2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738264 بازدید | 44695 پست

سلام خانوما خسته نباشید..من این چند روز بیکار نبودم و دوتا بافت داشتم ک نمیپوشیدمشون شکافتم تا برای اون رو بالشی ک با پیرهن شوهرم درست کرده بودم پر کنم،دیگه نرم بخرم،،و دوتا کش مو خریده بودم که دوتا مخملی رفت خروجی،،و چندتا لوازم ارایش،چون یکی دو هفته پیش کلی لوازم آرایشی ریخته بودم دور کمه،باز چک کردم اینا دراومد😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اهل یوتیوب هستین به صفحه این خانم سر بزنین مینیمالیسته و من واقعا ویدیوهاش رو دوس دارم. انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی بازم دست و پا شکسته یه چیزایی از حرفاش میفهمم هرروز میرم ویدیوهاشو نگاه میکنم خیلی تاثیر مثبت گذاشته رو من. اگه شما هم صفحه خوبی دیدین ممنون میشم اینجا بذارین  

https://youtu.be/wpfeOiXEAf0

(تاحالا اینجا لینک نذاشتم نمیدونم درسته یا نه) 

عزیزم😪 با تشویق و جایزه دادن چی؟ من خودم تا جای ممکن این روش رو انجام نمیدم ولی گاهی نتایج خوبی د ...

ننه هیچکدوم جواب نداده،همش میگم فقط زمان لازم داره بزرگتر بشه.  اما تو این مدت خیلی اذیت میشیم هم خودش هم من

ننه هیچکدوم جواب نداده،همش میگم فقط زمان لازم داره بزرگتر بشه.  اما تو این مدت خیلی اذیت میشیم ...

حق داری عزیزم.

زمان خیلی از مشکلات این مدلی رو حل میکنه.

فقط تا میتونی رو اعصاب خودت کار کن که قوی شه. پنج سال و نیمه که مادرم و به نظرم مهم ترین شاخصه یه مادر باید اعصاب آروم و هوش هیجانی بالا باشه. خودم خیلییی راه مونده تا برسم به ایده آلم ولی از قبل بهتر شدم. 

باهاش تا میتونی رفاقت کن و مراقب خودت هم باش. هر کاری میتونی بکن تا حال دلت بهتر شه. اینجوری بچه تونم بهتر میشه حالش.

ننه هیچکدوم جواب نداده،همش میگم فقط زمان لازم داره بزرگتر بشه.  اما تو این مدت خیلی اذیت میشیم ...

نمیدونم بچتون چندساله هست ولی زمان بدید تا با مشکلات بعدی مثل شب ادراری نگه داشتن دستشویی مواجه نشید

دخترم بعد سه سال سه ماه موفق شدم پوشک گرفتم پسرم هم الان سه سال هشت ماهه هست هنوز شب پوشک میکنم و هیچ عجله ای ندارم

حق داری عزیزم. زمان خیلی از مشکلات این مدلی رو حل میکنه. فقط تا میتونی رو اعصاب خودت کار کن که قوی ...

منم همیشه درحال بهتر کردن و بالابردن روحیم هستم همش تا فرصت کنم کتاب میخونم تا چیزای جدید یاد بگیرم و ذهنم متحول بشه تا تحملم بره بالاتر.حتی فیلم دانلود میکنم تا ذهنیتم عوض بشه.اما گاهی چندین روز فرصت نمیکنم به روحیم برسم.الان یکماهه فیلم دان کردم نشده ببینم.یا کتابمو توی این ماه زیر ۶صفحه خوندم،مادر بودن خیلی سخته،ممنون که بهم انرژی میدی

دوستان این وسایل جارو برقی به چه درد میخوره شما ازشون مدام استفاده میکنین؟

وصل میشن به سری جاروبرقی برای جاهایی که باریک تره.مثل درز مبلمان پنجره ها چارجوب درها قرنیز ها

من بله استفاده می کنم

شادی صدام کنید