بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زود پز وپلوپزکه ارام پز وبخار پز هم هست دارم ومطمئنم هیچ وقت استفاده نمی کنم ولی چون پدر مرحوممگ ...
دقیقا حالا جدا از وسیله جهاز ک آدم دلش نمیاد،من ی ظرف گل سرخی هم از مامانم گرفتم آوردم خونم،استفاده ک نداره فقط ب عنوان یادگاری،بعد الان مونده گوشه کابینت خاک میخوره.دیگه دلمم نمیاد برگردونم بهش ناراحت میشه..
ب نظر من چیزایی که اضافه هست کاسه ماست و سالاد و ترشی فقط یکی ش کافیه یک سایز متوسطش&n ...
چققققدر عالی من از فکر انجام دادنشم سبک میشم. امسال ی سرویس پذیرایی کامل بیست و چهار نفرم که تو این همه سال بی استفاده و نو بود و بخشیدم.اصلا با مینیمالیست آشنا نیستم ولی از شلوغی و تجملگرایی خوشم نمیاد
دوستان شما هم کابینتاتون از این طبقه ها برای دکوری داره؟واسه من ۳طبقه داره،روش دکوری گزاشتم و دکوری هاشم هدیه بود خوشم نمیاد ازشون.چیکار کنم؟چی بزارم ؟یا کلا چیزی نزارم؟
خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم