2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

خروجی امروز من یه مجسمه کادویی که یه زن بود و‌جنسش هم گچی بود حدود یک‌متر بود از اول هم کادو دادن خوشم‌نیومد ولی به احترامش چند سال نگه‌داشتم و‌امروز گذاشتم سر کوچه 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

من چرا انقد عقب میمونم از تاپیک ماشاءالله تند تند پیش می‌ره 

خروجی های امروزم 😃

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

من این روزا هر جا رو پاکسازی میکنم خروجی هاش رو میزارم تو لاندری که بعد بفرستم خونه مامانم یا مادرشوهرم که بدن به کسایی که می‌شناسن 

فقط اونایی که قابل استفاده نیست میزارم دم در 

الان اوضاع جوری شده نمیشه درست و لاندری رفت و آمد کرد 😬 فکر کنم آخر خونه تکونی وانت لازم بشم برای فرستادن اینا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام به همگی 

خروجی های امروز من 

تشک نوزادی دخترم که کهنه شده و کوچک بازش کردم می‌خوام  یکم الیاف دیگه بهش اضافه کنم و ی تشک بزرگتر براش درست کنم 

یه پارچ شکسته 

ی جا جورابی 

ی کیف اداری مشکی 

ی قاب عکس هدیه بود قابش رو دادم آقای همسر شیشه بزنه برا حمام ک آینه حمام ک کهنه شده بره خروجی .

باکس گل خواستگاری م (خود گل قبلا به فنا رفته بود داخل باکسش لوازم آرایش گذاشتم دیدم بدون اون کم‌جا تر هستند)

ی جلد عروسک دخترم 

پایه شکسته تخته شاسی 

چوب لباسی ایستاده ک شکسته بود 

کتابخانه کوچک ک داشتم ولی جاگیر بود 

بیست تا نخ رنگی ک مال جهیزیه م بود و استفاده نداشت 

ی چسب ماتیکی 

یه طناب ورزشی 

اتاق خوابم خیلی خلوت شد و راضی هستم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام به همگی😅♦️♦️♦️یه خروجی آخروقت داشتم گفتم بگم بعد برم لالا

چندتا نمک پاش بزرگ

دو جفت صندل زنونه

دوتا سطل زباله اتاق ها که لبه شون شکسته شده

دو تا سایه چشم چندطبقه 

پدهای پنکک

(دوماهی هست حدااااااقل ارایش رو دارم،در حد ضد افتاب رنکی و ریمل و رژ.نمیدونم کارم درسته یا نه،ولی خیلی راحت ترم🤗)  دیگه هم پولمو نمیدم به سایه و رژ گونه و...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام به همگی  خروجی های امروز من  تشک نوزادی دخترم که کهنه شده و کوچک بازش کردم می‌خوام ...

یعنی واقعا ترکوندی این مدت.هرچی پست گذاشتین یک عالمه خروجی داشتی.احسنت.خسته نباشی دلاور

بچه ها من یه چند وقتی هست بعد از مسافرت،تنبل شدم و وسایلم رو وارسی نکردم تا چیزی بذارم خروجی.امروزشاید چون بهمن ماه خونه تکونی کردم و وسایل اضافه گذاشتم کنار، حالا خیالم راحت شده .اما خودمم میدونم هنوز اونی نشده که دلم میخاد یعنی هنوز وسیله اضافه و بخصوص لباس اضافه دارم. دیگه به امید خدا امروز دوباره شروع می‌کنم حتی در حد گذاشتن یه جوراب