2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست
مثل مبحث قابلمه ها وچاقو ها هر تجربه ای از خرید غیر ضروری دارید حتما بگید.تو مثال ظرفهای سفالی یا مش ...

دقیقا این قضیه با مدهای مختلف و به اشکال مختلف تکرار میشه

الان دقت کنید لوازم چوبی و باکس و اینجور چیزا

قبلا سماور ذغالی و میز خاطره

یه مدت مجسمه های سفالی و ...

یا ست های برنزی

خب اگه بخوایم هر روز دنباله رو مدها باشیم که نمیتونیم ذهنمون رو آزاد کنیم 

پس باید یه سبک زندگی رو انتخاب کنیم

و دیگه از تبلیغات و حاشیه ها خودمون رو دور نگهداریم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ماشالا چه فعال کاش عکس میزاشتی عزیز

والا اینقدر سریع همه رو جمع کردم ب عکس نرسید بچه م کوچیکه و خیلی بهانه میگیره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درب شیشه هارو با سیم ظرفشویی سابیدم که رنگش شبیه ظروف حبوباتم بشه و دیگه برای خرید در هزینه نکنم ولی ...

با رنگ اکریلیک رنگشون کن قشنگ میشن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

گزارش امروز:

کل کیفهای مجلسی و دم دستی و کوله هام هفت تاس که سه تاشو گذاشتم خروجی (بعد چندسال استفاده)بدلیل خراب شدن و بدریخت شدن

و دیگه هم قضد ندارم اضافه کنم

یه کیف مشکی مجلسی دارم ک مدپایداره و پنج ساله یارمه تومجالس و چندسال دیگه هم میمونه

یه کیف دوشی سبک کوچیک سوسنی دارم 

و دوتا کوله کرمی و مشکی ک دانشگاه میبرو

اگه نیازم بشه شاید شاید یه کیف دم دستی مشکی بخرم ازین مدل خزهای مصنوعی پرز بلند 

چرا؟

نمیدونم والا میگفتن مگه چاقو نداری  و .... چند سال رفتما اخر پارسال رفتم خریدم بدار مهمان 😓البته از چاقو های که گرفتم خیلی راضی هستم ولی قبلی ها مونده تو گوشه کابینت دیگه عملا  استفاده ندارم ازشون مگر صبحانه مثلا کره و پنیر و...

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچه ها توجه کنید پاکسازی ها به هرشکلی زمان بره.ما همچنان روزمره ورودی داریم.در مورد ورودی ها بیشتر ح ...

قراره این چند روز چند تا ورودی داشته باشم.

۱۶ تا بانکه مارک اریسام که چند روز پیش یکی از دوستان گفتن ازشون راضین. قبلا خواستم ۲۰ تا سفارش بدم به ۱۶ بسنده میکنم فعلا. واسه دمنوش و چیزای دیگه چیزی ندارم. همه همینطور تو پلاستیک موندن. ☹️

یه سفره قلمکار جنس معمولی فقط برای نون خریدن، چون تو نونوایی همه دستشون به اونجایی که نون رو میذارن تا سرد بشه میخوره و چندان تمیز نیست. 

برس جارو دستی، چون برساش بعد چند سال استفاده خراب شد انداختم دور.

نظم دهنده سیم

یه صافی چای، مال خودم خراب شده. 

میخواستم برا پسرم کتاب سفارش بدم از خیرش گذشتم چون پسرم نامنظمه و وسایل رو پخش میکنه تو خونه در عوض امروز با هم میریم و تو کتابخونه عضوش میکنم. 

دیروز یکی از دوستان گفتن هدبندشون رو گذاشتن خروجی جالبه منم هدبند گرفتم ولی حتی یه بار هم استفاده نکردم اون رو باید بذارم خروجی و همینطور مقنعه ام رو. 

شوهرم رو راضی کردم که یکی از کت و شلواراش رو بذارم تو دیوار امیدوارم فروش بره. فقط یک یا دو بار پوشیدش. 

ازش تعجب میکنم اون که اصلا اصلا اهل کت نیست چرا سه تا نو داره. و حدود ۲۰ تا پیرهن دکمه دار نو و شلوار پارچه ای. چی بشه سالی یکبار یکی از اینا رو استفاده کنه. 🙄

واقعا فهمیدن سلیقه و علایقمون خیلی مهمه من خودمم متاسفانه تو انتخاب لباس هنوز سلیقه ی خودم رو  نمیدونم. البته نسبت به قبل بهتر شدم. قبلا خریدای اشتباهم خیلی بیشتر بود. مثلا موقع عروسیم رفتم دو جفت کفش سفید و دو شال سفید گرفتم. 

شالها و یه جفت کفش رو گذاشتم خروجی ولی یه جفت کفش عروسیم هنوز وبال گردنمه. 🙁

دیروز یکی از دوستان گفتن هدبندشون رو گذاشتن خروجی جالبه منم هدبند گرفتم ولی حتی یه بار هم استفاده نک ...

همسر منم کلی پیراهن داره اما اکثرا تی شرت میپوشه. مگر عروسی باشه که با کت و شلوار مجبور شه بپوشه. شغلش هم آزاده. واسه همین تقریبا تی شرت تنشه همیشه. کلی تی شرت داره که خب کاربردیه اما پیراهناش....😪اجازه هم نمیده به پیراهناش دست بزنم😒

دقیقا این قضیه با مدهای مختلف و به اشکال مختلف تکرار میشه الان دقت کنید لوازم چوبی و باکس و اینجور ...

من پارسال هفت سینم رو با پیاله های سرویس کریستالم چیدم خیلی ها هم تعجب کردن گفتن جوان هستی یکم با سلیقه می‌بودی خرید میکردی این همه هفت سین خوشگل . بخاطر حرفهای دیگران تصمیم گرفته بودم  امسال هفت سین لاکچری متفاوت بخرم اما الان ک مینی‌مالیست رو برای سبک زندگی انتخاب کردم منصرف شدم ی اردور خوری هفت خونه دارم جنسش چوبیه امسال از اون بعنوان هفت سین استفاده میکنم اون یه تومن هم ک میخواستم بدم هفت سین دیشب ریختم برا مادرشوهرم با دولابی ک قبلا پیشش داشتم برام ی تیک طلا دست دو بخره چون خودم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بازار 

از این ب بعد با دقت و وسواس زیاد ورودی هام رو انتخاب میکنم 

همسرم کلی لباس نو داره ک‌براش کوچیک شده همه رومیخوام جدا کنم بدم ب براد شوهر و برادرم ک سایزشون میشه . بهش گفتم از این ب بعد فقط از هر چیزی دو‌تا بخر نهایت هر وقت نیاز بود میخوره بازار همیشه هست فرار که نمیکنه 

برای خودم هم فقط ی شلوار لی و یه شومیز شلوار میخرم اونم چون سابزم تغییر کرده وگرنه اونم نمیخریدم 

کاش زودتر اینجا رو دیده بودم برا عید دخترم شش دست خونگی خریدم البته چهار ماهه س و این که این لباس های فعلی ش نهایتا تا عید اندازه س هستن 

در مورد سفره هفت سین اگه قصد خرید هم دارید آیتم هایی بخرید که در موارد دیگه هم کاربرد داشته باشه.من کاسه های آبی سفالی ۶ تا خریدم چندسال با همون ها سفره هفت سین می چینم فقط برای زیبایی تو چیدمانش تغییر ایجاددمی کنم که تکراری نباشه ضمن اینکه از این کاسه ها برای تنقلات خوردن،سر میز نهار وشامم زیاد استفاده کردم.یعنی آیتم کاربردی بوده.

شادی صدام کنید