2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738842 بازدید | 44705 پست

پوست کن میوه دارم این نمی ذارم خروجی زمان تزیین سبزیجات لازمم میشه.اینطوری با جزییات میگم که تو ذهنتون جرقه بزنه هر کس بیاد تجربه اش بگه.همچنان میگم برای من کنترل ورودی ها راحتر از سر وکله زذن با همسرم ومامانم برای خروج شون.حواستون به ورودی ها باشه.

شادی صدام کنید
من عاشق آشپزی وکیک واینام واغلب سفره ومیزم تزیین داره یعنی می خوام بگم توش هستم ولی با این وجود اسکو ...

چه خوب😍

من گردشکن دارم و خیلی استفاده میشه.

اما رنده سیر و سیر له کن و یه سری ابزارهای تک کاربردی دیگه رو ندارم.

سعی کردم مختصر و مفید باشه ابزارهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوست کن میوه دارم این نمی ذارم خروجی زمان تزیین سبزیجات لازمم میشه.اینطوری با جزییات میگم که تو ذهنت ...

دقیقا کنترل ورودی خیلی بهتر و راحت تره.

منم پوست کن دارم. معمولا برای سیب زمینی، خیار، کدو و هویج خیلی استفاده میکنم.

رنده استیل دارم که عصای دستمه. این دو تا و خیلی چیزهای دیگه البته نه ساله هیچی شون نشده.

این خرید درست و کاربردی هست.

نه چیزی که در طول سال یک بار استفاده میشه اونم به زور. یعنی گاها خودمون رو مجبور میکنیم به استفاده ا  اون. در صورتی که نباشه با چیز دیگه کارمون راه میافته.

در کل اگر چیزی رو استفاده داریم عیبی نداره نگه داشتنش. بضیها میرن به هوای بقیه چیزی رو میخرن اما اصلا استفاده نمیشه. در صورتی که تو خونه همون بقیه شاید صد در صد ضروری باشه اما تو خونه ما نه.

مبارک باشه.من نمی دونم تو همین تاپیک خوندم یا سایت های دیگه که نوشته بود قاشق های دسته پلاستیکی به م ...

آره استیل خیلی شیکتر و پایدارتره.

دسته سرامیکی ها طرح دارن و شلوغن و شکننده.

دسته چوبی و پلاستیکی هم به مرور هم اون قسمت در میاد هم که آلوده میشه اون قسمتش.

من تو جهیزیه دو سری سرویس قاشق ملاقه داشتم یه سری خودم خریدم یه سری تو یکی از لوازم بود یادم نیست کد ...

چوبی خیلی دلم میخواد داشته باشم. اما شنیدم تو رستورانها و آشپزخونه ها ممنوعه چون داخل بافتش آلودگی جمع میشه.

حالا نمیدونم درسته یا نه اصلا. فقط شنیدم

چوبی خیلی دلم میخواد داشته باشم. اما شنیدم تو رستورانها و آشپزخونه ها ممنوعه چون داخل بافتش آلودگی ج ...

منم چهارتا کفگیر و ملاقه چوبی داشتم تو جهیزیه و پلاستیکی اصلا نخریدم

الان فقط یه کفگیر و یه ملاقه گذاشتم دم دست و دوتای دیگه رو جمع کردم که اگه ببینم نیاز نمیشه بذارم خروجی

برای تمیزکردنشم چندوقت یکبار یه قابلمه اب و سرکه میذارم جوش بیاد و کفگیرهامو داخلش میذارم چنددقیقه بجوشه نمیدونم دیگه میکروب زدایی میشن واقعا یا نه! 

منم چهارتا کفگیر و ملاقه چوبی داشتم تو جهیزیه و پلاستیکی اصلا نخریدم  الان فقط یه کفگیر و یه م ...

الان چند تا سایت خارجی رو چک کردم نوشته بود سرآشپزای معروف انتخابشون ابزار چوبی و استیله چون باکتری توش نمی مونه و مثل پلاستیک سرطان زا نیس

موندم کدوم درسته.

بعد هم نوشته بود کفگیر ملاقه چوبی رو هر چند وقت یه بار روغن بهش بزنین که خشک و خراب نشه. 

چوبی خیلی دلم میخواد داشته باشم. اما شنیدم تو رستورانها و آشپزخونه ها ممنوعه چون داخل بافتش آلودگی ج ...

متاسفانه فکر کنم درسته منم موقع استفاده همیشه ته ذهنم این نکته هست.البته قاشق های چوبی هم جنس خوب تو بازار هست هم من چون یه دونه می گیرم بعد مدتی عوض می کنم

باز اگه دوستان تجربه ای دارند بیان راهنمایی کنند.

شادی صدام کنید
متاسفانه فکر کنم درسته منم موقع استفاده همیشه ته ذهنم این نکته هست.البته قاشق های چوبی هم جنس خوب تو ...

تو همین سایتم یه نفر گفته بود لایه رویی کفگیر چوبیشو تراشیده که مثلا نو بشه. دیده داخل بافت چوب پر مواد غذاییه.

دوستان راهنمایی کنن لطفا

الان چند تا سایت خارجی رو چک کردم نوشته بود سرآشپزای معروف انتخابشون ابزار چوبی و استیله چون باکتری ...

من جم فود خیلی نگاه می کنم اغلب تخته های چوبی استفاده می کنند وظروف استیل یا شیشه 

مهمترین نکته تا اینجا تاپیک که همه روش توافق داریم ضرروکیفیت پایین پلاستیک.مثل همین لگن وابکش استیل شما که جایگزین پلاستیک کردید.

شادی صدام کنید

سلام خسته نباشید خانوم گلا 

خروجی امروزم یه کایه چینی میوه پایه دار بود که توی عکس پایه اش نیفتاده قبلا استفاده می‌کردم واسه مهمون های دو نفری ولی یه مدت افتاده بودم روی خریدهای هیجانی که دو تا کاسه از این چینی سفیدها خریدم استفاده میکنم اینو گذاشتم خروجی

یه کاسه استیل +یه کاسه پلاستیکی +چهارتا کاسه ماست خورری چینی که بلا استفاده بود چون ظروف دم دستیم ملامین هست 

یه همزن دستی که استفاده نداشتم البته برای جهیزیه بود که اوائل همزن برقی نداشتم از این واسه کیک پختن استفاده می‌کردم الان یه کیک پختن دارم که از برقیش استفاده میکنم

این مدل ملاقه هم روی سرویس قاشق چنگال جهیزیه ام بود که دوتا این مدلی بود دوتا ملاقه گرد کوچیک دوتا ملاقه گرد بزرگ 

که از هرکدوم یکی نگه داشتم بقیه رو گذاشتم خروجی( که از این مدل دل نکندم توی پاکسازیهای قبلی هر دو رو نگه داشته بودم ولی باز فکرام کردم دیدم یکیش کافیه)

یه سفره پاک کن هم از این دسته دارا داشتم تو عکس نیست اونم گذاشتم خروجی با دستمال راحت ترم که اونم واسه سفره مهمان سفره دم دستی از این ترمه ای ها هست

منم گردو شکن _سیر له کن _اسکوپ اینا ندارم 

واسه آشپزی روزانه یه دونه کفگیر چوبی دارم چون حین آشپزی عادت دارم از ته قابلمه غذا رو بهم میزنم و از این بابت خیالم راحته قابلمه آسیب نمیبینه 

یه کفگیر چدن کوچیک هم دارم از اونم کار میکشم بعضی مواقع که دوتا کفگیر لازم دارم

برای مهمان هم یه کفگیر چدنی بزرگ دارم 

من جم فود خیلی نگاه می کنم اغلب تخته های چوبی استفاده می کنند وظروف استیل یا شیشه  مهمترین نکت ...

آره پلاستیک معمولا ارزونتره اما به مرور باید سعی کنیم ورودی هامون جنسهای پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست باشن.

اوایل ازدواج نمی دونستم تو ابکش پلاستیکی برنج ابکش می کردم یه بار مامانم دید گفت ضرر داره استیل بردار.این سایز برای من وهمسرم کافیه دوسایز بزرگترشم دارم برای مهمونی.

شادی صدام کنید