منم دیروز مبل و فرشها رو دادم قالی شویی امروزم پرده ها رو شستم و نصب کرد همسرم،قبلشم شیشه های هال رو تمیز کردیم
فعلا که همسرم نیست،تا شب بیاد مهتابی ها و دیوارهای هال و پنکه سقفی ها رو که دستم نمیرسه رو هم تمیز کنیم
تا اون موقع تمیز کاریای معمول خونه رو انجام میدم و کنارشم یواش یواش پاکسازی دارم
دوتا کار اساسی که تو زندگیم برام سخت بوده یه خونه تکونی و یه اثاث کشی بوده.با توجه به تجربه ای که پیدا کردم بهتره هر دو این کارها رو یواش یواش و سر صبر و حوصله انجام داد
اوایل زندگیم جوری خونه تکونی میکردم که کلا زندگیم تا یه مدت فلج میشد مثلا یهو هرچی مبل و فرش و موکت رو میدادم قالیشویی🤦♀️🤦♀️🤦♀️
الان اگه میرم سراغ یه اتاق فقط همونجا رو کلا تمیز و مرتب میکنیم بعد میرم سراغ محل بعدی.
برای اثاث کشی هم اول خونه جدید رو خوب تمیز میکنم بعد یواش یواش مثلا اول هرچی مربوط به زیر زمین یا انباری هست رو " بعد پاکسازی" میبرم خونه جدید یه راست میبرم تو انباری جاساز میکنم بعد میام انباری خونه قدیم رو جارو میکشم میرم سراغ محل بعدی.
هرچی فرش و مبل و موکت هست اگه نیاز باشه حتما اول میبرم قالیشویی بعد میبرم خونه جدید
وقتی میریم خونه جدید اصولا همه کارامو کردم دیگه نیاز به چیدن لوازم آنچنانی ندارم مهمتر از همه پاکسازیه که حین اثاث کشی انجام دادم و سبک تر شدم