2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737251 بازدید | 44691 پست
راست ميگيا ! نميدونم چرا ميخواستم همه رو بخونم  من اولين قدمم اين بود كه اكانت و برنامه اينستا ...

عکسا آهنگ های اضافه که گوش نمیدی پیام ها برنامه هایی که ازشون استفاده نمیکنی هم پاک کن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آفرین بلاگرا ها روی زندگی همه تاثیر گذاشتند

اگر بلاگرای مفید رو دنبال میکردیم شاید الان با این حجم انباشتگی روبرو نبودیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست که هرچی خوشمون میاد یا استفاده می‌کنیم پاکسازی کنیم بنظرم شما جلوی ورودی ها رو بگیرین که ت ...

اخه استفاده ندارن اصلا.بله تصمیم گرفتم هیچ ظرفی فعلا وارد نشه تا اینایی ک دارم استفاده بشن

اخه استفاده ندارن اصلا.بله تصمیم گرفتم هیچ ظرفی فعلا وارد نشه تا اینایی ک دارم استفاده بشن

خودت سردرگم نکن.ببین کجای خونتون الان انباشتگی داره؟کمدت لباس ات

یا کابینت ها یا تراس ات یا قسمت رختخواب ها

یا لوازم ارایش ات،اکسسوری هات

اگه تا حالا پاکسازی نداشتی از جاهای کوچیک شروع کن

قدم مهم شب عید ورودی هات کنترل کن

شادی صدام کنید
دوس دارم عکس بدم و عکسای بقیه رو ببینم ولی میگن عکسا وارد گوگل میشه و داستان داره

حتى من يه عكس تنخور تو كمدا گذاشته بودم، الان تو گوگله 😐 به نظرم تخيل كنيم بهتره 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
خودت سردرگم نکن.ببین کجای خونتون الان انباشتگی داره؟کمدت لباس ات یا کابینت ها یا تراس ات یا قسمت رخ ...

به جز لوازم ارایشی و اکسسسوری تقریبا همه جای خونه ولی به قول دوستان باید یواش یواش قدم برداشت یه شبه نمیشه همه چیرو دور ریخت یا کنار گذاشت.برای عید هم انشالله کمترین ورودی رو خواهم داشت

به جز لوازم ارایشی و اکسسسوری تقریبا همه جای خونه ولی به قول دوستان باید یواش یواش قدم برداشت یه شبه ...

اصلا عجله نکن حرف یه روز دو روز نیست حرف چندسال‌

من قبل از اشنایی با این تاپیک بیش از دوسال داذم پاکسازی می کنم هنوز جهیزیه ام پاکسازی نشده.

شادی صدام کنید

بچه ها که عضو گروه نیستند ما که تو گروهیم هر گزارشی اونجا می دیم اینجا هم می ذاریم من دیدم بچه ها مرتب گزارش وروذی -خروجی هاشون اینجا می ذارند خودمم حتی یه دونه خروجی داشته باشم گزارش میدم.

اگه روزی تاپیک گند جلو می ره از کم کاری ما نیستا❤️🌹

شادی صدام کنید