کنم متاسفانه حذف تاپیک هم سخت شده . شناسایی میشم من هر دو تا جاری م داخل سایت هستن 😐😐😐

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم شما تازه عضو سایت شدی. به شخصه موافق ورود اعضای جدید نیستم به گروه. لطفا یه مدت همینجا فعالیت ...

مشکلی نیست عزیزم هرکار کردم ایتا هم نتونستم نصب کنم.فعلا اینجا هستم تا ببینیم چی پیش میاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم