2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738361 بازدید | 44695 پست
اخیش خوش اومدی حالا اگه میخوای چند صفحه برو قبل بخون یا هم بگو چه چیزایی داری و‌فک میکنی اضافن؟لباس؟ ...

خوندم عزیزم منم هرچی ریختم میگم مثل بچه ها قبلا هم آشنا بودم با این سبک و کمی رعایت میکردم الان بهتر شد با تاپیک و پستای بقیه انرژی میگیرم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چند وقته انگار وسواس گرفتم. تو خونه های شلوغ اصلا نمیتونم تحمل کنم حالم شدید بد میشه. قبل ...

اره واقعا روی مخه خصوصا الانکه همش فکرمون اینه همه جارو خلوت کنیم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
گفتید سفر با کوله،منو یاد یه خاطره سفر  انداخت با چند تا خونواده رفتیم مسافرت  یه بنده خ ...

وااای چرا واقعا همچین کاری کردن من اینجور افراد رو میبینم فقط حرص میزنم

نه باید ازینور بوم بیفتی نه ازونور. درسته میگن سبک سفر کنید ولی نه در حدی که برای احتیاجاتت هم مجبور بشی اویزون این و اون بشی

البته منظورمن از سفر با کوله، با وسایل کامل کمپینگ مثل چادر و کیسه خواب و پیک نیک سفری و قابلمه و کتری و ... اینطوری همه چی تو کوله ت هست یا اگرم اینارو نخواستی ببری حداقل از قبل برنامه ریزی میکنی برای شام و ناهارت و اینکه کجا چی بخوری یا نخوری و... 

ولی این خانواده خیلی عجیب بودن دیگه

من تو سفرهام معمولا زیاد چیزی برمیدارم که استفاده هم نمیشه. یه سالی میشه سعی کردم کمتر کنم وسایلمو. ولی تو سال جدید و سفر نوروزی میخوام کاملا خودمو تو این زمینه به چالش بکشم و نصف همیشه لباس با خودم بردارم. امیدوارم موفق بشم 

بچه ها من چند وقته انگار وسواس گرفتم. تو خونه های شلوغ اصلا نمیتونم تحمل کنم حالم شدید بد میشه. قبل ...

دختر آفتاب من از سالها قبل اینجوری بودم هر جا میرم اون جا تو ذهنم مرتب می کنم.خونه مامان ومادرشوهر منم شلوغه.هردوشون خیلی وسیله دارند.یعنی از حیاط،شون وسیله داره می ره بیرون.

ولی آبجیام به نسبت خوبن.کمدها وکشوهاشون مرتب.

چون جدید که خرید می کنند قبلی ها می ذارند خروجی.

شادی صدام کنید
برای منم همونطورشده بود 

بعد میشه بپرسم قابلمه های جدیدتون چه جتسی گرفتید ؟تکی گرفتید یا مجبور شدید سردیس بگیرید؟

چون برای من دوتا قابلمه مهمان ودوتا ماهیتابه اش سالمه.

دوتا قابلمه سایز کوچیک ویه ماهیتابه از سرویس چدن ام خراب شده

شادی صدام کنید
بعد میشه بپرسم قابلمه های جدیدتون چه جتسی گرفتید ؟تکی گرفتید یا مجبور شدید سردیس بگیرید؟ چون برای م ...

برای من سایز کوچک خورشت بود و یک مقدار بزرگتر برای پلو و یک ماهیتابه اینا رو دادم همشون  تفلون و چدن بودن در اصل دوتا کوچک و دوتامتوسط و یک ماهیتابه ،چدن سنگین خریدم یک قابلمه کوچک و متوسط  ،عزیزان گفتن استیل ولی نمی شد توماشین گذاشت 

منم هر خونه ای میرم خونه هارو بررسی میکنم ببینم چی اضافیه و تو ذهنم همشونو یکی یکی برمیدارم و میندازم سطل اشغال

چندوقته ازین ویدیوها تو یوتیوب میبینم که مال کساییه که کلی وسیله تو خونشون جمع کردن که حتی جا برای نشستن هم دیگه نیست. اونارو که میبینم دیگه حساسیتم نسبت به خونه بقیه کم شده و با خودم میگم خداروشکر هنوز به اون درجات شلوغی نرسیدن و اینجوری ذهنمو اروم میکنم

مثلا همیشه میرفتم خونه مادرشوهرم سرسام میشدم از شلوغی و وسایلی که از در و دیوار اویزون بود ولی این بار رفتم و با اون مدل خونه ها تو ذهنم مقایسه ش کردم و بیخیال تر شدم نسبت به قبل. با خودم میگم خوبه نسبت به اون خونه ها که دیدم خیلی هم تمیزه 😁

دختر آفتاب من از سالها قبل اینجوری بودم هر جا میرم اون جا تو ذهنم مرتب می کنم.خونه مامان ومادرشوهر م ...

ولی سعی می کنم کنار بیام باهاشون.

در حال حاضر فقط دوست دارم همسرم مینیمال شه چون رو زندگیم صد در صد تاثیر می ذاره.دیشب با چه ذدقی نصف فریزر خالی شد کیف کردم امروز رفته باغ خروس سر بریده دوباره پرشد من که خروس نمی خورم خودشم کو تا بخوره تموم شه.آه از نهادم در اومد.

یه کم سبزی تو یخچال بود ریخت دور بهش گفتم سبزی خوردن مثل نون سنگگ می مونه کم باید بخری تازه بخوری برای یکی دو وعده[سالهاست دارم میگم وسالهاست برای دو نفر دو کیلو سبزی می خره]

شادی صدام کنید
ولی سعی می کنم کنار بیام باهاشون. در حال حاضر فقط دوست دارم همسرم مینیمال شه چون رو زندگیم صد در صد ...

عزیزم نمیشه خرید رو خودتون به عهده بگیرین یا اینکه با لیست بفرستینش خرید؟

پارسال ماه های اول زندگی همسرم ذوق داشت، تو اوج شلوغی من، میرفت دوکیلو مثلا سبزی خوردن میگرفت. تو اینجور مواقع غر میزدم سرش و میگفتم وقت ندارم تمیز کنم خودت بشین تمیز کن و بعدش دیگه ازین مدل خریدا نکرد!

کلا زدم ذوقشو کور کردم البته تو این مورد راضی هم هستم چون اگه اونجوری پیش میرفت کار منو دوبرابر میکرد و هرروز میخواست با یه چیزی بیاد خونه. الان تا بهش نگم چیزی بخر اصلا نمیخره 

عزیزم نمیشه خرید رو خودتون به عهده بگیرین یا اینکه با لیست بفرستینش خرید؟ پارسال ماه های اول زند ...

نه نمی خوام مسولیت خرید قبول کنم‌.

ولی اینجوری هم نبودم سفت وسخت جلوش بگیرم

دیگه باید جدیت بیشتری به خرج بدم.

شادی صدام کنید