2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737016 بازدید | 44690 پست

بچه ها حداكثر زمان استفاده از حوله چقدره؟ من يه تن پوش دارم انقد سنگين و جاگيره وختى حملش ميكنم حس تشييع جنازه بهم دس ميده ، ميخوام بندازمش دور يه حوله كوچيك نازك بذارم تو كشوم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
منم ازین جالباسی ها بدم میاد  خونه هرکس میری یه جالباسی داره که کلی لباس ازش اویزونه از شلوار ...

شما گفتی منم دقت کردم چقدر زشته فردا سعی می کنم مرتبش کنم چون الان شرایط حذف ندارم خونه ام کمد کم داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسته بندی کن و بذار توی کارتون و بعد انباری تا ببریشون و اگه لازم نیست حتما بره شهرستان ، همین جا بد ...

ن اتفاقا چون افراد نیازمندی ک میشناسم اونجا هستن دوس دارم اونجا ببرم .چند تا کارتن میگیرم جمع . جورشون میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

ولی من فکر کنم تو ذات ما خلوتی با ارامش عجین شده ،من چند ماهه اسباب کشی کردم اتاق پسر بزرگم فقط از در تراس نور میگیره یعنی کمتر از سالن و اتاقهای دیگه ،با یه پرده ساده ابی کمرنگ،ولی چون تخت کمجا واسش گذاشتیم عملا هیچی تو اتاقش نیست. من از اول عاشق این اتاق شدم،همش دوست داشتم موقع نت گردی یا فیلم دیدن  بیام اینجا(الانم همون جام😉)البته پسرمم غر میزدا،مگه خودت اتاق نداری و ....

واقعا اون موقع نمیدونستم چرا اینجا رو دوست دارم،با اشنا شدن با این تاپیک فهمیدم چرا.

الانم وقتی کشویی رو باز میکنم و میبینم خلوته یا حتی خالیه خیلی ذوق میکنم

بنظرم اگه میتونی جمع کن ببر بزار تو ماشین

ی سری هاش رو میشه گذاشت تو ماشین مرسی از پیشنهادت گلم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

این قسمت از اتاق محل انباشت خروجی هاست!

هی کمدارو می ریزم بیرون یه تیکه پرت میکنم اینور.

یه روز کلا باید وقت بذارم خروجی هارو سر و سامون بدم و تفکیک کنم!

امروز کل کمدا کلا وسط اتاق پهن بود شوهرم اومد یه نگاهی به من کرد یه نگاهی به اتاق کرد یه کله ای تکون داد و رفت. فکر کنم مستقیم رفت محضر طلاقم بده 😁

نتیجه گیری: شما دخترای خوبی باشین کل کمدارو یهو پاکسازی نکنین که مثل من توش نمونین

اخرشم همه رو دوباره چپوندم که سر فرصت یک طبقه یک طبقه مرتب کنم. تقریبا خروجی هام برای امسال دیگه تموم شدن. فقط هرکاری میکنم وسایلم مرتب نمیشن

یه لیست دارم مینویسم از خروجی های سال اینده م. چون همه چیو بررسی کردم و الان دقیقا میدونم چیارو دیر یا زود باید رد کنم بره. بعضیاش خودم هنوز دل نکندم. بعضیاش شوهرم دل نکنده. بعضیا به خاطر مسائل اقتصادی و مالی نگه داشتم و به بعضیا هم فرصت دادم که خودشونو تو چندماه اینده ثابت کنن وگرنه میرن خروجی... 

شوهرم یه سنتور داره زنگ زده و داغون هاااا

امروز  داشتیم بالای کمد دیواری رو مرتب میکردیم سنتورشو دادم بذاره بالا، یهو برگشت گفت میخوای اینو نذاریم بالا دیگه ردش کنم بره، من چشام گرد شد از تعجب!  سریع ازش گرفتم گذاشتم پایین که پشیمون نشه. 

تا چندماه پیش حرف این سنتورو میزدم میخواست منو به میخ بکشه

خداروشکر انگار یه اتفاقات مثبتی داره میفته 

سلام عزیزم،لطف کردی. اگه کپک رو آبش باشه دیگه خرابه؟

خواهش می کنم

نه اینجوری نمیشه گفت، آبش رو خالی کنین و زیتونارو آبکشی کنین

اگه بوی نامطبوع بدن و نرم شده باشن یعنی فاسد شدن، در غیر این صورت آب و نمک جدید درست کنین و بذارین برای استفاده

راستى من خيلى در قيد و بند رد كردن چيزا بودم 

بعد يه بلوز دارم كه يه جاهاييش پرز شده بود و پرز هاشو با نخ چين و تيغ گرفتم، يه جورى نو شد كه نگم براتون 

الان يكمم رفتم تو فاز نوسازى و تميزكارى چيزهاى كهنه نما ولى كاملا سالم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

ورودی امروز:کرم پودر،ریمل ،رژ،کرم شیر،جوراب واسه دخترم،دمپایی حموم،شال مشکی،تاپ و شورتک 

خروجی:کرم پودر تاریخ گذشته،ریمل خشک شده قبلی،جوراب دخترم،دمپایی حموم.و شال مشکی ک تو پاکسازی دو هفته پیش گذاشتم خروجی،،بیشتر ورودی هام جایگزین بودن

کشو لباس خونگی هام داشت میترکید،یکسری قبلاً گزاشتم خروجی،،چندتایی هم تا عید میپوشم بعد برن خروجی،،و ورودی هم نخواهم داشت برای این کشو انشاالله تا سال بعد این موقع😳😍اگه بتونم،،چون تیشرت زیاد دارم بعضی هاشو فقط یکبار استفاده کردم یا اصلا نپوشیدم،،تصمیم دارم چندتا گذاشتم خروجی،ب جاش از اونا بیارم استفاده کنم و ورودی نداشته باشم انشاالله

یه سرویس آرکوپالمم جمع کردم،دوتای دیگه دارم باز برای دم دست.یه سریس ۲۴ نفره چینی هم دارم😬😬😬😬و ی ...

یک کم زمان میبره.اگر بتونین جایی بفروشین یا اگر با بخشیدنش حس خوبی بهتون دست میده این کارو بکنین.داشتن دوستای خوب مینیمال هم خیلی کمک کننده هست برای ایجاد انگیزه و دل کندن که من اینجا پیداشون کردم.اول از چیزایی شروع کنین که شکسته و خراب شدن مثلا اگر وسیله خراب و بلا استفاده ای دارین.

سلام به دوستای گلم  من فردا قصد دارم  قسمت بالای کمد دیواری م رو یه بررسی مجدد کنم تا بتو ...

من گذاشتم توی انباری. اگه یکسری هم گذاشتم پشت کمد لباس ها.چاره ای ندارم چون جا نیست و تا زمانی که ببرم شهرستان مجبورم یک مقدار خروجی نگه دارم