2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736943 بازدید | 44690 پست

من اولش ک وارد تاپیک شدم گفتم تو خونه من هیچی پیدا نمیشه همه چی به اندازه س و چیز اضافی ندارم.بعدا ک نظرات کاربرا رو خوندم دیدم چققققدر انباشتگی دارم.همون روز اول یه پلاستیک بزرگ اشغال جمع شد از جای جای خونه.اشپزخونه م به شششششدت ماکسیماله چون عاشق ظرف و وظروفم ۵۰ تا شاید بیشتر ماگ دارم فقط🤦‍♀️.ولی ظرفای تک مونده و لب پر و کفگیر ملاقه های اضافی رو جمع کردم.فعلا راهی انبار شدن چون همسرم نمیذاره بدم ب کسی یا دور بریزم.

ولی سرویس چاقوی جهیزیمو انداختم رفت چون اصلا ب درد نمیخورد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خروجی امروز من دو سطل ماست و یه سطل زباله که استفاده نمیکردم از این سطل رو در کابینیتیا ...

یآدم رفت یدونه هم مدال که نمینداختم گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

هرچی که دوستان گفتن اضافی دارن منم دارم،😵‍💫مثلا جا سیب زمینی پیاز ام دی اف داشتم ک جمعش کردم امروز و سیب زمینی و پیازپو ریختم تو سبد نظم دهنده گذاشتم زیر سینک.کلی سبد نظم دهنده دارم شاید ده تا که به نظرم به جز سه چهار تاش بقیه باعث بی نظمی بیشتر.باید وسایلمو کمتر کنم ک بهشون احتیاج پیدا نکنم

من اولش ک وارد تاپیک شدم گفتم تو خونه من هیچی پیدا نمیشه همه چی به اندازه س و چیز اضافی ندارم.بعدا ک ...

منم واقعا همینطور بودم کلی لوازم آرایشی،لباس و...رفته خروجی دقت کردین وقتی لباسامون کمه قدرت تصمیم گیرمون هم راحت تره 

یه سرویس آرکوپالمم جمع کردم،دوتای دیگه دارم باز برای دم دست.یه سریس ۲۴ نفره چینی هم دارم😬😬😬😬و ی ۱۲ نفره از جهازم که اصلا دوسش ندارم اونو کلا باز نکردم.لیوانامم خیلی زیاده و ماگام.فعلا نمیتونم بزارمشون بیرون یا ب کسی بدم چون هم نوعن و  هم مال جهیزیمه دلم نمیاد بدم بره.فقط باید ببینم با گذر زمان میتونم ازشون دل بکنم یا نه.چون تازه با این سبک اشنا شدم به نظرم خیلی طول بکشه به حد نرمال برسم

یه سرویس آرکوپالمم جمع کردم،دوتای دیگه دارم باز برای دم دست.یه سریس ۲۴ نفره چینی هم دارم😬😬😬😬و ی ...

عجله نکن ما همین جا هستیم.

یواش یواش

فعلا از هر چیزی که کهنه شده،تک شده،لب پر شده،خراب شده

شروع کن.منظورم همه چیز از پوشاک تا وسایل خونه

همون شروع کار نرو سراغ سرویس چینی

سرویس چینی اخرین خروجی یک خانم😄

شادی صدام کنید
عجله نکن ما همین جا هستیم. یواش یواش فعلا از هر چیزی که کهنه شده،تک شده،لب پر شده،خراب شده شروع ک ...

کاش زودتر اینجارو پیدا میکردم،به نظرم یکی از چیزایی ک خیلی خیلی رو من تاثیر گذاشته بود اینستا و بلاگرا بودن هرچی اونا داشتن منم دلم میخواست داشته باشم.کلی از پیج اای بیخودو پاک کردم

زود خواهر زود باش.دیگه ۱۴۰ صفحه خوندی بسه بیا اینجا با ما پاکسازی کن

راست ميگيا ! نميدونم چرا ميخواستم همه رو بخونم 

من اولين قدمم اين بود كه اكانت و برنامه اينستا مو حذف كردم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
یه سرویس آرکوپالمم جمع کردم،دوتای دیگه دارم باز برای دم دست.یه سریس ۲۴ نفره چینی هم دارم😬😬😬😬و ی ...

قرار نیست که هرچی خوشمون میاد یا استفاده می‌کنیم پاکسازی کنیم بنظرم شما جلوی ورودی ها رو بگیرین که تا چندسال هیچی به ظروفتون اضافه نکنین

سرویس چینیمم اگر حرفشو بزنم سرم ب باد میره😄😄😄چون شوهرم مخالف خریدای من بوده همیشه.میگه الان اینو میخری دلتو میزنه میندازی دور باز فردا همون وسیله رو میخوای میری خرج رو دستم میذاری، ک البته راست میگه😁😁😁😁