2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738609 بازدید | 44700 پست
سلام من تاپیک آخر شمارو خوندم،چقد شما قوی هستی،انرژی مثبت وجودتونو خیلی دوست داشتم ،خدا به خانوادتون ...

سلام عزیزم ممنون مهربونم از دعای خوبت ...آمین یارب🙏

ان شاءاله خدا بهترینها رو سد راه زندگیتون قرار بده به همراه دل خوش و تن سالم💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هنیشه از خروجی هاتون عکس می دین خیلی عالیه

اوائل که صفحه های اول تاپیک بودم مطالب میخوندم  و  سبدهای بزرگ مسافرتی پر از وسایل رد میکردم از بس حس و حالش خوب بود یادم نبود عکس بدم الان خیلی از فضا ها خالی شده و کم کم دارم دوباره بررسی میکنم از هر کابینت تک و توکی پیدا میکنم و تصمیم نهایی رو میگیرم 

من الان سبد آبکش برنجم پلاستیکی هست مطالب امشب رو که خوندم تصمیم گرفتم به فکر خرید سه تا آبکش استیل و سه تا لگن مارک یونیک باشم یکی سایز کوچیک واسه روزمره یه دونه متوسط و یه دونه بزرگ واسه مهمون که دوتا سبد پلاستیکی و دوتا آبکش روحی بذارم خروجی و یکدست باشن

ولی هرچی تو پیج ها گشتم مارک یونیک ست هفت تایی یا ۱۲ تایی هست که خیلی زیاده به درد من نمیخوره اینهمه، جنس های دیگه هم میگم شاید زنگ بزنه 

قیچی آشپزخونه هم دست راستم هست واسه همین که تمام کارام با قیچی هست سرویس کارد آشپزخونه ام رو رد کردم

وای نگم از انبر سالاد🫣😐یکی جنس عالی رد کردم 

چهارتا دیگه دارم دوتاش باید بگم از سر بی فکری خریدم🙄

آخه مهمونهای عیدم همگی رو باید باهم دعوت کنم که عادت داشتم هر دونفر یا سه نفر یه ظرف سالاد البته ظرفهای کوچیک(نمیشه گفت خیلیم کوچیک)اومدم واسه هر ظرف یه انبر گرفتم که دوتام از مامانم میگفتم بیار😐هر ظرف یک انبر میذاشتم کنارش(باوجودی که واسه هر نفر هم یه بشقاب سرو میذاشتم)واقعا فازم چی بود آخرشم چقدر سالاد اضاف میومد که میذاشتم ظرف مهمونام همراه خودشون میبردن دیگه وقتی اومدم این تاپیک عاقل شدم دو تا ظرف بزرگ سالاد باید بذارم با دوتا انبر بشقاب سرو هم که پای ثابت سفره ام هست

این دوتا هم اصلا استفاده نمی کنم تو لیست خروجی هام.

گلم این اسکوپ بستنی رو قبل استفاده یه کاسه آب داغ بذار کنار دستت و اونو بزن تو آب و شروع به کار کن فقط آبچکون نباشه اون داغ شدنه منظوره 

خیلی خیلی راحته کار باهش عزیزم 

❌لایک❌

یه معجزه!

مامانم اجازه داده یکم زیر زمینشونو مرتب کنم 👻👻👻

چون ما گاهی شبها که همسرامون شیفت هستن یا به دلایل دیگه (شب نشینی و دیر وقت بودن و مهمون داشتن و ...)شب رو خونه مامانم میخوابیم تشک و بالش و پتو و لحاف! مورد استفا ه زیاد داره 

منم از همین کمد رختخوابها شروع کردم همه تشک ها رو تحویل دادم تا پنبه هاشو بزنن،۴ تا لحاف و ۵ تا بالش هم همه رو شکافتم و پنبه هاشو یه جا کردم اونهارو هم بزنن و بریزن تو تشکها تا پرپنبه تر بشن.به جای لحافها،پتو های نو تو زیرزمینو اوردم بالا و ملافه کشیدم تا استفاده بشن.مابقی پتو ها هم همه رو شستم و ملافه های نو کشیدم 

چون مامانم رو دور ریختن حساسه😁😁 ملافه کهنه ها رو گذاشتم تا برای گردگیری ها  یا تمیز کاریای اساسی استفاده بشه.روکش لحاف هام تکه تکه کردم دادیم به یه بنده خدا که تعمیر چرخ خیاطی دارن و از این خرده پارچه ها برای نمونه دوخت زیر چرخ استفاده میکنن✌️

سه روزه دارم این کارها رو تموم میکنم هم زیر زمینشون خلوت تر شد هم کمد رختخوابها و هم نونوار شد همه این موارد😍

اینم از گزارش این چند روز من 🤗🤗🤗

❌لایک❌

بچه ها من دیروز رفتم سراغ پاکسازی گوشی.خیلی راحت عکس های اضافه پاک شد.اما وقتی میخواستم به هارد انتقال بدم،گیج شدم...بعضی از عکس ها فرمتش جوری بود که توی لپ تاپ باز نمیشد و خلاصه وقت زیاد گذاشتم.اما انگار در زمینه عکس مینیمال بودم...

و اما... برنامه های گوشیم زیاده.... بعضیاش هم پسرم ریخته که دیتا بالا داره و بیشتر حجم رو همونا گرفته

یه معجزه! مامانم اجازه داده یکم زیر زمینشونو مرتب کنم 👻👻👻 چون ما گاهی شبها که همسرامون شیفت هست ...

خسته نباشی هیدوا جان .. حسااابی خونه مامان رو صفا دادی👌

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من هر چی  اضافه داشتم ریختم دور رفت  بخشیدنی ها هم بخشیدم 😁

منم..‌‌

من دو سالی هس مینیمالیست شدم قبلا خروجی هامو دادم رفته.. واقعا چیز خروجی ندارم.. ولی وقتی خروجی های بچه ها رو اینجا میبینم کیف میکنم.... ب ادم حس سبکی دست میده😍 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
خسته نباشی هیدوا جان .. حسااابی خونه مامان رو صفا دادی👌

سلامت باشی عزیزم 

نه زیاد 😄

کلا خونه مامانا (البته نه همشون)نیاز به پاکسازی اساسی داره ولی عجیب مقاومت میکنن،بهشون حق میدم 

اونها تو دوره ای زندگی کردن که ما زندگی نکردیم 

خیلی چیزها ملکه ذهنشون شده 

❌لایک❌