2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740139 بازدید | 44731 پست
من پارسال هفت سینم رو با پیاله های سرویس کریستالم چیدم خیلی ها هم تعجب کردن گفتن جوان هستی یکم با سل ...

بهترین کارو کردی عزیزم

به نظرم خود ایرانیان باستان هم اینقدر تجملاتیش نمیکردن قضیه رو. ما نسل جدید هستیم که اینقدر خودمونو درگیر ظواهر و... کردیم. هرکسی از هرچیزی که تو خونه داره استفاده کنه بهتره تا اینکه براش هزینه ای کنی که سال بعدش ندونی باهاش چیکار کنی

منم هفت سینم رو با پیاله های پذیرایییم چیدم. اصلا هم حرف کسی برام مهم نیس. البته مهمون زیادی هم ندارم فقط خانواده درجه یک شوهرن که اونا هم اصلا به سفره هفت سین اهمیتی نمیدن! و بعضیاشون اصلا نمی چینن 

خودمم خیلی اهل تجملات نیستم و دوس دارم همه چی ساده باشه و بیشتر به معنا و مفهوم هفت سین چیدن اهمیت میدم تا دکور و خوشگلی و اینا

سبزه هم نکاشتم به جاش گل پتوسمو گذاشتم. امسال هم همینجوری میچینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو کردی عزیزم به نظرم خود ایرانیان باستان هم اینقدر تجملاتیش نمیکردن قضیه رو. ما نسل جدید ...

آفرین واقعا زیباست 😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

یکی از دوستان تو بحث پوشاک گفته بودند هنوز نمی دونند چی باید بپوشند در اولین فرصت یه چرخی تو نت بزنید واز بین استایل های مختلف استایل خودتون انتخاب کنید این استایل باید:

مقدار پوشش با اعتقادات دینی شما وفرهنگی که توش بزرگ شدید همخوانی داشته باشه.

پوششی باشه که با همسرتون سر انتخابش به مشکل بر نخورید.

رنگ هایی که تو استایل انتخابی به کار می ره باید به رنگ پوست شما بیاد

بودجه لازم برای تهیه این استایل داشته باشید.

آیتم های مختلف این استایل تو مهمونی،طبیعت گردی و تو خونه کاملا بررسی کنید.

یکبار برای همیشه تکلیف خودتون با لباس انتخابی تون روشن کنید تا درگیر دنیای مد یا خریدهای بی هدف نشید.

برای این قسمت حسابی وقت بذارید.

شادی صدام کنید
یکی از دوستان تو بحث پوشاک گفته بودند هنوز نمی دونند چی باید بپوشند در اولین فرصت یه چرخی تو نت بزنی ...

کاملا موافقم من خیلی جو گیر شدم برای مانتو . پارسال ی دونه ژاکارد دوختم در حالی ک واقعا منو چاق تر نشون میده برای آدمای استخوانی خوبه نه من الان هم مونده سر دستم تا لاغر کنم اوکی بشه برام 

منم تصمیم داشتم مانتو کتی بخرم امسال بعد یادم اومد هر بار مانتو کتی خریدم بیشتر از دو بار نپوشیدم این شد که پشیمون شدم و تصمیم گرفتم ی مانتو بگیرم ک بشه همه جا پوشید و کاربردی تر باشه تازه اونم نمی‌خواستم بخرم اما امروز ک مانتو هام رو پوشیدم برام تنگ بودن و هنوزحا دارم اندازه م بشن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
یکی از دوستان تو بحث پوشاک گفته بودند هنوز نمی دونند چی باید بپوشند در اولین فرصت یه چرخی تو نت بزنی ...

بعد از اینکه استایل تون انتخاب کردید چشماتون باز کنید وبدون ذره ای مکث تمام آیتم هایی که با استایل انتخابی تون هماهنگی ندارند از کمدها وکشوهاتون خارج کنید.

برای مثال من به سه  دلیل نباید لباس قرمز تک رنگ بخرم:

قرمز به من نمیاد......تو محیطی که درش هستم قرمز رنگ جیغ حساب میشه حتی اگه استفاده کنم معذبم.....تو استایل انتخابی من رنگ قرمز یا کاربرد نداره یا خیلیییی کم کاربرد داره.

در نتیجه یه کیف قرمز،شال قرمز،شومیز قرمز از کمد لباسام حذف کردم فقط یه مانتوی قرمز مونده جنس ورنگ عالیه نگه داشتم واسه یلدا ومناسبت های تولدی.

شادی صدام کنید
بعد از اینکه استایل تون انتخاب کردید چشماتون باز کنید وبدون ذره ای مکث تمام آیتم هایی که با استایل ا ...

چقدر خوب راهنمایی میکنید 

منم چند ماه دیگه عقد برادر شوهرم هست محضری هست. میخواستم کیف و کفش جدید بخرم اما منصرف شدم ی کیف و کفش کاملا نو  عسلی دارم سعی میکنم لباسی بخرم ک با اون بشه ست کرد 

بعد از اینکه استایل تون انتخاب کردید چشماتون باز کنید وبدون ذره ای مکث تمام آیتم هایی که با استایل ا ...

ب نظرتون با کیف و کفش عسلی چه رنگ مانتویی اوکی هست ؟