2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
خانما شما خلال دندون نخ دندون پد ارایش پاک کن و پنبه  و ماسک های صورت اینجور چیزا رو کجا نگه می ...

خلال دندون تو کابینت آشپزخونه +نخ دندون پیش مسواک‌ها بالای روشویی+ماسک صورت اینا ندارم سه تا کرم یکی برای منافذ باز صورتم یکی دور چشمم یکی ضد لک اینا چون خیلی استفاده میکنم گذاشتم توی یه باکس کنار آینه پذیرایی+پنبه پشت میز آرایشی 

مال خودم نمیگم کلی دارم میگم

خلال دندون،مسواک وخمیردندون،نخ دندان،پدهای ارایشی،لوسیون های بهداشتی صورت خانم ها،نواربهداشتی 

گوش پاک کن ،پنبه

از نظر من تمام این ها باید تو باکس سرویس بهداشتی باشه چون همش اونجا استفاده میشه خوب باکس ها درب هم دارند از آلودگی ها دورند.ولی یه مشکلی هست اینکه تمام سرویس ها باکس ندارند،یا اگه دارند انقدر جا نداره.عزیزانی هم که مسناجرند کارشون سخت تره.

من به شخصه میگم کاش از هزینه های پرت زندگیمون می زدیم یه خونه اصولی داشتیم.قبلا هم گفتم ما فکر می کنیم پول داریم ولی درست وفکر شده هزینه نمی کنیم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان همه  شونو گذاشتم تو کشو لوازم ارایشم  و حتی مسواک و خمیر دندونم گذاشتم تو کشو  کنار روشویی نمیتونم بزارم خاک میگیره و ...

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
مال خودم نمیگم کلی دارم میگم خلال دندون،مسواک وخمیردندون،نخ دندان،پدهای ارایشی،لوسیون های بهداشتی ص ...

مال خودم گوش پاک کن،مسواک وخمیر دندان،اسکراب صورتم،

خلال دندان ،دهان شویه هامون وقبل از بارداری ام نوار بهداشتی تو باکس سرویس بهداشتیه فقط نخ دندان بیرون چون همسرم مداوم استفاده می کنه که باید بگم بره سرویس انجام بده.

شادی صدام کنید
خانما شما خلال دندون نخ دندون پد ارایش پاک کن و پنبه  و ماسک های صورت اینجور چیزا رو کجا نگه می ...

پد آرایش پاک کن، پنبه و خلال دندون کلا استفاده نداریم.

نخ دندون تو باکس دستشویی کنار مسواکهاس.

گوش پاک کن هم تو کشو لوازم آرایشم

مال خودم گوش پاک کن،مسواک وخمیر دندان،اسکراب صورتم، خلال دندان ،دهان شویه هامون وقبل از بارداری ام ...

ما خونه مون باکس نداشت دستشویی ش. آینه داشت فقط. خودمون آینه جدید و باکس کنار آینه درست کردیم.

داخلش مسواک، خمیر دندون، نخ دندون، نوار بهداشتی

و فوم شستشو صورت، کرم آبرسان و دور چشم خودم(صبحا صورتم رو میشورم با فوم و آبرسان و دور چشم میزنم) هست.

اگر زحمتی نیست ابعادش رو بگو منم اینترنتی سفارش بدم گلم 

ارتفاع حدود ۵۳

عرضش ۱۰۰ سانت.

البته سایزهای بزرگترم داشت دیج ی کالا ک برای کمد من بزرگ بودن 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
چقد خوب شده  من تشک هام بزرگه دو تاش تو یه کاور جا نمیشه. یه دونه هم میذارم خالی میمونه

باید با پتو مسافرتی و ملحفه و بالش پرش کنی ک قشنگ واسته

خلال دندون استفاده نداریم. نخ دندون توی دستشویی کنار مسواکها... گوشت پاک کن توی دراور کنار وسایل آرایشی 

ارتفاع حدود ۵۳ عرضش ۱۰۰ سانت. البته سایزهای بزرگترم داشت دیج ی کالا ک برای کمد من بزرگ بودن  

ممنون لطف کردی گلم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

این کتاب+دوتا کتاب دیگه رفت خروجی .خودم نخریدم تو انتخاب کتاب خیلی دقت می کنم این ها برام فرستادند.اون بند عینکی که عکس اش دادم+یه خوشه گندم دور از چشم همسرم+اون کیف مشکی که عکس اش دادم+یه روسری قهوه ای نوگذاشتم تو نایلون تو کمد اگه چیزای دیگه هم خواستم بهش اضافه کنم بذارم خروجی

شادی صدام کنید

بچه ها من هنوز درگیر مبحث سبسمونی ام.از طرفی می دونم ایتم هاش به دردم نمی خوره.از طرفی ذوق چیدن اتاق شون سالها داشتم.باز چند روز پیش حرف اش زدیم همسرم میگه فقط لباس ووسایل بهداشتی اش بخریم.

با پاکسازی هایی که انجام دادم یک کشوی بزرگ  میز پاتختی ام+دوتا کشوی متوسط+دو قفسه متوسط رو به بزرگ 

تو اتاق خوابم خالیه که می تونم وسایل نی نی بذارم وسایل که همش لباس دیگه.شیشه شیر وپستونک واینا که می ره تو اشپزخونه.رختخوابهاشم پیش رختخوابهای ماست.

شادی صدام کنید
بچه ها من هنوز درگیر مبحث سبسمونی ام.از طرفی می دونم ایتم هاش به دردم نمی خوره.از طرفی ذوق چیدن اتاق ...

شاید باورتون نشه ولی شال وروسری هام با لباس خونکی هام الان مرتب کردم همش تو یه کشو جا شد.

خلاصه این سیسمونی خیلی ذهنم مشغول کرده

همسرم میگه پولش برای خودت نگه دار

شادی صدام کنید