2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی ...

سلام عزیزدل 💖

چقدر پستت به دلم نشست ...

از خط به خطش لذت بردم💝

❌لایک❌
من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی ...

چه ایده خوبی که کتابی رو به زندان اهدا کنیم 👏👏👏👏

تابحال به ذهنم نرسیده بود

اتفاقا دوتا کتاب دارم قرار بود بذارم خروجی که یا برن کتابخونه یا بدم دوستام تا چرخشی مطالعه بشه 

حتما جمع میکنم تا ببرم زندان 

ممنونم ازت💖

❌لایک❌

خانما من ۳ماهی هست که مینیمالیست شدم و قدم به قدم دارم جلو میرم و خروجی هام زیاد و زیادتر میشه.   دختر ۹ساله ای دارم که بیخودترین وسیله هاشم عین این ننه مادربزرگ ها جمع میکرد،بالای۱۰کارتن بزرگ وسیله و عروسک و ...داشت.  و خبر خوب اینکه دخترمم به دنبال تغییر روش زندگی من،عوض شده و برعکس قبلا،،راحت از وسیله های بی استفادش دل میکَنه و میزاره بیرون که نیاز مندان ببرن(زیر ۵مین،وسیله هارو میبَرن بنده خداها)

خیلی از این بابت خوشحالم🤩🤩🤩🤩🤩تخت و کتابخونش خلوت و تمیز و شیک شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه ایده خوبی که کتابی رو به زندان اهدا کنیم 👏👏👏👏 تابحال به ذهنم نرسیده بود اتفاقا دوتا کتاب دا ...

چه عالی که خوشت اومد ، همیشه افرادی از ایده های کاربردی استقبال میکنن که دنبال سود رسانی بیشتر به اطرافیانند.  امیدوارم همیشه سلامت باشی عزیزم ⚘️

چه خوب که غرور اون نیازمند روهم حفظ میکنید 

چقدر شخصیت دوست داشتنی دارید 😍

❌لایک❌
چه خوب که غرور اون نیازمند روهم حفظ میکنید  چقدر شخصیت دوست داشتنی دارید 😍

من دارم اینجا شر شر عرق شرم می ریزم ، از این همه لطف و محبت و حرفهای قشنگت، قلبم رو پر از شادی کردی . خیلی خیلی ممنونم عزیزم ، شاد باشی و سلامت ⚘️

چه عالی که خوشت اومد ، همیشه افرادی از ایده های کاربردی استقبال میکنن که دنبال سود رسانی بیشتر ...

نظرم اینه یه جاهایی به سود دنیایی میرسی درسته 

ولی سودی که خدا برات حساب کنه چیز دیگه ایه

❌لایک❌
خانما من ۳ماهی هست که مینیمالیست شدم و قدم به قدم دارم جلو میرم و خروجی هام زیاد و زیادتر میشه. &nbs ...

چقدر لذتبخشه که دختر گلتونم مثل شما تونسته وابستگیشو از وسایلی که نیاز نداره بگیره و ببخشه به نیازمند 

احسنت به این تربیت👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌