2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
اره دقیقا توجیه کردن خودمون گاهی کار دستمون میده من امروز کلی به خودم خندیدم  پلوپزم رو میخوا ...

چقدر بامزه تعریف کردی😅 آفرین. منم چند سال هی به زورر از پلوپز استفاده میکردم. هی خودمو توجیه میکردم. آخرش دیدم من که خودم تو کمتر از یه ساعت پلو کته درست میکنم چه کاریه پلوپز رو نگه داشتم😁

سالهاس رفته خروجی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بامزه تعریف کردی😅 آفرین. منم چند سال هی به زورر از پلوپز استفاده میکردم. هی خودمو توجیه میکردم ...

من یکی دو ساله قصد داشتم پلوپز بخرم چون دیده بودم پلو رو مثل کیک از تو پلوپز در اورده بودن و بچه ها خیلی خوششون اومده بود. اما الان فکر میکنم خریدنش واجب نیست و همین بهتر که تا الان نگرفتم. 

بچه ها با تزیینای دیگه هم خوشحال میشن. حتما نیاز به پلوپز ندارم. 

چند تا ظرف پلاستیکی ارزون و کوچیک ژله داشتم تو اونا کته گذاشتم و برگردوندم پسرم خیلی از مدلشون خوشش اومد. 

اگه میخواین مصرف گرا نباشین و درگیر این  سیستم نشین به نظرم  اول باید روی خودتون تمر ...

افرین کاملا موافقم من فکر میکنم تا سال آینده تا حد زیادی ب مینیمال نزدیک بشم ولی الان هنوز خیلی زوده ب خودم بگم مینیمال . همین ک تا عید از آشفتگی در بیام عالیه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خانوما تصمیم گرفتم بجای خرجای اضافه که هربار میرفتم بیرون چیزای بدرد نخور و اضافی میخریدم میخوام سکه ...

عالبه بهترین کارو می‌کنی بین از چیا صرف نظر می‌کنی همون پولش رو بده سکه پارسیان 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اره دقیقا توجیه کردن خودمون گاهی کار دستمون میده من امروز کلی به خودم خندیدم  پلوپزم رو میخوا ...

چ جالب من پلوپز عصای دستمه واقعا باهاش راحته و خیلی ساده برام برنج میپزه اصلا با قابلمه فک کنم بلد نیستم خخ

عالبه بهترین کارو می‌کنی بین از چیا صرف نظر می‌کنی همون پولش رو بده سکه پارسیان 

امروز میخواستم برادخترم یه دست بلوز شلواربخرم دیدم لباس زیاد داره پولشو گذاشتم کنار یکمم بذارم روش یه سکه بگیرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ب نظر من چیزایی که اضافه هست 

کاسه ماست و سالاد و ترشی 

فقط یکی ش کافیه یک سایز متوسطش 

بستنی خوری نیاز نیس تو همون کاسه ماست میخوریم دیگ 

پیش دستی بیشتر از ۱۸ تا 

چای خوری بیشتر از ۱۲ تا 

قندون بیشتر از ۴ تا 

پارچ بیشتر از دو تا 

لیوان مهمان بیشتر از ۱۲ تا 

ظروف غذاخوری مهمان بیشتر از ۱۲ تا 

کتری قوری بیشتر از یکی 

فلاسک بیشتر از دو‌تا 

سینی مهمان بیشتر از دو تا 

نمکدان بیشتر از ۶ تا 

ظروف پذیرایی هر کدوم یکی بسه ( منظورم شیرینی خوری میوه خوری آجیل خوری و شکلات خوری هی) 

کارد و چنگال مهمان بیشتر از ۱۲ تا 

من خودم بعضی های رو بیشتر دارم اما ایشالا تو دوره های پاکسازی بعدی همه رو رد میکنم و دورم رو خلوت تر میکنم 

پلوپز من سه کاره هس بعضی وقتا همسرم با بخارپزش ذرت مکزیکی درست میکنه مهمون زیاد داشتنی به دردم میخوره بعضیا توش کیک هم میپزن،مادر شوهرم یه کوچیکش داره همیشه استفاده میکنه بنظرم همه لوازم برقی بستگی به میزان استفاده داره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
پلوپز من سه کاره هس بعضی وقتا همسرم با بخارپزش ذرت مکزیکی درست میکنه مهمون زیاد داشتنی به دردم میخور ...

به نظر من این از روی عادته. مامان منم پلوپز داره و همیشه استفاده میکنه. توش شیرینی و کیک هم میپزه. 

ولی اگه واقعیتش رو  بخوای نگاه کنی میبینی ما مجبوریم تو خونه هامون گاز و قابلمه داشته باشیم چون اکثر اشپزی ها روی گازه. ایا اگه پلوپز نباشه نمیشه روی گاز کیک پخت؟ چرا میشه

با این وجود ایا بازم وجود پلوپز نیازه؟ نیازه که یه وسیله با یک کارایی رو نگه داریم؟

خواهرشوهرم میگفت دوستم تو پلوپز معمولی، حتی قورمه سبزی هم میپزه! خب درسته خیلی کارا هست که میشه باهاش انجام داد ولی درصورتی که دیگه گاز حذف بشه. مشکل اینه که ما چندتا وسیله مشابه هم داریم و خودمونو توجیه میکنیم که نه این فرق داره یا میگیم نه تو نمیدونی کیک تو این بهتر پف میکنه یا برنج شفته نمیشه یا این با برقه و برای وقتایی که گازم شلوغه برام کاربرد داره و هزارتا توجیه این مدلی...

وقتی پلوپز داریم و اونقدر هم کارایی داره برامون حداقلش اینه که قابلمه هارو حذف کنیم یا حداقل قابلمه های اون سایزی دیگه نداشته باشیم. ولی ما همه چیو در کنار هم میخوایم و این میشه که خونه هامون شلوغ میشه‌ ازین طرف کار میکنیم و پول هامون رو خرج خرید وسایل تکراری میکنیم که حتی حواسمون نیس که چقدر کارکرد مشابهی دارن

منم چندوقت پیش گذاشتمشون خروجی آبچکان کلی خلوت شد بدون اینا

اره من که از اول فقط دوتا لیوان و ی سینی نگه میدارم رو ابچکان،قاشق چنگال و ظرف همه شو خشک میکنم جم میکنم هیچی نمونه رو آبچکان