2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
خانما من چندتا شیشه که ترشی و رب و اینا داشتن خالی شده بود میخواستم براشون در یه شکل بخرم برای حبوبا ...

بزار جلو آفتاب بمونه بوش میره

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادامه خروجی این هفته:

یه تونیک بافت که پرز گرفته بود

یه شلوار پسرم که لکه هاش نمیرفت

یه ماشین شکسته پسرم

ادامه ورودی این هفته: یه گلدون که برامون کادو آوردن (واقعاااا خوشحالم کردن که دکوری و اینا نخریدن)

چند ماهی هست که وایتکس نخریدم.

احتمالا دیگه نخرم اصلا (اگر بتونم البته)

برای ظروف یا به جاش از آب داغ و پودر ماشین استفاده کردم

یا تو ماشین ظرفشویی گذاشتم

برای سرویسها هم همینطور 

البته ماهی یکبار جرمگیر زدم که تصمیم دارم این رو هم کم کنم

لباس سفید هم معمولا با خیس کردن تو آب داغ و پودر مشکلش حل شده

مصرف شیشه پاک کنمون هم خیلیییی کم شده

دستمال تمیزی که کمی نم داره به خوبی همون کار رو انجام میده

یا برای پنجره و هود اگر خیلی کثیف بوده از اسکاچ نرم و مایع ظرفشویی کمک گرفتم

چند ماهی هست که وایتکس نخریدم. احتمالا دیگه نخرم اصلا (اگر بتونم البته) برای ظروف یا به جاش از ...

منم مصرف شوینده هام محدود.وایتکس استفاده ام خیلی کمه 

سینک وظرفها با پودر لباسشویی واب داغ می شورم.

سرویس بهداشتی ام با پودر لباسشویی می شورم.

کلا شوینده های ماایناست:

پودرلباسشویی وشیشه شور

مایع ظرفشویی ومایع دستشویی

خمیر ودندون وشامپو وصابون.

شادی صدام کنید
منم مصرف شوینده هام محدود.وایتکس استفاده ام خیلی کمه  سینک وظرفها با پودر لباسشویی واب داغ می ...

چه عالی.

من پارسال یه گاز پاک کن گرفتم هنوز تموم نشده. شاید سه چهار بار کلا استفاده کردم. با همون دستمال نمدار شیشه گاز تمیز میشه یا نهایتا مایع ظرفشویی.

چدنها رو هم با آب داغ و مایع یا پودر میشه تمیز کرد.

قبلنا سیف هم میگرفتم الان بیشتر از یک ساله نگرفتم دیگه.

یه جرمگیر دارم که میخوام مصرفش رو خیلی کمتر کنم تا تموم شه و بعد هم دیگه نخرم.

میخوام شوینده ها رو محدودشون کنم به پودر و مایع ظرف و مایع دست. شامپو و صابون و خمیردندون.

چه عالی. من پارسال یه گاز پاک کن گرفتم هنوز تموم نشده. شاید سه چهار بار کلا استفاده کردم. با همون د ...

دقیقا منم از این جور چیزا چندماهی استفاده کردم بعد دیدم پودرلباسشویی کارم راه می اندازه.منم گاز با دستمال نمدار تمیز می کنم وخشک می کنم.چدن ها وشعله ها با اب داغ وپودر لبلسشویی می شورم وسیم می کشم.مثل همون روال شما.

شیر آلات سرویس ها هم با سیم وپودر لباسشویی می شورم تمیز وبراق میشه.

شادی صدام کنید

برای روشویی یه دستمال گذاشتم بعد از شستن روشویی با دستمال خشک می کنم تو براق موندن روشویی تاثیر داره.

سینک ام یه حوله کوچیک براش گرفتم سعی می کنم بعد شستشو خشک کنم اینطوری لک اب هم نمی مونه.

شادی صدام کنید
خانما من چندتا شیشه که ترشی و رب و اینا داشتن خالی شده بود میخواستم براشون در یه شکل بخرم برای حبوبا ...

با سرکه بشور  بزار هوا بخوره کامل   خشک بشه بوش میره خیلی کم سرکه بزن فقط 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من  موقع خرید جهیزیه خیلی دقت کرده بودم چیز اضافه ای نگیرم ولی امسال موقع تمیزکاری یکی از کمدهام دیدم چندتا سبد و لگن سایز بزرگ و یه سبد در دار که اصلا نمیدونم به چه انگیزه ای اون موقع گرفته بودم و این سه ساله اصلا استفاده نکردم رو گذاشتم خروجی.

یه سری دکوری که غیر چندماه اول که استفاده شد و بعدش رفته بود داخل کمدم  هم رفت خروجی.

آسیاب قهوه و چند مدل قهوه جوش که برای همسرم بود هم با رضایت خودش جمع شد رفت داخل انباری   

در مورد شوینده ها هم من کلا از وایتکس به دلیل بخار کلرش که به شدت مضره اصلا استفاده نمیکنم؛ همه چی رو با پودر لباسشویی تمیز میکنم. ولی خب یه سری شوینده ها هم مثل سیف (هم مدل کرمی هم مدل اسپری)؛ پاک کننده چند منظوره و شیشه شور دارم که تصمیم دارم برای خونه تکونی همه رو استفاده کنم و دیگه هم نخرم چون کاربرد چندانی ندارن برام.

منم مصرف شوینده هام محدود.وایتکس استفاده ام خیلی کمه  سینک وظرفها با پودر لباسشویی واب داغ می ...

تو هم مثل منی.البته چدن های گاز من کثیفه و با پودر لباسشویی تمیز نمیشه

الان رفتم سر وقت آبکش های روحی که داشتم دیدم این دوسایز رو دارم که کوچیکه بذارم واسه روزمره بزرگه هم ...

من یه روحی دارم.از همون استفاده می‌کنم.یک استیل کوچیک هم دارم برای میوه شستن

چند ماهی هست که وایتکس نخریدم. احتمالا دیگه نخرم اصلا (اگر بتونم البته) برای ظروف یا به جاش از ...

من توی مایع ظرفشویی همیشه یه کوچولو سرکه میریزم هم خوب تمیز میکنه هم بوی بد ظرفارو از بین میبره وایتکس هم ظرفام بیشتر سفیده بعضی وقتا مجبورم استفاده کنم برای لباسای سفید و لباسای دخترم از صابون استفاده میکنم بعضی وقتا هم سینک رو با یه کوچولو خمیردندان تمیز میکنم ،کلا شوینده های بهداشتی من شامل:

تاید، مایع ظرفشویی، وایتکس، جرمگیر، شامپو ،برای آینه و شیشه هم از آب استفاده میکنم، و برای کابینت و وسایل چوبی یکم سرکه و آب و خیلی کم نرم کننده لباس برای اینکه بوی خوبی بده همه رو ریختم توی یه ظرف آب‌پاش خیلی خوب تمیز میکنه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.