2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738867 بازدید | 44705 پست
شاید باورتون نشه ولی شال وروسری هام با لباس خونکی هام الان مرتب کردم همش تو یه کشو جا شد. خلاصه این ...

از طرفی هر چقدر فکر می کنم می بینم نوزاد اتاق نمی خواد.

به راه رفتنم بیافته قاعدتا کفشاش می ره تو جا کفشی نه اینکه بجینم تو کمد لباس های تا ۳ سال یا ۴ سال کمد دیواری خودم جا داره لباساش کنار لباسای خودم اویزون کنم.

شادی صدام کنید

ما حمام مون باکس نداره و کوچیک هست حتی رختکن هم نداره یه طبقه دوتایی جمع جور واسه شامپو ها و لیف و اسکراب و ژل شستشو وونرم کننده هست یه سبد هم گوشه ورودی درب برای آشغال (قبلا یه جارو بود که گذاشتم خروجی با جارو راه پله کف حموم جارو میکنم) که حوله میپوشیم میریم اتاق خواب اونجا از وسایل استفاده می‌کنیم 

ژیلت و ناخن گیر و گوش پاک کن اینا رو توی حمام نمیشه نگه داشت به مرور به خاطر رطوبت جرم میگیره

جالبه گوش پاک کن گفتید استفاده ندارید پس برای تمیز کردن گوش از چه آیتمی استفاده میکنید ما هر سه هفته یک بسته تموم میکنیم

خلال دندون هم به ندرت استفاده می‌کنیم بیشتر برای خمیر بازی بچه ها.  مهمان هامون یه بسته دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سیسمونی نگرفتم البته به مدل که مردم میچینن فقط لباس های نوزادی و وسایل بهداشتی و ست تشک وبالشت و اغوش و یه دونه کالسکه و ساک بچه چندتا جغجغه  از اینجور وسایل وسایلشم چون زیاد نبود تو کمد خودم جا دادم ولی اگه قبلا بود احتمالا یه کمد دو در که کشو داشته باشه براش میگرفتم تا از اول یاد بگیره وسایلشو منظم نگه داره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
از طرفی هر چقدر فکر می کنم می بینم نوزاد اتاق نمی خواد. به راه رفتنم بیافته قاعدتا کفشاش می ره تو ج ...

خب الان درست فکر می‌کنید شما بچه به سینه خیز افتادن و راه رفتن بیفته اگر اتاق جدا با وسایل خودش بچینی دم به دقیقه باید مرتب کنی و به نظرم بذار اتاقش خالی باشه تا بهتر بتونه بازی کنه اگرم واسه غذاخوردن توی صندلی ننشت اتاق خودش راحت غذابخوره بدون اینکه دغدغه داشته باشی وای دستاش کثیف زده به کمد و تخت و عروسک اینا 

من خودم اتاق بچه هام واسه دوقلو بودن از هرچیز دوتا داشتم تا خرخره پر بود الان دیگه داره چهار سالشون پر میشه هنوز توی تخت خوابیدن رو دوست ندارن و فقط برای من زحمت تمیز کردنشون هست 

شما الان خیلی دقیق بررسی کردی حرف همسرتون هم درسته وسایل بهداشتی لباس بخر پول هم نگه دار و به روز وسایل مورد نیاز تهیه کنید

ما حمام مون باکس نداره و کوچیک هست حتی رختکن هم نداره یه طبقه دوتایی جمع جور واسه شامپو ها و لیف و ا ...

فکر کنم همه گوش پاک کن داشتن به جز ما

من از اول استفاده نمیکردم چون این جرم های داخل گوش کاملا وجودشون لازمه و خود بدن تولیدشون میکنه برای به دام انداختن میکروب ها که وارد گوش نشن و حتی تو حمام هم همین که با دست و با اب بشوریم کافیه لازم نیس خیلی داخل گوش کنکاش کنیم و جسم خارجی واردش کنیم. البته که نظرها متفاوته ولی این نظر منه برای همین گوش پاک کن استفاده نداریم 

عزیزم منکه ۳سال پیش  فقط  چیزای واجب رو خریدم  بجاش مابقی پول رو ربع سکه خریدم برای دخترم نگه داشتم .

خیلی راضیم‌از این کار  خییییلی ...

هدیه هایی ک بعدا نقدی اوردن براش باز دادم طلا 

مرسی بچه ها.

خیلی باید مقاومت کنم از سد این سیسمونی بگذرم.به امید خدا درست وغلط تشخیص بده وبه سنی که برسه که بخواهیم اتاق اش جدا کنیم اون موقعه خرید می کنیم واتاق اش می چینیم.

شادی صدام کنید
ما حمام مون باکس نداره و کوچیک هست حتی رختکن هم نداره یه طبقه دوتایی جمع جور واسه شامپو ها و لیف و ا ...

گوش پاک کن خیلی ضرر داره برای گوش عزیزم. من سالهاست استفاده نمیکنم. بعد حموم با یه دستمال کاغذی گوشم رو تمیز میکنم. به هیچ عنوان نباید گوش پاک کن یا هر چیز دیگه ای داخل گوش بشه.

یه بسته گوش پاک کن داریم برای تمیز کردن وسایل گاهی استفده میکنیم.

عزیزم منکه ۳سال پیش  فقط  چیزای واجب رو خریدم  بجاش مابقی پول رو ربع سکه خریدم برای د ...

اره منم قراره با پول سبسمونی اش ربع سکه بخرم

یا همسرم میگه بذار بانک وام بگیر.

هنوز قطعی تصمیم نکرفتیم.

شادی صدام کنید
مرسی بچه ها. خیلی باید مقاومت کنم از سد این سیسمونی بگذرم.به امید خدا درست وغلط تشخیص بده وبه سنی ک ...

اره عزیزم  منطقی بشین فکر کن  دختر من ساله  بعد ان شاالله میشه ۴ساله  خیلی راحتتره  برام  و اینکه  ذوقشم میبینم !

اصلا نوزاد  کلا  کنار مادره

اره منم قراره با پول سبسمونی اش ربع سکه بخرم یا همسرم میگه بذار بانک وام بگیر. هنوز قطعی تصمیم نکر ...

شادی جان. من با پول هدیه های نقدی موقع زایمانم گوشواره خریدم. همسرم میگفتن بذاریم بانک برای پسرمون. من گفتم نه میرم یه تکه طلا میخرم استفاده میکنم. بعدها هر موقع بزرگتر شد میدمش به خودش. خواست نگه داره خواست بفروشه هر جور پسرم صلاح بدونه. 

پول سیسمونی که خیلی بیشتره به نظرم سکه بگیری خیلی خوبه

شادی جان. من با پول هدیه های نقدی موقع زایمانم گوشواره خریدم. همسرم میگفتن بذاریم بانک برای پسرمون. ...

من خودم با پس اندازم خرد خرد طلا وربع سکه خریدم.اتفاقا الان که خروجی هام نگاه می کنم میگم می تونستم با پول اینا چندتا دیگه ربع سکه بخرم.

حالا هفته دیگه برم سونو و بیام تصمیم می گیریم در مورد مبلغ سبسمونی اش

شادی صدام کنید
منم سیسمونی نگرفتم البته به مدل که مردم میچینن فقط لباس های نوزادی و وسایل بهداشتی و ست تشک وبالشت و ...

اره این  کمدها  عالین  .

منم از  همین خریدم  یه کمد هستش  که سمت چپ کمد برای اسباب بازیه  

سمت راست  برای  آویز کردن لباس و قسمت پایینش طبقه بندیه !

پایینشم ۲تا کشو برای لباس هستش !

اما اگر الان برگردم عقب  سرویس حمامش رو  فقط  یه ۴پایه و وان حمام میخریدم فقط کافی بود !

من ست کامل خریدم  آخه آفتابه کوچیک جدا به چه دردم میخوره  یا از اون قصری ها  چیه اسمش دقیق نمیدونم که بچه توش  دستشویی کنه   اصلااااا ب دردم نخورد 

و فرچه ی شست و شوی  شیشه شوی  

برای شیشه ی شیر !  خب دخترم  شیر خشک نخورد اصلا  رفلاکس داشت و ...دکتر گفت نده  

اصلا اون فرپه شست و شو  باز نشد  بهترین مارکه  چیکو   خریدم کامل توی بسته بندیش مونده !

اینم از اشتباهاتم