2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی امروز من :جای خلال دندون ک حالت مجسمه ای داشت،و ی کفگیر ،ی شیشه مربا ک شکرک زده بود..ووو امروز یکی از کشو های دراور و خالی  کردم و می‌خوام بزارم خالی هم بمونه😍ینی من کشو خالی میبینم عشق میکنم😁

ازینا سه تا داشتم سایزشون کوچیکه واقعا نمیدونم چرا خریدمشون وقتی ظرف سالاد داشتم. خورشت خوری هم داشتم اینارو گرفتم برای خورشت یا سالاد سر سفره!

جنس اصلی هم نیستن بنابراین گذاشتم خروجی

خواهرم گفت عه من هفته پیش کل بازار رو دنبال مدل مربعی کوچیک گشتم پیدا نکردم. گفتم بیا مال تو. البته پولشو ازش میگیرم خخخ 

حساب حسابه کاکا برادر

چقدر عقبم از صفحات 

من الان برم چادر عقدمو بذارم کنار میدم مادرم بذاره مسجد 

بچها با قند و اون پارچه ایی که روش قند سابیدن چیکار کنیم 

و اون روبان که کمرمو موقع عروسی بستن😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من از اینا در سه سایز گرفتم شش تا برای ادویه چهارتا برای قهوه و گل سرخ و.. سه تا بزرگ هم برای کنجد پودر کاکائو و نبات 

خیلی خوبه فقط حیف روش خش میفتع من عصبی میشم😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

چقدر عقبم از صفحات  من الان برم چادر عقدمو بذارم کنار میدم مادرم بذاره مسجد  بچها ...

من جام عسل و دسته گلم رو‌نکه داشتم باقی رو دادم رفت 

اون پارچه که کمر می‌بندن من نگه داشتم برا دخترم ،😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم