2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739653 بازدید | 44717 پست
خوب با رنگ عسلی اولین چبزی که به ذهن می رسه،سفید کرم،قهوه ای کم رنگ

ممنون . یه کت و شلوار خاکی رنگ دارم فقط باید دکمه هاش رو عوض کنم ک بشه با اونا پوشید . عالی میشه اگر تا اون موقع اندازه م بشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم خودم کرم یا شیری یا سرمه ای قشنگه. این رو هم تو یه سایتی دیدم

وای مرسی عالیه این 😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خانوما میخوام واسه بچه هام اینترنتی لباس سفارش بدم جنس سوپر پنبه یعنی چجور یعنی میشه تابستان هم پوشی ...

عزیزم سوپر پنبه یعنی فقط از پنبه خالص ساخته شده

اگه یک رو باشه برای تابستون خوبه. ضخیم ترها که اصطلاحا میگن پنبه دورو ، معمولا برای بهار یا اوایل پاییز مناسبه 

سلام دوستان .من چندوقتی که این تاپیک رو میخونم .کلی لذت بردم .خاستم باشما شروع به پاکسازی کنم اماتصمیم گرفتم اول ازهمه کارای نیمه تمامم رو تموم کنم بعد برم سراغ تمیزکاری عیدو خروجی هام .چندسالی هست که یه قالی زدم اما نمیبافتم تصمیم گرفتم انشالله تا وسطای اسفند قالی روتموم کنم وبرای سال تحویل ازخونم رفته باش .اینم خودش یه پاکسازی مهمه چون دیگه رومخمه 

سلام دوستان .من چندوقتی که این تاپیک رو میخونم .کلی لذت بردم .خاستم باشما شروع به پاکسازی کنم اماتصم ...

به سلامتی تمومش کنی عزیزم. دقیقا راست گفتی اخرین روزهای سال رو داریم میگذرونیم خیلی خوبه کارهای نیمه تموممون رو تا سال بعد کش ندیم و پرونده هایی که تو ذهنمون بازه یکی یکی ببندیم و با خیالی اسوده تر وارد سال جدید بشیم

منم امروز یه سمساری پیدا کردم که به نسبت دردسر های فروش دونه دونه وسایل خونه تو دیوار،قیمتش بد نیست 

همه رو خورد خورد که پاکسازی کردم جمع میکنم میاد می‌بره 

کلی بار اضافی از ذهنم برداشته شد

@setina     عزیزم برای رژیم پرسیده بودی درخواست بده اونجا بهت توضیح بدم  چون خا ...

ممنون گلم درخواست دادم 

با نظر شادی جون هم راجب کنترل ورودی ها به شدددت موافقم 

اینکه مرتب ورودی های هیجانی داشته باشیم ،از اونورم مرتب به دنبال پاکسازی باشیم که فایده نداره 

قبلا هم یه بار گفتم من برای کنترل ورودی هام و جلوگیری از خرید هیجانی مخصوصا تو زمینه پوشاک ،به خودم میگم فکر کن اینو خریدی و تو ذهنم کاملا خریده شده فرضش میکنم اگر. بعد یکی دو  هفته کمبودش رو احساس کردم و هنوزم میخواستمش ،میرم میخرم