2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737470 بازدید | 44691 پست
یکی قالب فلافل اون یکی هم شبیه یه ملاقه دسته بلند،قاشق همزن شربت هستش قالب فلافل شاید! سالی یه بار ...

منم متاسفانه اکثر خروجی هام کادو بوده کاش پولش رو میدادن یا با نظر خودم میگرفتن . من دیگه تصمیم گرفتم تعارف رو کنار بزارم و ب همه بگم ب من یا پول بدین یا اول نظرم روبپرسین وگرنه می‌ره خروجی 😄

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
یه ماه پیش کلی خروجی داشتم ولی متاسفانه چون حین اسباب کشی بودم عکس نگرفتم . اون مدت از تاپیک دور بود ...

این خیلی خوبه که با خوندن پست ها انرژی میگیری 😁

منم همینطورم 

قبل پیدا کردن این تاپیک،یه کانال دکوراسیون‌منزل بود،وقتی میخواستم‌پاشم به کارام برسم و حال نداشتم میرفتم سروقت دیدن عکس هاش،دیگه شروع میکردماااا،یه چیزی در حد خونه تکونی خفیف! تو خونه رخ میداد برعکس سر زدن به کانالهای آشپزی که بعدش نهایت یه املت خروجی داشت🥴🥴🥴🤪🤪🤪

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متاسفانه اکثر خروجی هام کادو بوده کاش پولش رو میدادن یا با نظر خودم میگرفتن . من دیگه تصمیم گرفت ...

من به خاطر همین موضوع کلا کادوهام به دیگران یا پول یا طلاست 

ولی همه مخصووووووصا مامانم بهم وسیله میدن

مامانم که انگار هنوز داره بهم جهیزیه میده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

❌لایک❌

سلام🤩🤩چه تاپیک خفنی.من دارم به شهر دیگه ای مهاجرت میکنم که خونه ی جدیدم اشپزخونه و کمدهاش کمتر و کوچکتره خونه ی فعلیه.خوشحال میشم بهم ایده بدید با این معضل چه کنم💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙

برای شروع،با همکاری بچه ها ۳کارتن اسباب بازی و توپ و عروسک گذلشتیم دم در

دوکارتن لباس بچه و خودم که نمیپوشیدیم رفت خروجی

یک کارتن وسیله اشپزخونه شد خروجی(باز هم وسایل باقیمونده توکابینت خونه جدید جا نمیشه)

نصف دکوری های ریز رفت خروجی

۳کارتن کتاب پارسال بچه ها خروجی

اینه شمعدان و تاب بچه ها و چای ساز اضافی خروجی(فروختم)

به کمد لباس های دیگم هنوز نرسیدم.‌قطعا باز خروجی دارم

ظروف اضافی رو خواستم بفروشم همسرم‌نمیزاره.‌اشپزخونه اینجا ۴متره تا بالا کابینت. اون ور هم ۴متره ،نصفش کابینت نیست! جای کابینت هم نداره🤧🤧🤧🤧🤧

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

آهان   . ۳جفت کفش نو و استفاده نشده هم شد خروجی.دادم به دختر همسایه خوشحال شد

کلی خروجی دارم‌باز🤫🤫🤫🤫

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام🤩🤩چه تاپیک خفنی.من دارم به شهر دیگه ای مهاجرت میکنم که خونه ی جدیدم اشپزخونه و کمدهاش کمتر و ک ...

سلام عزیزم 

خوش اومدی 💝💖

از ظرفهایی که گفتید همسرتون نمیذاره بفروشید یا اونجا جا ندارید رو میتونی جایی بذاری امانت،مثلا خونه مامانتون.ایشون بذاره واستون تو زیر زمینی جایی تا هروقت باز اثاث کشی داشتی یا احیانا لازمتون شد بردارید عزیزم

یکی از لذتبخش های جابه جایی،همین پاکسازی هاست

خروار خروار وسیله ای که لازم نداریم میره خروجی❤️

❌لایک❌
خودم یکسال پیش با این سبک زندگی آشنا شدم

من ذاتا با این سبک یه دنیا اومدم،همسرم برعکس منه و عذاب میکشم همش میگه هر چیز که خار آید روزی به کار آید😭😭😭😭😭، من حتی گوشیم رو هم همش در حال پاک کردنم یه عکس یا برنامه اضافه باشه آروم ندارم تا پاک کنم،حالا من سعی میکنم یکم از مینیمالیستیم کم کنم،دکوری هم نمیخرم اصلا،لباس هم دوتا بخرم دوتا ازقبلی ها میندازم دور

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده