2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738264 بازدید | 44695 پست
خانوما تصمیم گرفتم بجای خرجای اضافه که هربار میرفتم بیرون چیزای بدرد نخور و اضافی میخریدم میخوام سکه ...

اره منم اتفاقا ی مدته تو فکرشم،،،میخوام همین کارو بکنم،،،تازگی ها پرسیدی گفت از ۱۸۰؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من این از روی عادته. مامان منم پلوپز داره و همیشه استفاده میکنه. توش شیرینی و کیک هم میپزه.&n ...

آره عزیزم دقیقا اینطوره توجیه میکنیم خودمونو مثلا ظروف مسی یا سفالی یه زمانی گفتن قابلمه مسی ضرر داره من بچه بودم مامانم خیلی داشت همه رو فروخت چندسال پیش گفتن فایده داره غذارو لعابدار میکنه همه اکثرا خریدن یا ظروف سفالی که من دوتا سایز کوچیک و بزرگ گرفتم ولی الان آبگوشت رو تو همون قابلمه از صبح بار میذارم از سفالی هم بهتر جا میفته ما فقط خودمونو قول میزنیم ،خیلیا از زودپز زیاد استفاده میکنن ولی من خودم از اول میترسم استفاده کنم ازش همیشه هم خورشتامو از صبح بار میذارم با اینکه میدونستم استفاده نمیکنم ولی خریدم برای مبادا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بستگی به شرایط هر کس داره. برای من این تعداد کمه چون مهمونم بیشتر از ۱۲ نفر هس

درست میگی من خودم تا الان برا غذا  بیشتر از ده نفر مهمان نداشتم برای شب نشینی هم نهایت مهمان ک تا الان داشتم ۱۵ نفر بوده 

چون خانواده هامون  شهرستان هستن و ترجیح میدن ما بریم تا اونا بیان

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
به نظر من این از روی عادته. مامان منم پلوپز داره و همیشه استفاده میکنه. توش شیرینی و کیک هم میپزه.&n ...

همه این ها که کنار هم می ذاریم می بینیم مردم در قدیم شادتر بودند‌قبول کنید شادتر بودند.مادر بزرگ ها یا بعضی هامون که دهه ۶۰ ایم مامانامون بدون هیچ دکار پوستی ومحصولات مراقیتی هزارماشا...پوست صورت وبدن شون از ما شاداب تره.

این همه بچه تر وخشک می کردند اندازه یه بچه داری ما آه وناله نمی کردند.چقدر بچه ها شادتر بودند.

زندگی های امروزمون فقط شده بدو بدو برای بیشتر داشتن.

مردم اعصبی اند واستانه تحمل ها اومده پایین.

شاید دلیل اش همین چیزای کوچیک

یه مهمونی می ری از لباس مهمان ومیزبان تا ظروف پذیرایی تا خود مواد غذایی برلی پذیرایی تا وسایل خونه که عوض شده یا نشده همش فشار اعصبی وتنش.

اصلا مثل قدیم خوش نمی گذره.

شادی صدام کنید
اره منم اتفاقا ی مدته تو فکرشم،،،میخوام همین کارو بکنم،،،تازگی ها پرسیدی گفت از ۱۸۰؟؟

آره گلم امروز پرسیدم گفت از ۱۸۰شروع میشه به مامانمم گفتم برای عید بجای لباس یا ظروف برام پارسیان بگیره یا هم پول بده چون تا چندماه پیش علاقه ی خیلی زیادی به دکور و لباس داشتم همیشه اینجور چیزا میخریدولی بنظرم اینجوری پس انداز میشه پولامونم مدیریت میکنیم

همه این ها که کنار هم می ذاریم می بینیم مردم در قدیم شادتر بودند‌قبول کنید شادتر بودند.مادر بزرگ ها ...

خیلی خوب گفتی 

مادرشوهر من ی اخلاق خوب ک داره همچنان با همون ظروف قدیمی خودش داره مهمان داری میکنه و اصلا تو قصد و بند وسیله نیس عالیه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

شما همین میزای سلف سرویس که مدتیه باب شده در نظر بگیر 

چیدمان سفره هفت سین وسفره شب یلدا

جشن سیسمونی،جشن تعیین جنسیت

همه این ها وهمه مواردی که الان حضور ذهن ندارم پارچه های آنچنانی،ظروف مخصوص خودش،لباس مخصوص خودش که سال بعد هم نباید تکراری باشه 

البته که تنوع خوبه ولی آخه با این سرعت.

آدم خسته میشه واقعا.

شادی صدام کنید
همه این ها که کنار هم می ذاریم می بینیم مردم در قدیم شادتر بودند‌قبول کنید شادتر بودند.مادر بزرگ ها ...

آره واقعا خیلی موافقم قدیما با اینکه مهمون زیاد رفت وآمد می‌کرد  ولی خونمون همیشه تمیز بود چون خونه ها وسیله ها ساده و کم بودن ،یکی از فامیلامون خونشون مث قدیمیا ساده و دلنشینه هیچ بوفه و میز حتی مبل ندارن حتی تلویزیون هم نگاه نمیکنن ولی بقیه وسیله هاشون و خونه شون مدرن و امروزیه یعنی رفتنی خونشون نباید گوشی دستت باشه فقط بعضی وقتا فیلم تو کامپیوتر نگا میکنن

آره گلم امروز پرسیدم گفت از ۱۸۰شروع میشه به مامانمم گفتم برای عید بجای لباس یا ظروف برام پارسیان بگی ...

فکر میکردم حداقل از ۳۰۰شروع میشه،خیلی خوبه اینجوری پول چیزای کوچیکی هم ک میخواییم بگیریم بدیم پارسیان اخرسال میبینی کلی سکه داری بجای ظرف و لباس و ..😁

من زود پز وپلوپزکه ارام پز وبخار پز هم هست دارم ومطمئنم هیچ وقت استفاده نمی کنم ولی چون پدر مرحومم‌گرفته باز مطمئنم نمی تونم بذارمش خروجی.

واقعا ببینید چه شرایط سختیه.مجبورم سالهای سال نکه اش دارم چون هنوز انقدر پخته نشدم که بین احساسم به پدرم ووسیله ای که برام خریده تفکیک قائل شم.بعد من که این تجربه دارم میام به یه نو عروس یا پدر ومادر ش می گم نخرید قشنگ قابلیت این دارند با تکه تکه های من خورشت قیمه بار بذارند.🙈

شادی صدام کنید