2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738504 بازدید | 44697 پست
موافقم به نظرم دو روز آخر هفته اختصاص بدیم به این موضوع. راستی بچه ها شما بیرون می رید تو کیف هاتو ...

کلید. یه کرم مرطوب کننده. کیف کارت هام و گوشی و چندتا دستمال کاغذی

من اصلا ازینا برای جهیزیه نخریدم و خیلی خوشحالم ازین بابت چون از غذا خوردن تو ظروف پلاستیکی اصلا خوش ...

استفاده فقط برای میوه بود که آنقدر گفتن پلاستیکی استفاده نکنید دلم یه جوری شده نسبت بهشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

عزیزم اینجا برای سوال پرسیدن وراهنمایی گرفتن.

اون ظرف مربع بزرگ ،در واقع جاشون نگه دار یه وقتی نیازت میشه از جای شوینده ها زیر کابینت تا جای نون تو یخچال تا جای سیب زمینی پیاز یا حتی وسایل پیک نیک بذاری توش بذاری تو سبد به نظرم کاربردیه.

اون جا قاشقی وبا یه ظرف مربع کوچیک هم هست اونم نگه دار البته نمی دونم جنس اش چه جوری ولی این دوتا سایز ممکنه برای فریزرت نیاز شه.

ولی ظرفهاش کلا بذار خروجی اصلا کاربردی نیستن.

منم خوشبختانه از این ها نخریدم.

شادی صدام کنید

من ۶ تا بشقاب پلوخوری هدیه گرفتم یه کمم گود.وقتی می ریم پیک نیک دوتامی ذارم تو سبد مناسب آش هم هست +دوتا لیوان دسته دار که دستش  شکسته فقط سه تا ازش مونده+قاشق چنگال واحتمالا کف گیر یا ملاقه وچاقو که از جاقاشقی کنار سینک بر می دارم.

از سینی های جهیزیه یه سایزش نگه داشتم برای چایی خوردن یا کباب سیخ می کنند دوتا سایز دیگه اش گذاشتم خروجی.

نمک وفلفل ام به لطف مادر جان ۶ تا شیشه ای خیلی کوچلو دارم می ریزم تو اون ها.

شادی صدام کنید
عزیزم اینجا برای سوال پرسیدن وراهنمایی گرفتن. اون ظرف مربع بزرگ ،در واقع جاشون نگه دار یه وقتی نیاز ...

آره همین کار میکنم وازمیوه خوری ایروپال استفاده میکنم میزارم تو ظرف همین که نشکنه ،تشکر عزیزم 🌹🌹

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

منم از اینا ندارم ظروف ملامین ساده توی سبد مسافرتی هست

اگر استفاده دارید و برای مسافرت و تفریح هفتگی ظروف دیگه ندارید استفاده کن تا کهنه بشه

عزیزم اینجا برای سوال پرسیدن وراهنمایی گرفتن. اون ظرف مربع بزرگ ،در واقع جاشون نگه دار یه وقتی نیاز ...

چه خوب دقیق راهنمایی کردی ان شاءاله بعد به دنیا اومدن نی نی راهنماییهات رو از ما دریغ نکنی😄

توی کیف بیرونم یه کلید+یه عینک+کیف پول +اسپری ضدعفونی

به نظرتون کیف پول ضرورت داره توی کیف بیرون یا اضافی هست؟

من چندتا کارت بانکی دارم و همیشه مقداری پول نقد برای مواقعی که اسنپ سوار میشم که اینا رو میشه توی زیپ های مخفی کیف جا داد بازم نمیدونم کارم درسته کیف پول بذارم خروجی یا نه

خروجی امروز چند چند جفت جوراب هامون ک دیگه کهنه بودن 

لباس زیر هایی ک دیگ مناسب نبودن 

دیروز رفتم بازار دو تا شومیز خریدم ی شلوار و ی مانتو و ی روسری 

ی شلوار مناسب برای زیر شومیز هام 

و یک جفت جوراب 

کفش و کیف نمیخرم امسال چون دارم 

شومیز هام ی رنگی گرفتم ک نیاز نباشه شال و روسری جدید براشون بگیرم و رنگش ب شال و روسری های موجود بخوره 

میخواستم سوتین بگیرم یادم اومد دو‌تا یننچی دارم کمد های بابا گفتم اول اونا رو چک کنم اگر اندازه م بود نگیرم دیگ نهایت تنگ بود بست اضافه دارم ک یه مقدار دور سینه رو بیشتر کنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

این بازار که بودیم به اصرار خواهرم خریدم واقعا نمی دونم چرا اصرار کرد بخرم نسبت به قیمت اش برای من گرون بود وکاربردی ام نیست.الان به ناچتر هندزفری ام گذاشتم توش.دلمم نمیاد بذارم خروجی چون از نزدیک خوشگله.گاهی وسایلم که نگاه می کنم می بینم بیشتر خریدهای پرت ام یا هدیه است یا به اصرار دیگران خریدم.همون روز یه انکشتر ورشو هم به اصرار خواهرم خریدم که زود سیاه شد هنوز نذاشتم خروجی.خودم بدلیجات دوست دارم ولی جنس عالی وماندگار می خرم.

شادی صدام کنید

ب نظرمنکه دار در کنارش چند تا بشقاب استیل یا ملامین بزار برا بیرون این بزار برا تنقلات و غذای سرد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خروجی امروز چند چند جفت جوراب هامون ک دیگه کهنه بودن  لباس زیر هایی ک دیگ مناسب نبودن  د ...

خریدهاتون مبارک باشه.من سالی دوتا سوتین می خرم.یه راحت برای روزمره همون می شورم می پوشم.یه دونه خوشگلتر وشیک تر برای مهمونی ها و...که خوش حالت باشه.لباس های مجلسی هم که سوتین نیاز ندارند.سال که تموم میشه اون دوتا می رند خروجی دوتا جدید می خرم.دو سه سال اینجوری کردم برای من خیلی خوبه

من تو کیف ام کیف پول می ذارم شامل اسکناس ویه کارت بانکی .

کلید خونه.یه کیف کوچلو که توش رژ وریمل ودستمال کاغذی ویه الینه کوچلو وگوشی ام.

شادی صدام کنید
خریدهاتون مبارک باشه.من سالی دوتا سوتین می خرم.یه راحت برای روزمره همون می شورم می پوشم.یه دونه خوشگ ...

ممنون گلم . منم همیشه فقط دو تا یننچی می‌خریدم اما برای شیردهی دو سه تا راحت خریدم چون سینه هام بزرگن اما الان شیر نمیدم گذاشتم خروجی . تصمیم گرفتم یک بار دیگه تمام لباس هام رو بررسی کنم و اضافی ها رو رد کنم بره و اونا ک الان سابزم نیس میزارم وقتی سایزم برگشت همون موقع میپوشم تصمیم میگیرم