2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738482 بازدید | 44696 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم پیدا کردم

اخیش خوش اومدی حالا اگه میخوای چند صفحه برو قبل بخون یا هم بگو چه چیزایی داری و‌فک میکنی اضافن؟لباس؟وسایل خونه و آشپز خونه؟ لوازم آرایشی و بهداشتی؟

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
امیدوارم زود به ارزوت برسی عزیزم منم سفر با کوله رو دوس دارم اینکه کل زندگیت تو یه کوله جا بشه خیل ...

گفتید سفر با کوله،منو یاد یه خاطره سفر  انداخت

با چند تا خونواده رفتیم مسافرت 

یه بنده خدایی با همسرش فقط دوتا کوله نیمه خالی اورده بودن،رو حساب اینکه مسافرت با قطاره،اونجاهم که هتل برای غذا همه چی داره ...

خلاصه تو راه رفت و برگشت که برای چایی و شام و ناهار از بقیه انتظار همراهی داشتن حتی تو دادن ظروف مصرفی.

اونجا هم انقدر خرید داشتن و لزومی نمیدیدن چمدون بخرن همه رو گذاشته بودن تو چند تا نایلون های دسته دار که مرتب تو راه دسته هاش پاره میشد و دردسری بود براشون .

میخوام بگم که سفر با کوله قبل از اینکه چالش بردن واستفاده از لوازم و وسایل کم باشه،چالش ذهن آماده و رها از وابستگیه

وقتی یه فلاسک چای یا لیوان نمیبری پس یا باید چایی نخوری یا از بوفه بخری و نوش جانت کنی

یا نباید خرید زیاد و سوغات داشته باشی یا کنارش یه فکری برای حمل و نقل راحتش داشته باشی ....

❌لایک❌

من برای خونه تکونی که امسال ندارم.معمولا خونه تکونی ام شهریور انجام میدم که آفتاب حسابی می تابه وروزا بلنده می تونم شستنی ها بشورم.شستنی هام حسابی خشک بشه

رختخواب ها بذارم تو آفتاب.پنجره ها باز کنم خلاصه تابستون راحت ترم.شب عید در حد تمیز کردنی که قراره مهمون برامون بیاد.روبالشتی ها ورو تختی هام که مرتب می شورم ارتباطی به نوروز نداره

شادی صدام کنید

سلام منم خروجی داشتم سبد پلاستیکی وتخته که دوستان گفتن میکروب هست و قابلمه هام  که دوستان عزیز گفتن فروختم ونو خریدم وکفش هایی که نمی پوشیدم و کادوبود امسال هم چون مینیمال شدم لباس نمیخرم چون طبق مدپیش نمی‌رم معمولا ساده می گیرم 

امید داشتم سایزم برگرده بتونم برا عید لباس های خودمو بپوشم  دقیقا عین بشکه شدم داخل این لباس ه ...

از هرچی نیازته کم بگیر عزیزم که بعدا وزن کم کردی زیاد خروجی نداشته باشی حیفت بیاد

❌لایک❌
سلام منم خروجی داشتم سبد پلاستیکی وتخته که دوستان گفتن میکروب هست و قابلمه هام  که دوستان عزیز ...

مبارک باشه خریدهای جدید

اتفاقا موضوع قابلمه ها ذهن منم مشغول کرد قابلمه هام دوتا سایز کوچیک ومتوسط چدن در اثر استفاده کف اش ساییده شده به اصطلاح روحی شده توجه نکرده بودم ضرر داره.

یه قابلمه هم تفلون بود اونم تفلونش رفته.

دیگه این ها می مونه برای بعد از زایمان.

شادی صدام کنید

برای مسافرت خارج از استان فقط چمدون شامل لباس ووسایل شخصی.

برای مسافرت های چند  روزه داخل استان دوتا پتو+یه ملحفه که می کشم روی تشک ها وبالشت ها

یه سبد شامل میان وعده ومیوه ومواد غذایی وظرف وسفره برای خودم وهمسرم ونون ونمک وفلغل از این چیزا وسیخ کباب

یه ساک مسافرتی شامل پوشاک ولوازم بهداشتی خودم وهمسرم +وشارژر ومعمولا یه جفت مفش اضافه

وکوله پشتی ام.

زیراندازم همیشه صندوق عقب ماشین.

شادی صدام کنید

بچه ها من چند وقته انگار وسواس گرفتم. تو خونه های شلوغ اصلا نمیتونم تحمل کنم حالم شدید بد میشه.

قبلنا تحمل میکردم هر جوری بود. خونه مامانم اینا برام کابوس شده. بس که پر وسیله س. با این که خونه شون ویلایی و بزرگه بازم انگار داره میترکه. هر جا رو ببینی پره پرررررر. رو کانتر آشپزخونه، تو حمام و دستشویی، زیر تخت، پشت آینه، تو کمدها رو نگم😑 فقط دلم میخواد همه شونو بریزم تو سطل آشغال.

اصلا خونه قابل تمیز شدن نیست. هر موقع من رفتم انگار با هم ریخته س. کلی ام تمیز میکنه مامانم ولی بی فایده س.

من ی اسپری بدن خریدم جدیدا ب عنوان ورودی

و خروجی یه اسپری بدن داشتم که بوشو دوست نداشتم اونو گذاشتم توی دسشویی استفادش کنیم تا تموم بشه یه اسپری خوش بو کننده ام تو دستشویی خالی بود ب عنوان نما انداختم دور😃

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...