2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

من دوتا قاب موبایل رنگ و رو رفته 

دو تا کیف پول که بهم کادو داده بودن و به زور سالها ازش استفاده میکردم و کهنه شده 

دو تا روسری که هیچ وقت دوستشون نداشتم و کادوئه 

گذاشتم کنار که از خونه بره بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام

من در حال خونه تکونی هستم

امروز نوبت کمد دیواری بود که همه لباسهای اویز توشه،  چند تا شومیز مهمونی و شلوار گذاشتم داخل یه کاور(از رد کردنشون مطمئن نبودم،  گذاشتم داخل کاور تا چند وقت اونجا باشن تا ذهنم راجبشون مطمئنتر تصمیم بگیره،  داخل همین کاور مزیور یسری لباس از قبل یود، اونا رو بررسی کردم،  تعدادیش رفت خروجی تعداد کمی هم همونجا موند و تعداد کمتر تری هم برگشتن به چرخه استفاده). 

یه شلوار و دوتا پیراهن هم از همسرم گذاشتم خروجی(یه شلوارش نسبتا خوب بود ولی دوست نداشتم در حالت عادی بپوشه نگهش داشتم وقتی بهار و تابستون میریم بیرون شهر اونو بپوشه) 

لباسهای همسرم خیلی کم هستن،  خیلی ردشون میکنم،  شلواراش خوبن ولی پیراهنهاش کم شدن،  باید یه تعدادی بخرم. 

امروز لباسهای دوتا پسر کوچولوهامم بررسی کردم یه پلاستیک بزرگ گذاشتم خروجی، یه تحلیلی هم روی لباسهای فصل گرم و فصل سردشون داشتم،  و نیازسنجی کردم. 

بعدشم میل خرید داشتم😁🥰،  رفتم گشتم سه دست لباس براشون سفارش دادم،  ولی ادمین کانال گفت موجودیم تموم شده باید صبر کنی شارژ شه. 

اینطپری میل خریدم رو هدایت کردم به سمت صحیحش😁😎

سلام خانومای مینی‌مالیست عزیز 

شبتون بخیر و نیکی 

در راستای خلوت سازی 

چهارتا شلوار تو خونه دخترم و چهارتا لباس زیر رفت خروجی و دوتا شلوار و چهارتا لباس زیر جایگزین شد 

فعلا به شدت دارم تو هیاهوی خرید شب عید ورودی رو کنترل میکنم و در برابر خواسته ها و پیشنهادات دیگران مقاومت میکنم و طبق لیست چیزهای مورد نیاز پیش میرم .

من خیاطی میکنم و کسب درآمد یه سری وسیله تو طول امسال خریده بودم که امروز دیدم اضافه س و یه سری وسیله های خرازی قبلاً نتی خریده بودم و به خاطر کیفیت پایینشون واسه مشتری استفاده نکرده بودم امروز بردم و به هنرجوهای یه موسسه بخشیدم گفتم شاید واسه یادگیری اولیه چون پارچه های با کیفیت استفاده نمیشه خرجکار معمولی بشه استفاده کرد .

واینکه خوشحالم که در کنار اینکه گروه تو اپ های داخلی تشکیل شد اینجا هم از رونق نیفتاد و همچنان میتونیم از تجربه های ارزشمند همدیگر استفاده کنیم 

یه تشکر بکنم از کاربر شادی جان یادم انداخت جارو نپتون بزارم تو خروجی😉🌺

و یه تشکر دیگه هم از کاربر ماریتان عزیز بکنم به خاطر نظرات ارزشمندشون در مورد مصرف گرایی 🌺🌺

ادامه خروجی های امروزم سه تاپیراهن یه سرهم دوتا تیشرت یه شلوار دخترم که کهنه شده بودن،یدونه تیشرت خودم که خیلی گشاد شده بود برام ،الان که کمدم نگاه میکردم امسال دو دست آویز لباس برا کمد خریده بودم تا چندوقت پیش آویز کم آوردم دوباره میخواستم بخرم ولی تو این مدت که بیشترشون رفت خروجی الان آویز اضافه آوردم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

و یه حال خوبی که دیروز نصیبم شد و گفتم باهاتون به اشتراک بگذارم 

چون در راستای رژیم و کنترل خورد و خوراک هست 

من آذر ماه ۷۱ بودم 

و اواسط دی ماه ۷۰ بودم 

و دیروز متوجه شدم ۶۷ کیلو شدم 😍

قند و نبات و شیرینی و کیک و برنج رو حذف نه کمتر کردم 

وبه قول استارتر عزیز هر روز سعی کردم اگه کم هم هست مراعات کنم 

تو هفته پنج روز پیاده روی هم داشتم البته نه مرتب گاها شده بود ده دوازده روز وقفه افتاد 

مصرف سبزی خوردن و سبزیجات رو بیشتر کردم 

از اواسط دی متوجه تغییر سایز شدم یک سری لباسهای قبلیمو نگه داشته بودم و بهشون شش ماه مهلت دادم که اگه اندازه شدن بپوشم اگر نه بزارم خروجی  چند تاییشون اندازم شده 😍

و فقط دوتا مونده که اندازه بشن 

امروز لباسهای دوتا پسر کوچولوهامم بررسی کردم یه پلاستیک بزرگ گذاشتم خروجی، یه تحلیلی هم روی لباسهای ...

اگه مرتب همینجور پیش بری دیگه یه زمانی میرسه که دونه دونه لباساشونو میذاری خروجی

❤️

❌لایک❌