2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738251 بازدید | 44695 پست
منم از این اویز لیوان آبچکان دارم،واسه جهازم بود اصلا ی بارم استفاده نکردم،چون کلا دوتا لیوان برای ا ...

من اینا رو برای اویز شلوار لی هام یا کیف هام استفاده میکنن  چندتا دونه دارم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این شیشه روی اجاق گاز دقیقا چه کاربردی داره؟  دوستانی که گازشون مبله س نگهش داشتن یا ان ...

من نگهش داشتم .

دیوار چرب و چیل نمیشه عوض اون کثیف میشه درش میارم میشورمش.

وقتی مهمون میاد گاز نیاز نیس بر میگردونم روی گاز و بعنوان میز استفاده میکنم ازش . چون خونم کابینت بندی نیس.

یا یه رومیزی  میکشم روش و یه دکوری روش میزارم .فضای اشپزخونم عوض میشه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
من بعد سالها زندگی ب این نتیجه رسیدم. تنها بودن خیلی خیلی بهتر از بودن با خیلیا هست..  آدمای ک ...

چی بگم عزیزم . خدا تنهایی رو بهت ببخشه . ولی من نمیخوام . خسته شدم . 

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )

چه تاپیک خوبی . الان نزدیک عید خیلی نیازه دورمون رو خلوت کنیم . من هفته گذشته انباری آشپزخونه رو مرتب کردم کلی شیشه جای مربا و ترشی و ظرفهای پلاستیکی ماست رو که جمع شده بود خارج کردم . دخترم هم بعد از سالها  حاضر شد از عروسکاش کم کنه ( 14 سالشه ولی زیر بار نمیرفت ) الان کلی عروسک تو نایلون گذاشته بدیم بیرون . لباسها رو باید چک کنم مطمئنم کلی لباس قدیمی هست که سایز نیست و باید بخشیده بشه

میدونم ولی نمیشه هر کار میکنم ⚘️

اسکرین بگیر از عکست حجمش کم بشه بعد سایز عکستو دورشو کوچیک کن  حجم عکست حتما زیاد بوده 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دوستان شما روشویی رو با چی میشورین؟ من با یه برس قالیشویی میشورم سریع تمیز میشه و گاهی حتی نیاز نیست ...

من دستشویی اینا رو یه برس دسته بلند و باریک دارم با اون تمیز می کنم با پودر ماشین لباسشویی چون همه جا میره و کنار شیر اب اینا رو خوب تمیز می کنه با همین و باز پودر ماشین دور دوشی شیشه ای رو هم می شورم. 

کف سرویس ها رو با فرچه و دیواراشونم با اسپری شیشه پاک کن و دستمال. سه ردیف کاشی پایین داخل زیر دوشی رو با فرچه.

فقط خود توالت ایرانی و فرنگی رو جرمگیر میریزم از دیواره هاش یه چند دیقه ای بمونه بعد فرچه خودشو میزنم و سیفون و تمام.

🧡 
منم از این اویز لیوان آبچکان دارم،واسه جهازم بود اصلا ی بارم استفاده نکردم،چون کلا دوتا لیوان برای ا ...

منم چندوقت پیش گذاشتمشون خروجی آبچکان کلی خلوت شد بدون اینا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

تغذیه مینیمال امروز:

- صبحانه
یه فنجون چای نبات
یه قوطی کبریت پنیر
یه کف دست سنگک

- میان وعده
یه فنجون شیر
یه فنجون شربت لیمو عسل
چند برگ کاهو

- ناهار