2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9047169/زنانی-که-کتاب-میخوانند-برای-جوامع-نابرابر-خطرناکند ...

ممنون عزیزم.. چ خوب میشه ک تاپیکها و کتابهای مفید رو ب هم معرفی کنیم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

سلام م بیشتر لباس میپوشم و نو هستن بندازم بیرون؟

وسایل چی دور کنم متاهل نیستم

و یک اتاق دارم بنظرتون چه تغییری ایجاد کنم مخصوصا برای عید و خونه تکونی 

تختم دونفره سنگین هست

لطفا برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام م بیشتر لباس میپوشم و نو هستن بندازم بیرون؟ وسایل چی دور کنم متاهل نیستم و یک اتاق دارم بنظرت ...

سلام اکر استفاده میکنین چرا بندازین دور؟ من چیزایی می گذارم کنار که استفاده نمی‌کنم.حتی چیزای نو هم شده گذاشتم کنار...

سلام م بیشتر لباس میپوشم و نو هستن بندازم بیرون؟ وسایل چی دور کنم متاهل نیستم و یک اتاق دارم بنظرت ...

نه عزیزم دور ننداز.

اگر باب میلت نیستن یا کوچیک یا زیادی بزرگن میتونی بفروشی یا ببخشی.

اما اگر دوسشون داری و استفاده میکنی نگه دار. چند تا برای دم دست بذار بقیه شو تو کارتن یا چمدون جمع کن که شلوغ نباشه کمدت.

هر چیزی که بیشتر از یکساله استفاده نکردی رو نگاه کن و اگر نمیخوای بده به کسی یا خیریه یا بفروش مثلا. 

اینجا ما دقیقا نمیدونیم شما چی دارین و چی نه.

خودتون بهتر از بقیه میدونین چی لازمتونه. همونا رو نگه دارین و کم کم وسایل اتاقتونو پاکسازی کنین تا حسابی برای عید خلوت بشه.

اوائل که صفحه های اول تاپیک بودم مطالب میخوندم  و  سبدهای بزرگ مسافرتی پر از وسایل رد میکر ...

من چند وقته این تاپیکو دیدم دقیقا مث اون اوایل شمام دوس دارم همه وسیله هامو یکجا بزارم خروجی😁😁

سلام عزیزان 

من اولین باره تو نی نی سایت پیام و نظر میذارم

نزدیک یک ماه طول کشید تا همه ی کامنت ها رو بخونم 

با هاتون زندگی کردم این مدت رو مخصوصا استارتر و که برای بچه ی اول باردار بود تا رسید به دوم و... داستان پارچه‌ های @ماهی_تنگ_طلا 😂

@elsayyyy   و سرویس مسیش و بخشندگی هاش

@ترسو68   و شادی جان پنتری و جهیزیه ی نویی که نمیتونست کاریش کنه

و.....

من موقع خرید جهیزیه که تقریبا 4 سال پیش بود تا حد زیادی مینیمال عمل کرده بودم  و لوازم ضروری و جنس خوب به جای یه عالمه وسایل غیر کاربردی و اضافه یا جنس بد یا متوسط بگیرم 

ولی از نظر پوشاک و کیف و کفش وحشتناک عمل کردم 

و فقط تو مجردی جمع کردم که وقتی ازدواج کنم انقدر مهمونی و دورهمی قراره برم که کم هم میارم 

از شانسم شوهرم خیلی کم فامیل داره و اونم همه دورن ازمون ،فامیل های خودمم همه دورن و ما و مامان و بابام فقط توی یه شهر هستیم 

خلاصه هیچکدوم از لباسام برام کاربردی نیست و وحشتناک زیاد دارم

حتی آشپز خونه هم خیلی وسیله اضافه میشه پیدا کرد این چندسال جمع کردم

تو این یه ماه که دارم پست ها رو میخونم نزدیک یه گونی ظرف های شیشه ای و پلاستیکی و سوهان و ... جمع کرده بودم رفت خروجی 

کتاب و سی دی های قدیمی شوهرم رفت خروجی 

یه سری مهر و قرآن گذاشتم بدم مسجد محل 

یه کلسیون پول خورد سکه ای جمع کرده بودم صدقه دادم

یه حلقه هولاهوپ داشتم فروختم دیوار 

چندتا وسایل از ماشین قبلیمون تو انبار بود فروختم 

یه سری کتاب گذاشتم ببرم کتابخونه محل 

یه سری لباس و کش سر و.. دادم به مامانم 

دوتا کفش تو دیوار فروختم 

وسایل ساخت بدلیجات تو دیوار فروختم 

یه سری قفس پرنده فروختم 

و یه عالمه وسیله که همه رو یه دفعه خروجی کردم چیدم گوشه اتاق تا کم کم بفروشم یا عید که میریم شهرستان به خواهر شوهرم و... که می‌دونم استفاده میکنن بدم

هنوز خیلی از این بیشتر هم هست اندازه یه وانت وسیله س

ببخشید خیلی طولانی شد 

چون یه ماهه دارم میخونم و انگیزه میگیرم و یه پاکسازی هایی انجام میدم همش یه جا شد دیگه 

هنوز خیلی جا ها هست باید پاکسازی بشه 

دل کندن از لباسام برام خیلی سخته 

کمال گرا هم هستم نمیتونم کم کم کاری پیش ببرم یهو همه چیزو میریزم بیرون بعدم توش میمونم 

و تا مینیمالیسم شدن راهی زیاده دارم حداقل یکی دو سال تا پاکسازی کامل خونه طول می‌کشه 

الانم تا بچه ندارم می‌خوام خیلی کارها رو جلو ببرم 

یه حلقه هولاهوپ داشتم فروختم دیوار  چندتا وسایل از ماشین قبلیمون تو انبار بود فروختم  یه ...

چقدر وسیله.به نظرم بخش به بخش جلو برو.

کشو به کشو.کابینت به کابینت

بچه ها این دوستمون حرف لباس قبل ازدواج زدند

من نگم بهتون چقدر لباس خواب داشتم چقدرم ناز بودن ولی شما هم جای خواهرم همسرم اصلا دوست نداشت به چه سختی ازشون دل کندم گذاشتمشون خروجی.

هر بار بحث جدیدی پیش میاد یادم می افته من از کی دارم پاکسازی می کنم هنوز به ایده الم نرسیدم

شادی صدام کنید